Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bardzociekawaświata36

Czy są na tym świecie wartościowi panowie

Polecane posty

"mhm , czyli jest gorzej niz myślałem" Dalej pajac pozuje na mądrego. "jeśli swoją wiedzę opierasz na takich portalach to.. bez komentarza" Racja, bo Ty wiesz lepiej. Idź do gnoju. "niczego takiego niedoświadczyłeś mówisz ? czyli, nigdy nie widzialeś , jak kobieta bawi się włosami" Widziałem ale wtedy robiła maślane oczy do innego. "i nigdy nie miałeś najmniejszego kontaktu z kobietą .. a może nigdy wogóle jej nie widziałęś ?" No niestety dla Ciebie (znowu) miałem. Mało przyjemny dla mnie.Zjeżdżaj pajacu. Jesteś tak śmieszny, że przekraczasz wszelkie granice dobrego smaku. Przychodzi taki lamer co udaje, że coś tam wie a naprawdę to wydmuszka.

Gość dede1
cream zadałem tobie to pytanie , bo na na to co odpowiedzą tamci , to raczej nie miałem złudzeń , :) właśnie w tym tkwi problem , dziewczyny rzadko tak mówią : podobasz mi się , . też nie chcą wyjśc na kretynki . taki yekst możesz usłyszec tylko gdy jesteś naprawdę przystojny , ale jeśli nie jesteś to nie znaczy , że się nie podobasz

"mistrzu offermo to twoje ? : jak ktoś jest upierdliwy i nie rozumie jak go się po dobroci prosi żeby dał spokój to trzeba mu w końcu powiedzieć: wypie**alaj kretynko." A co? Hrabiemu kolację popsuło? Weź ty się odpierdol od nas i zabierz za coś innego.

Gość dede1
darker z toba to jak z pisem , im więcej mówisz tym bardziej się pogrążasz :) nie przeszkadzaj sobie

Offerma sam kiedyś napisałeś: jak to mówił Stanisław Anioł: "widzisz Miećka, mądremu wystarczą dwa słowa a głupiemu to i referatu mało".

Proponuję ignorować tego lamusa dede1. Zwykły chłystek co pożąda uwagi. Spieprzaj.

- Gdy bawi się włosami - Nawiązuje przypadkowy kontakt fizyczny - Klepie Cię w ramie - Pozwala sobie patrzeć w oczy i spuszcza wzrok (nie odwraca spojrzenia) - Śmieje się z twoich żartów - Zagaduje do Ciebie i stara się podtrzymać rozmowę - Mowa ciała zwrócona do Ciebie - Zaczyna dawać Ci komplementy to na mnie nie działa :D

Gość dede1
ciekawe , jak zadaję pytanie offermie to odpowiada darker , a jak darkerowi to offerma :) , bardzo to śmieszne :) :)

Gość dede1
cream co na ciebie nie działa ? bo nie bardzo rozumiem ?

Gość ale jajkaaaa
darker co zrobiłeś nastce:Pbo biedactwo żali się na innym topiku,nieładnie krzywdzić dziewczynki z kafeterii:P

Gość dede1
wszyscy polecieli sprawdzać co ta mała napisała :)

na mnie jedynie zadziała jaj laska do mnie podejdzie i zagada w przeciwnym razie nic z tego nie bedzie bo kazde jej zachowanie bede odbierał jako nasmiewanie sie ze mnie

Gość dede1
cream a załóżmy , że dwie laski zerkają na siebie i między sobą chichoczą , to co to znaczy według ciebie ?

Gość xxxsłoneczkoxxx
Myślicie, że można spotkać jeszcze kogoś porzadnego, myślałam że na studiach spotkam jakiegoś wartosciowego chłopaka a tymczasem doswiadczam szpanowania forsą tatusia, wyścigu "kto jest lepszy"... widze, że dziewczynę się kupuje ;/ a co najgorsze panienki na to lecą, strasznie płytkie to jest.

jesli chodzi o pytanie ..czy sa...panowie Ja mysle ze sa,ale ONI lub ONE(bo i kobiety sa wartosciowe i sa i puste)ale to chyba zazwyczaj takie szare myszki których nie mozna w tym zwariowanym świecie zauważyc.

Gość xxxsłoneczkoxxx
Dlaczego szare myszki? nie powiedziałbym, po prostu szanujące się i nie lecące na kasę, szukające czegoś więcej niż dobrego sexu... tyle

Gość system wartości
Panie określą jaki to jest ten wartosciowy niematerialny i nieprzystojny?...:P

Gość xxxsłoneczkoxxx
po prostu dobry człowiek, widzący w kobiecie partnera a nie tylko worek na spermę i uważający ją za coś więcej niż tylko przedmiot który można kupić, fundując drogie prezenty i wydajac kupe kasy na randki... beznadziejne to jest.

Gość system wartości
Słoneczko...Więc jestem ideałem, bo w dodatku nie jestem z tym wszystkim nudny:)

Gość xxxsłoneczkoxxx
Doprawdy? To prawdziwy skarb ma/ będzie miała Twoja kobieta

Gość Pan__
do nogi azory. :)