Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jagahoga846

kto jeszcze siedzi w rozciagnietym dresie , opycha sie byle czym. ZMIANY

Polecane posty

Gość jagahoga846

no wiec tak siedze bezczynnie w wolny wieczor, tu wezme sobie kanapke tutajc iasteczko i popije slodkim kakao, mam na sobie stary rozciagniety dres, wlosy tłuste i resztki tuszu na rzesach , wokolo mnie jest totalny burdel rozwalone butelki po coli dwie pelne popielniczki jakies papiery gdzieniegdzie porozwalane ciuchy. Nie robie nic , po prostu gapie sie w monitor nawet telewizora nie wlaczam nie chce mi sie nawet obejrzec jakiegos dobrego filmu lub przeczytac ksiazki nie wspominajac juz o aktywosci fizycznej. Pewnie wyobrazacie sobie jakas strasznie otyla i zaniedbana kobiete , ale wcale nie jest tak tragicznie potrafie sie ubrac umalowac a nadwgi w zasadzie nie mam a jezeli juz to minimalna w okolicach 3 kg ale przez ostatnie 3 miesiace przytylam chyba z 6 kilo :/ problem w tym ze chodze ostatnio taka zapuszczona wogole nie czuje sie kobieco w dodatku obcielam ostatnio wlosy co wogole spowodowalo ze czuje sie koszmarnie . wogole nie mam energi do niczego , niedawno znalalam nowa prace i zamiast sie z tego cieszyc to nie wiem co sie ze mna dzieje. trzeba z tym skonczyc moj dzien to praca dom i jedzenie zero ruchu zero jakiejs chwili dla siebie jak chocby aromatczna kompiel czuje sie jak kura domowa nawet sexu z mezem ostatnio unikam:/ oj zapalila sie czerowna lampka dluzej tak byc nie moze od jutra zmieniam tryb zycia ! diete troche ruchu wiecej dbania o siebie i wiecej usmiechu , chce siebie sprzed tych kilku miesiecy:( ktos sie przylaczy do zmian? tak na wiosne bylo by milo byc piekna usmiechnieta pachnaca dobrze ubrana zgrabna inteligentna kobietka prawda?:)

Gość monalisa38
ja!!!!

Gość jagahoga846
jezus jak dobrze ze nie jestem sama;D

Gość misss piggy
ja z kolei leżę w dresie, nie opycham się, bo jestem na diecie, ale doskonale znam to, co opisujesz. nie ucze sie, mimo ze jutro mam egzamin, mam dośc pracy, studiów, swojej tuszy, zmeczona po prostu jestem . Ale walczę!

Gość monalisa38
od rana zabieralam sie do sprzatania, ktore zajeloby mi ok 2 godziny. bez skutku mam dola :)

Gość misss piggy
skąd jestescie dziewuchy?szukam tu jakiegoś wsparcia

Gość monalisa38
ja planuje sie ogarnac, a dzis klapa nawet telefonu od mojego nie odbieram

Gość misss piggy
Ty przynajmniej masz swojego, a ja to moge co najwyzej telefony od rodziców odbierać.

Gość monalisa38
e tam, to niewiele zmienia

Gość jagahoga846
O ILE SIE NAS NAZBIERALO :)razem razniej potraktujmy obecna sytuacje jako wypadek porzy pracy :) tez zaslugujemy na to zeby byc szczesliwym pieknym i dobrze sie czuc ze soba:) kto jakie ma postanowienia? kazdy moment jest dobry by cos zmienic niekoniecznie 1 styczen ;) ja zaczynam od diety , nawet nie od jutra ale od teraz zamiast coli nalalam sobie minelralnej;)

Gość botoniemojawina
ja :p i jeszcze rozmazal mi sie troche tusz pod oczami :classic_cool:

Gość botoniemojawina
z tym seksem to tez tak jakos u mnie...

Gość jagahoga846
miss pigy walcz walcz ale sie nie doluj bo to ci walki niwe ulatwi :/ jaka dietke stodsujesz?

Gość Georgia Alabama
Mam tak samo. Poza tym od tygodnia obiecuje ze dzisiaj juz na 100% sie poucze. I jeszcze na dodatek ciagle choruje ostatnio

Gość pokojówka_pń
Właśnie.. dzis sobie patrzyłam na zdjęcia sprzed kilku lat.. zawsze łanie umalowana, wlosy starannie ulozone, fajnie dobrane ciuchy, a teraz.... Nie chce mi się malować , ubieram się "byle szybko" Kiedys codziennie ćwiczyłam, a teraz jak mi sie zachce ( a raczej nie miewam takich dni) Nie mam nadwagi, nie jestem brzydka itd, ale czuje, ze zaniedbuje sie.. Mimo, ze nie mam ku temu powodów i czas na to tez mam..

