Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iunujnnniuniun

Podniósł rekę... alkohol czy pierwsze objawy bicia...

Polecane posty

Gość iunujnnniuniun

aż nie wiem co powiedzieć i co myśleć o tym wszystkim.... Jestem z chłopakiem już 3 lata... Wcześniej nie chodziliśmy nigdzie bez siebie ale wczoraj zrobiliśmy sobie taki dzień wolnego - on poszedł z kolegami na piwo a ja z koleżankami... Pojechał na ten 'męski wieczór' była tam jakaś dziewczyna jego kolegi i wtedy on zadzwonił po mnie... Bardzo prosił żebym przyjechała - więc przyjechałam... Był już po paru piwach ale zaczęli pic wódkę... Zrobił się jakiś dziwnie zły... Zapytałam co się stało - a on popchną mnie tak mocno że aż poleciałam na płytki... ;( Jego koledzy skoczyli do niego z pięściami - za mnie. I zaczęli się bić... - mimo wszystko rozdzielałam ich ale i tak ma śliweczkę pod okiem Gdy jechaliśmy do domu rozpłakał się że wszyscy skoczyli do niego - dla mnie był normalny, przytulał mnie, całował...

Gość ojejejejej
co to do kurwy znaczy "objawy bicia" ? :o czy wy dziewczyny naprawde jestescie takie durne ,czy tylko udajecie ? :D:D:D

Gość qwrqwerw
ja pierdolę, ale patologia :O

Gość izia87
ja rok temu byłam z chłopakiemk kóry poszedł siedziec przed zamknieciem byłam z nim 3 lata ostatni rok to była tragedia popadł w alkocholizm,bicie znęcanie sie bałam sie z pracy do domu wracac,chciałam go zostawic ale ciagle mi groził w koncu doszło do tego ze trafiłam do szpitala ale nie bede pisac dlaczego w koncy go zamkneli,ale nie za mnie miał do odsiadki dwa lata ,czekałam rok na niego nikogo nie miałam nie zdradzałam,az w koncu poznałam kogos powiedziałam mu,i go zostawiłam,po tak długim okresie kyrwa w koncy zrozumiałam ze moge miec inne zycie a jesli chodzi ci o odp to tak napewno wróci do tego ze cie uderzy wiem bedzie przepraszał płakał ale to bedą puste słowa:(

Gość Natsuki
A teraz zobaczysz, że za każdym razem jak się upiję to Cię uderzy. Potem będzie to robił nawet na trzeźwo. Jak ktoś jest dobrze wychowany i ma wpojone, że kobiet się nie biję to nawet pod wpływem alkoholu tego nie zrobi. Alkohol to nie wytłumaczenie.

Gość iunujnnniuniun
Nie uderzył mnie tylko popchną.... to był pierwszy raz... Kocham go... I jestem w szoku...

Gość izia87
nie ważne ja wiem ze go kochasz i mu wybaczysz ja tez wybaczałam i po huj jak zmarnowałam lata od18 do 22:(

Gość iunujnnniuniun
Wiem że powinnam uciekac od niego... Nawet jego koledzy tak mówili... tylko jak narazie nie wyobrażam sobie życia bez niego... :(

Gość iunujnnniuniun
A co w tym dziwnego...?? Przez 3 lata był kochanym, opiekuńczym facetem ... Dla mnie jego zachowanie jest szokiem... NIGDY taki nie był...

Gość tak sobie mysle____
nigdy taki nie byl, bo zapewne sie maskowal a teraz pokazal swoja prawdziwa twarz, i jesli tak zrobil, to przygotuje sie na dalsze akcje w tym stylu :(

Gość izia87
podałam ci muj przykład u mnie tez zaczeło sie od popychania a skończyło sie na nozu tak ci teraz powiem,ja tez myslałam że bez niego nie widze zycia i w ogóle pierdolenie,wiem ze teraz i tak do ciebie nie dociera to co tu piszemy chcesz pomocy a masz to w dupie bo jesteś slepo zakochana itp.ale przekonasz sie sama moze za miesiac za rok ale i tak my mamy racje,puzniej to wspomnisz jak bedzie za puzno.

Gość opwieść z życia. Były swego
czasu dwie siostry, jedna ładniejsza od drugiej, Młodsza z sióstr zakochała się w chłopaku takich, jak twój, co pije i bije, niestety, a starsza została zakonnicą. Młodsza zakochana w tym pijaku i damskim bokserze zmarła, nie dożywszy 50 lat, ze zgryzoty, biedy i wstydu, druga dzisiaj jest bardzo miłą, bardzo starszą panią.....wybór zależy od ciebie. Nie sugeruję bys została zakonnicą, ale wierz mi CZASEM LEPSZY PALEC, NIŻ, CHŁOPAK PADALEC.

Gość Statata2010
Na tej stronie można nabyć kilka poradników na temat uzależnienia od alkoholu, poradników dla ofiar przemocy w związkach: www.przemiana.otwarte24.pl