Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bardzociekawaświata36

Czy są na tym świecie wartościowi panowie

Polecane posty

offerm jest takie przysłowie że herbata nie zrobi się bardziej słodka od mieszania. analogicznie, patałach nie stanie się atrakcyjnym facetem dlatego że będzie sobie to wmawiał. stanie się tylko śmieszny. Jaki patałach? Nie stanie sie atrakcyjnym w sensie fizycznym , ale w innm może się stać.Uwirzcie ,że wyglad nie jest najważniejszy .Ucieka ktoś przed Wami z krzykiem? Jeśli nie to nie jest tak źle.

" aki patałach? Nie stanie sie atrakcyjnym w sensie fizycznym , ale w innm może się stać.Uwirzcie ,że wyglad nie jest najważniejszy .Ucieka ktoś przed Wami z krzykiem? Jeśli nie to nie jest tak źle. " niby nie ale są lepsi nic z tym sie nie zrobi mozna miec pretensje do rodziców o to jak wyglądamy

Gość zosia weź się za oferme
;)

zosia ..ty pewnych rzeczy nie zroumiesz nigdy . jest jak jest i tylko zyletka nas uratuje

Tez mam 36 lat( w tym roku skończę) i jestem dziewicą.Mój najdłuższy " związek" trwał 2m-ce .Być może będę sama, ale nigdy nie nazywałam siebie patałachem.

Gość on bedzie sam bo jest
myslisz ze chcialaby takiego co bedzie ja co dnia wyzywal ,bo powiedziala cos nie po jego mysli ?

**cream** zosia ..ty pewnych rzeczy nie zroumiesz nigdy . Wbrew temu, co myślicie, bardzo dobrze Was rozumiem.Wy przynajmniej domyślacie sie co może być przyczyną Waszej samotności, a ja nie wiem dlaczego u mnie tak jest.

ja doskonale wiem co jest tego przyczyną (wygląd chyba nie ) ale nic z tym sie nie zrobi poprostu zycie

offerma "Tez mam 36 lat( w tym roku skończę) i jestem dziewicą.Mój najdłuższy " związek" trwał 2m-ce .Być może będę sama, ale nigdy nie nazywałam siebie patałachem." no to już jest naprawdę chowanie głowy w piasek. to że ty się boisz nazwać porażkę po imieniu i przyznać się do niej nie zmieni porażki w sukces. niestety. Nie chowam głowy w piasek.Wiem ,że to porażka, ale co mogę zrobić.Tak naprawde to chyba nic.

Gość Veni Vidi Srachi
po przeczytaniu paru stron stawiam diagnozę Darkerowi wiadomo czemu jest prawikiem. jest chory psychicznie. beszta nawet szanujaca sie babe - BO MA ZA DUZE WYMAGANIA. sam ma pewnie z kosmosu, dziewica modelka i matka jego dzieci w jednym, ale jak babka ma wymagania to juz be. jak nie ma tez be, bo powinna sie szanowac. a może to jego sposób na podryw? jeśli tak to chyba prowadzi podwójne życie - w realu podrywa spokojnie, w interenecie na chama - obie wersje w jego wykonaniu są nieefektywne :classic_cool:

''nigdy nie miałem dziewczyny i nigdy nie będę miał.'' Offerma, ale Ty nawet nie próbujesz poznać :( Może gdybyś choć na chwilę zapomniał o wcześniejszych upokorzeniach, odrzuceniu ze strony kobiet i dał sobie kolejne szanse tzn zaprosił dziewczynę, która podoba Ci się np do kina, albo na spacer, to dzisiaj nie byłbyś sam. Nie jesteś głupi, wiele kobiet, nawet tu na forum podziwia Twoją inteligencję, oczytanie, myślę że realnie też znajdą się takie, które zaciekawisz. A to już sporo żeby jakaś urocza panna polubiła spędzać z Tobą czas, a z czasem pokochała. Pokochała nie za urodę ( powiedzmy, że wierzę, że jesteś brzydki) ale za to jaki jesteś, co sobą reprezentujesz i np za ładne niebieskie oczy czy inne drobiazgi w Twoim wyglądzie, których Ty nawet nie zauważasz.

Gość okurnachata
zosia samosia----jak to możliwe że w tym wieku dziewica? :O jesteś bardzo brzydka?

mp-30..ale ty jestes pojebana powiedz po co mu teraz kobieta jak najlepsze lata ma za sobą i zawsze w nich był sam???

okurnachata zosia samosia----jak to możliwe że w tym wieku dziewica? jesteś bardzo brzydka? O to chodzi ,że nie jestem brzydka, wręcz przeciwnie.

Gość okurnachata
zosia a pracujesz czy jestes bezrobotna?

Gość okurnachata
i nikt cię nie podrywa?

Gość okurnachata
20 latek odpada. moze jakiś portal ale katolicki, tam można poznać podobno porządnych. ;)nie wiem czy to prawda ale tak mówią;)

Jakoś trudno mi uwierzyć, że realnie żadna dziewczyna nie była Tobą zainteresowana. No, ale nie znam Cię, nie widziałam na żywo więc ... muszę Ci wierzyć na słowo. Chociaż nie ukrywam, że zdziwiona jestem.

okurnachata 20 latek odpada. moze jakiś portal ale katolicki, tam można poznać podobno porządnych. nie wiem czy to prawda ale tak mówią Niekoniecznie porządnych, tam też są różni ludzie.

Gość okurnachata
próbowałaś chociaż przez jakiś portal ?

mp-30 ..no kazdy by sie zdziwił ale takie zycie tylko najgorsze jest to ze zdarza sie z menele mają fajne ładne dziewczyny a niektórzy nie mają nic