Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oplopa

jak pozbyc sie przeswiadczenia, ze tylko idealni zasluguja na bycie w zwiazku?

Polecane posty

Gość oplopa

ciagle mi sie wydaje, ze nie jestem wystarczajaco ladna, madra, zabawna zeby ktos sie we mnie zakochal. wydaje mi sie, ze facet zrezygnuje ze mnie, gdy zobaczy moje niedoskonalosci.

Gość jestem po przejsciach
i tez mam to samo przekonanie. Bo zostawiło mnie dwóch mężczyzn. Pierwszy z którym byłam już zaręczona zostawił mnie dla jakiejś małolaty a drugi odszedł z dnia na dzień. :(

Gość przeklety blekit nocnika
Jestes normalna wrazliwa kobieta stad rodza sie w Tobie takie pytania :) Porzadny facet nie zwroci uwagi na twoje niedoskonalosci a ty na jego. Powodzenia !:)

Gość laalaaala
nie jestem wystarczajaco ladna, madra, zabawna na związek---> co ty opowiadasz? a myślisz , że wszyscy w koło są tacy idealni? Jakby kochano tylko mądre, piekne i zabawne kobiety to gatunek ludzki by był już na wymarciu;)

Zacznij budować poczucie własnej wartości, bo z tego co widzę jest niestety u Ciebie na zerowym poziomie.

Gość oplopa
nawet jesli wydaje mi sie, ze jestem pewna siebie, to tylko chwilowo, poznaje kogos na kim mi zalezy i wmig tysiac pytan, czy zasluguje na niego, czy wygladam terz dobrze... zdaje sobie sprawe, ze rozne kobiety maja facetow i sa kochane, nie wiem co mi odpierdala.

Gość oplopa
teraz*

Gość laalaaala
ty się lepiej cały czas zastanawiaj, czy facet zasługuje na ciebie:) To facet ma zasłużyć, pamietaj;)

Gość oplopa
nie chce byc gaska, podporzadkowana pod faceta, raczje nie jestem z tych i wlasnie boli mnie to, ze tak sie obawiam, czy zostane zaakceptowana, nie chce tego czuc. :)