Gość monalisa38
ja: dieta ćwiczyc przynajmniej pol godziny dziennie sprzatac w piatek wieczorem lub w sobote rano mniej marnowania czasu jakies masaze, maseczki, zeby choc minimalnie zadbac o urode :) podobnie jak ty chce schudnac jakies 3-4 kg, ale zamiast tego jeszcze ostatnio tyje

Gość pokojówka_pń
Georgia Alabama ja mam egzamin we wtorek. inni się już dawno uczą bo materiału od uja .. a ja siedzę na kafę, wcinam pączka i słucham muzyki..

Gość jagahoga846
do botoniemojojawina- sluchaj ja tez z tym sexem cos nie tak kompletnie nie mam ochoty i nieraz po prostu sie stalo bo uznalm ze moj biedny maz nie jest winien tego ze tak sie zapuscilam i mi sie nie chce , jezu mam dopiero 25 lat a czuje sie jak szesciesiatka zmeczona zyciem:/ ps ja tez mam pod okiem rozmazany tusz :]

Gość misss piggy
kopenhaską, wiem ,ze to niezbyt mądre, ale odchudzam się od poczatku stycznia i waga sie zatrzymała, wiec postanowiłam bardziej drastycznie. Eh, macie racje, trzeba się wziąć w garść! A nie narzekać i użalać się nad sobą, nasze życie w naszych rekach-gadam jak jakaś nawiedzona?;)

Gość pokojówka_pń
monalisa jak ja bym chciała wstać rano z takim powerem i chęcią zrobienia tych wszystkich moich postanowień.. Robię to co muszę, a sobą zajmuję się strasznie mało. też myślałam o diecie , ale jakoś brak motywacji..

Gość misss piggy
a z sexem-ja mam ochote, ale nie mam z kim, zawsze musi byc na odwrót:D

Gość pokojówka_pń
misss piggy z jakiego województwa jesteś? Jest tu ktoś z wielkopolski?

Gość misss piggy
wrocek sie kłania

Gość pokojówka_pń
Ja Poznań :)

Gość jagahoga846
ja z kolei jak patrze na swoje zdiecia to se mysli kurde ladnie wygladalam a jak pamietam to jakbym nie wygladala zawsze sie sobie jakos nie podobalam a nawet jesli pomyslalm ze wygladam ok to za chwile widzac inna dziewczyne na ulicy czulam sie jak brzydkie kaczatko:/ to sie chyba nazywa brak poczucia wlasnej wartosci? no ale i tak jest lepiej niz jak bylam gowniara 16letia wtedy to mialam jazdy z akceptacja siebie:/teraz niby jestr lepiej ale caly czas mi duzo brakuje do bycia pelna energi piekna zadbana swiadoma swojej wartosci kobieta:/ moje postanowienia : unikac pieczywa jesli juz to tylko w godzinach rannych zjesc jakies drugie sniadanie chocby serek wiejski czy pomaranczke na obiad jakies warzywa plus chude miesko ewentualnie jajeczka z warzywami wczensa kolacja bo gora o 17.30 cos bez weglowodanów, generalnie dieta niskoweglowodanowa co prawda nie tak popularny ostatnio dukan ale cos kolo tego;) po 17, 30 juz tylko herbatki bez cukru lub woda mineralna raz w tyg male ale naprawde male szlaenstwo kawaleczek ciacha lub jakis toscik z serem:) min 30 min jakiejkolwiek aktywosci fiz dziennie balsamy maseczki peelingi cokolwiek co sprawi ze bedzie mi sie wydawalo ze staje sie piekniejsza;) wieksze dbanie o porzadek w dalszej kolejnosci: wymiana garderoby na bardziej kobieca moze zmiana fryzurki ale to moze.. bo po ostaniej wyzycie u fryzjera dostalam niemal depresji aaaaajjj ja chce moje dlugie wlosy:( chlip chlip;(

Gość botoniemojawina
o jeny ja mam 176 cm i 60 kg :O oddajcie mi 5 kg :(:(

Gość pokojówka_pń
jagahoga846 ja sie boję iść do fryzjera mimo iż moje włosy już tego wymagają.. zapuszczałam je rok bo idę niedługo na wesele, ale poprzednio będąc tylko do podcięcia końcówek baba mi obcięła tyle, że myślałam,że zatłukę ...

Gość jagahoga846
ja tez chcialm sciac moze wiecej niz koncowki a ona mi upierd.... do linii brody pozatym kosmzarnie wycieniowala tak ze wygladaja gorzej niz jak byly dlugie i niby bardziej zniszcone:/ ahhh ale z nad wlosami bede myslec jak juz sie uporam z cialem ;) poki co jest zimno i wiecznie nosze czapke jakby sie dalo to i w pracy bym jej nie zciagala no ale coz:]

Gość misss piggy
ja mogę oddać i 15 kg:) A włosy odrosną!nie martwcie się. Ja jak schudnę w koncu, o ile to nastapi, to robię rewolucję na głowie:)