Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piękne_oczy

PIĘKNE OCZY POSZUKUJĄ CHŁOPAKA, 20-23 LATA

Polecane posty

Tak jak w temacie szukam chłopaka, z woj.pomorskiego. Wiek 20-23 lata wzrost powyżej 172 , najlepiej brunet mam dość samotności i 2 nieudanych związków... Nie szukam sponsora, również o seks propozycje mi nie chodzi!!! UWAGA: nie chce kolejnego frajera, który będzie mi słodził a później mnie oleje lub k******* dyskotekowego!!! Mam 19 lat, 170 wzrostu, ciemne włosy i myślę, że nie jestem przeciętna

Założyłam nowy topik, ponieważ w poprzednim znalazły się osoby, które się za mnie podszywały...

Gość taki jeden 123
jesteś z 3miasta czy okolice ?

niepotrzebnie tu też sie bedą podszywać, zobaczysz

Gość A może być inny ?
Może być 26 latek 180 wzrostu, przypakowany ale bez przesady (82kg), po studiach, z prawo jazdy, zadbany, ubrany dobrze ale bez niepotrzebnego przegięcia , wyglądający młodo, ciemny szatyn, inteligentny, lubiący rozmawiać, obracający się tylko w dobrym towarzystwie, sprawiający trochę wrażenie kozaka ? :)

może i wszystko z tobą jest ok a może nie... ja szukam chłopaka ;) i bez żartów proszę.

Gość hycfdx
Malutka_w_szpileczkach90 - tak nie jest z tobą ok. Jedni mają dodatek pedofilski inni homofilski, jeszcze inni zoofilski

poszukaj gdzie indziej, tu to możesz jedynie spotkać prawiczka

nie będę się logowała na portalach randkowych, bo już raz się zalogowałam i usunęłam konto, bo dostawałam tylko seks propozycje...

Nie ubieram się zbyt wyzywająco, nie wyglądam jak dziw*a ani się tak nie zachowuje...nie jestem brzydka, mam duże powodzenie ale przeważnie u cwaniaczków a takich to nie szukałam i nie szukam...

do malutka w szpileczkach ----> jutro umowie sie na wizyte u specjalisty :P dziekuję za troskę :classic_cool: piekne_oczy---eee to predzej czy zponiej znajdziej super faceta , ktory Ci nieba przychyli i pokocha całym swym sercem;) głowa do góry , nie szukaj na siłe a na pewno jakiś sie trafi :P

piękne_oczy Nie ubieram się zbyt wyzywająco, nie wyglądam jak dziw*a ani się tak nie zachowuje...nie jestem brzydka, mam duże powodzenie ale przeważnie u cwaniaczków a takich to nie szukałam i nie szukam... Miłość to nie tylko słowa "kocham cię"..." no na pewno a chodzisz na dyski czy nie? w sensie potanczyc

ci spokojni boją sie do Ciebie uderzyć, bo w ich przekonaniu jesteś za ładna dla nich

ci spokojni boją sie do Ciebie uderzyć, bo w ich przekonaniu jesteś za ładna dla nich

Gość Do malutka w szpileczkach90
Ciesze się Malutka w szpileczkach że przyprowadzisz się do porządku psychicznego :P

Gość Do malutka w szpileczkach90
..doprowadzisz się do porządku psychicznego :P

Gość Matrix...
ale autorko czy jestes DZIEWICĄ / ????????????????????