Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Powiedzcie mi kochane ile teraz mniej wiecej daje chrzestna na komunie..mala jest dla mnie jak corka nastawialam sie na wiecej ale kupilismy mieszkanie i sporo poszlo w remont i jak myslicie czy 500 zl bedzie ok?

Gość no spoko..
pewnie ze bedzie ok

Gość mama_julki__
jak najbardziej :)

ja wzeszlym roku dalam swojemu chrzesniakowi. 200 zł i kupilam mu super zegarek i byliśmy też na zakupach wybral sobie super deskorolke i wszystkie akcesoria z ty zwiazane.Razem wynioslo 600zł,jak dasz 500zł w gotowce będzie ok

dziekuje bardzo za odpowiedzi :) wiem ze kazdy daje tyle na ile moze ale wiadomo nie chce wyjsc tez na jakas sknere chociaz ciocia wie jak u nas jest i nie zostalam wybrana na chrzestna z powodu kasy bo wtedy mialam niecale 17 lat :) ale ciesze sie jak mowicie ze 500 bedzie ok:)

Gość :):):):):)1234
Ja 2 lata temu kupowałam chrześnicy aparat, hmmm prawie 1000zł. Ale wtedy mogłam sobie na to pozwolić, no i chciałam :) Spokojnie wystarczy 500zł...Przecież nie o kasę chodzi...

no wlasnie chcialam dac 1000 bo nie myslalam ze trafi nam sie kupno mieszkania no ale wyskoczylo z czego sie ciesze bo wiadomo wlasne mieszkanie i duzo kasy nam w remont poszlo wiec niestety 1000 przewzysza na prezent w tym roku moje mozliwosci