Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cierna

facet nie trafił i mnie boli!!!!

Polecane posty

Gość cierna

Kochałam się z chłopakiem od tyłu. Wszystko spoko ale przy drugim podejściu, no wiecie chciał wejść we mnie - ale nastąpiła kolizja bo jego penis nie trafił gdzie trzeba tylko zderzył się z obszarem między dwiema dziurkami. Poczułam wielki ból i prawie od razu pojawiła się krew. Dość intensywne krwawienie zatrzymała dopiero druga wkładka (pierwsza właściwie przesiąknęła krwią!!). Był tam obrzęk ale teraz mam dużego siniaka i ogólnie bardzo obolałe okolice. Mimo że nic nie boli przy normalnych czynnościach to właśnie sprawdzałam jak to obecnie wygląda i siniak jakby się rozlewa w stronę pochwy. :/ Dodam że pomimo mojego stanu wieczorem przyszedł mój luby i obdarzył mnie pieszczotami językiem po bezbolesnych rejonach Czy powinnam się niepokoić tym siniakiem (albo lepiej nazwać to krwiakiem)??? Niby te okolice są silnie unerwione i ukrwione, no i szybko się goją ale jednak mam pewne obawy... Z góry dzięki za odpowiedzi

Gość Bernard p
To ci nieżle musiał chu jem przy p i e r d o l i ć LULZ

Gość izia87
nie przejmuj sie ja jak to robiłam dawno temu tez od tyłu to kurwa trafił sobie w ta 2 dziurke a nigdy nie robiłam analu ból jak by mnie rozerwało traciłam przytomnosc i słuch ale na szczescie przeszło po 15 min dlatego mam uraz do analu i nigdy wiecej:(

Gość cierna
Goi się ładnie :)

Gość to samo
izia u mnie to samo, az mi sie wymiotowac zachciało, ,usiałam postac trochhe w oknie, bo myslalam ze zemdleje. Cos strasznego.