Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Z zamiłowania do seksu

Czy któraś z was wpadła przez stosunek przerywany?

Polecane posty

Spróbowałam 2 razy. Nie wiem czy byłam wtedy płodna czy nie, bo okresy mam nieregularne.... Poniosło nas z mężem. Po prostu. :) GUmka leżała obok, ale my chcieliśmy bez niej.... ;) Wytrysk na zewnątrz. Mamy już jedno dziecko. Drugie nie byłoby tragedią, ale jeszcze nie jest na to czas. Zdarzyło się wam wpaść przez stosunek przerywany?

Gość odpowiem też ......
powszechnie wiadomo że stosunek przerywany nie jest żadną metodą antykoncepcji a skoro Ty masz nie regularne okresy to wszytko się może zdarzyć mimo że wytrysk był na zewnątrz

Gość xixinixsi
tak, np ja ;) i mam teraz małego kochanego szkraba ;)

Gość nie radziłabym na tym polegac
Prawda jest taka, że spora większość społeczeństwa pochodzi ze stosunku przerywanego. Moja koleżanka latami chwaliła się tym, że ich jedyną metodą antykoncepcji jest stosunek przerywany, że nie dość, że tyle kasy zaoszczędzą, to jeszcze cel osiągnięty- brak potomstwa, a po latach, kiedy zapragnęli mieć dziecko okazało się, że ona jest bezpłodna.

Gość mamuska 9miesieczniaka
hehe;) to pytanie na które nie trzeba odpowiadać :P

Gość kluchaa
My stosujemy tą metadę juz dwa lata, wcześniej brałam tabsy, nigdy nie zwracamy uwagi na to w którym dniu cyklu jestem

Oj to niedobrze :) Mam nadzieję, że te dwa razy jednej nocy nie zapłodnią mnie :) na razie nie chciałabym. Wiem, że to żadna metoda antykoncepcji, ale wiecie jak to jest czasem dać się ponieść namiętności :) Ale trochę mnie nastraszyłyście. Od dziś gumka wraca do łask, a za kilka dni chyba dla świętego spokoju zrobię test ciążowy :P Obysmy niczego nie zbroili :)

Gość ćma ćme dogoniła
Nas z męzem też poniosło , tylko że ja na ok 99% miałam wtedy płodne póki co mam nadzieje że nie jestem w ciązy.............. Test zrobie jutro ,albo w niedziele :/