Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bardzociekawaświata36

Czy są na tym świecie wartościowi panowie

Polecane posty

Gość dede1
bardzociekawaświata36 oni są sami ponieważ świat jest zły i niesprawiedliwy , kobiety lecą na przystojniaków , takich co mają kasę albo na takich co traktują je jak szmaty oni maja tylko yntelygencję :) . przynajmniej tak im sie wydaję , , a na to laski nie lecą :)

Darker ..my nie jestesmy kiepscy tylko dziewczyny muszą sie wyseksic z innymi potem sie nami zainteresuja jak trzeba bedzie sie ustatkowac

*cream** najlepsze jest to ze wartosciowych jest pełno i nie są brzydalami ale problem polega na tym ze obecnie dziewczyny są nudne i wybrzydzają poprzez szukanie faceta który bedzie im dostarczał rozrywki co nie znaczy ze ten wartosciowy tego nie potrafi . Nigdy nie szukałam takiego, który by dostarczał mi rozrywki.

jedyne co mogę wynieść z postów niektórych prawików to fakt, ze są bardzo niesprawiedliwi wobec kobit. Generalizują wsadzając wszystkie do jednego wora. Musicie być bardzo rozgoryczeni.

dede1 - lepiej nic już nie pisz bo się kompromitujesz.

offerma "Nie ja napisałam ,że jesteście " popaprańcami" , bo nikogo tak nie nazywam." ale uznałaś za stosowne to zacytować i się z tym zgodzić. uważasz się za lepszą bo "sama tego nie napisałaś"? Chodziło mi tylko o sens wypowiedzi tamtej osoby.Jeśli ktoś poczul sie urażony tym słowem to przepraszam.Nie obrażam ludzi ,to nie jest mój styl.

Gość dede1
dilanda oni nie są rozgoryczeni , oni są wku...ieni , że takie fajne laseczki ciągle przelatują im pod nosem , a tu znowu nic .... :o

"jedyne co mogę wynieść z postów niektórych prawików to fakt, ze są bardzo niesprawiedliwi wobec kobit. " Zwłaszcza ten zły Darker :D Tylko jakoś samych pokrzywdzonych brak... przypadek? "Musicie być bardzo rozgoryczeni." Jestem. Kiedyś mnie nie chciały a teraz mnie również przeszła ochota.

Gość najlepsze jest to jak
Z podobnego powodu jak Ty. Tylko nie kłamiemy innym i sobie, jacy to jesteśmy super. Wiemy, że jesteśmy kiepscy i się nie nadajemy. więc zamknij jeden z drugim mordę i idźcie pogadać do gumowej lali o sprawach damsko -męskich

"oni są wku...ieni , że takie fajne laseczki ciągle przelatują im pod nosem , a tu znowu nic .... " Ale przyznam, że fajnie wyłączyć telefon w trakcie jak się "moja przyjaciółka" uzewnętrznia bo jej facet ją tłucze.

"więc zamknij jeden z drugim mordę i idźcie pogadać do gumowej lali o sprawach damsko -męskich" A po co gdy mamy takich pajaców jak Ty na forum?

Gość a ja odpowiadam na pytanie
Tak są, mój mąż jest tego przykładem :)

Na szacunek, drogie panie, trzeba sobie zasłużyć, a wy tutaj na ten szacunek słabo pracujecie.

Szacunek jest za coś. Dziura i cycki to trochę za mało dla mnie aby kogoś szanować.

cream** najlepsze jest to ze wartosciowych jest pełno i nie są brzydalami ale problem polega na tym ze obecnie dziewczyny są nudne i wybrzydzają poprzez szukanie faceta który bedzie im dostarczał rozrywki co nie znaczy ze ten wartosciowy tego nie potrafi . cream** Darker ..my nie jestesmy kiepscy tylko dziewczyny muszą sie wyseksic z innymi potem sie nami zainteresuja jak trzeba bedzie sie ustatkowac Jelcyn Na szacunek, drogie panie, trzeba sobie zasłużyć, a wy tutaj na ten szacunek słabo pracujecie. Bzzzzzzzzzzzzzzz... ze niby co mają znaczyć takie teksty?

offerma "kobiety lecą na przystojniaków , " no ale co jest w tym złego? to jest właśnie to przedziwne postępowanie kobiet którego nie rozumiem. zaprzeczanie rzeczom oczywistym. weźmy dwie laski, taką: http://madzia9963.sympatia.onet.pl/ i taką: http://oluska01.sympatia.onet.pl/ nie uwierzę że normalny facet może woleć tę pierwszą (są tacy którzy by woleli ale to jacyś zboczeńcy których podnieca patologiczna otyłość). A jeśli ta pierwsza jest sympatyczniejsza i jest dobra dziewczyna? Nie powinno sie oceniac ludzi po wygladzie, bo można sie pomylić.

Gość że przegrali zycie
i zostało tylko stukanie w klawiature komputrera :)

A ja nie poszłam z nikim do łóżka, chociaz mogłam sie podobac i to to było przyczyna zakończenia znajomości. Druga tez może być sympatyczna, czemu nie.Ale nie oceniałabym tych dziewczyn tylko na podstawie wyglądu.

jest tak wartosciowe dziewczyny mają cwaniaczków a wartosciowi faceci mają gówno 🖐️

no więc to nie wina wartosciowych facetów tylko tych wartosciowych dziewczyn

oczywiscie :D taa jeszcze nap[iszesz ze kazdy ma to na co zasługuje :D

Witam... Są pewnie i wartościowi mężczyżni i kobiety..tylko już inni wcześniej je/ich zdobyli...smutne...ale takie jest życie... A nawet jeśli jacyś się uchowali(obojga płci)to niestety nie mają tego wypisane na twarzy...