Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monika 383

AFIRMACJE NAJLEPSZY SPOSOB NA SZCZESCIE

Polecane posty

Gość Monika 383

Po upadku kolejnej diety na ktorej z trudem wytrwalam dwa dni po tych wszystkich rozczarowaniach jakich doznalam mowie stop koniec zadnych diet to nie w moim kraglosciach jest problem to moja glowa ktora ciagle mi rzuca klody pod nogi twierdzi ze nie sprostam sprostam bez zadnych diet moje cialo z kazdym dniem jest szczuplejsze piersi mniejsze jestem spokojna i szczesliwa moje malzenstwo jest udane czuje sie spelniona moje marzenia sa w zasiegu reki wlasnie po nie siegam zapraszam wszystkich ktorzy chca pokochac siebie i innych i oczywiscie schudnac jestem pewna ze nam sie uda

Gość chudszy
trzeba tyle nie jeść i tyle.... :)

Gość piękny_młody
czyli nie dość że jesteś gruba to masz jeszcze pod sufitem coś nie tak... a wystarczy tyle nie jeść... zobacz na mnie.. jestem piekny i chudy bbo nie jem tyle....

Gość Monika 383
ja tez bylam piekna mloda i szczuplutka zanim moja glowa nie zaczela pisac swoje scenariusze kilka lat temu wazylam 46 kg przy wzroscie 156cm teraz moja waga to 72 kg najlepszy dowod na to ze dolowanie sie zazdrosc i lek moze zniszczyc zycie i figure

Gość Monika 383
pozytywne myslenie zaczelam wczoraj wieczorem po przeczytaniu kilku artykulow i czuje roznice chociaz stare myslenie buntuje sie i wciska niemal sila w moja glowe nie daje sie z ta metoda poprawy jakosci zycia spotkalam sie wiele razy ale brakowalo mi odwagi i determinacji zeby cos zmienic prawda jest ze do zlego czlowiek sie przyzwyczaja zrasta z tym i nagle sie okazuje ze jest mu z tym wygodnie

Gość julitka100
popieram w całej rozciągłości, polecam książki Murphy'ego, szczególnie Potęga podswiadomosci, jest genialna i zawsze mi pomaga, a tak na marginesie rozluźnij się na www.pogrosiku.eu, dzisia mozna sporo zyskać.

Gość Popieram Cię!!
Gratuluję nowej drogi życia :-) niech zazdrośni piszą co chcą, my i tak wiemy swoje :) wejdz na fajny topik, wpisz w google- pozytywne myślenie raz jeszcze :) i mozesz później jeszcze wpisac zenforest tam sa setki ciekawych artykułów :)

Gość Monika 383
dzieki za namiary napewno zobacze

Gość Popieram Cię!!
A i jak przejrzysz je i bedziesz miala chwilkę czasu i bedzie Ci się chciało to napisz czy Ci się artykuły spodobały, czy rady z forum pomogły :)

Gość Monika 383
napisze a ty jak dlugo po drogiej stronie lustra

Gość Monika 383
moze ktos ma juz jakies dluzsze doswiadczenia i zechce dolaczyc lub poprostu sie nimi podzielic a moze warto poprostu sprobowac i zobaczyc co sie bedzie dzialo

Gość Popieram Cię!!
Ja półtora roku, niby nie długo ale intensywnie :) w ogóle to nie tylko pm ale i rozwój duchowy i czuje się juz prawie ekspertka :) i jestem z siebie dumna bo uzdrowilam swoje życie i na prawdę całym sercem pokochałam siebie :) polecam -to wspaniałe uczucie :) - jesteś wolna od zazdrości, kompleksów kochasz siebie bardzo mocno ale i zarazem rozsądnie, tzn to jest zdrowa miłość i akceptacja siebie, jaką powinien posiadać każdy człowiek, bez narcyzmu :) dla mnie to tez prawdziwa wolność. Doszłam nawet do tego że nie boję się śmierci, a póki co naprawiam mój stan zdrowia spowodowany nieustannym żalem do siebie i do świata w przeszłości (zanim się zmieniłam, a było na prawdę źle...)

Gość Monika 383
gratuluje szukam dokladnie tego co ty odnalazlas

Gość Popieram Cię!!
Na początku było ciężko ale dzieki przeczytaniu prawie całego topicu pozytywne myślenie raz jeszcze (ponad 700 stron....) stronie pozytywne.com stronie zenforest, kilkunastu a moze nawet kilkudziesięciu książkom o tematyce sekretu i audiobookom - udalo się :) denerwuje mnie to że ludzie uważają że pozytywne myślenie to pstryk palcami i juz to się ma i dlatego twierdzą że to bójda. Nie wiem kto cos takiego wymyślił. Wiekszosc osob ma blokady w podświadomości i dopiero po całkowitym ich wyeliminowaniu życie staje się tak zwaną bajką. To zajmuje długie miesiace, jeśli nie lata ale efekt jest tego wart. W życiu nie ma nic za darmo, zamiast się uzalać i zwalać wszystko na pech i innych ludzi wystarczy codziennie trochę nad sobą popracować. :) powiem Ci tak że gratuluję że się zdecydowałas, na początku moze byc ciężko ale to dobry znak. Znak, że zachodzą zmiany. Sama na początku chyba z 10 razy porządnie zwątpiłam w sens tego wszystkiego ale miałam taką sytuację w życiu że nie miałam nic do stracenia ani żadnej innej alternatywy. Za którymś razem się udalo i teraz trud który w to włożyłam zwraca się z nawiązką :) podwójnie a nawet potrójnie :) a ile chcesz schudnąć? I w jaki sposób? :)

Gość Monika 383
chce schudnac do poprzedniej wagi wierze ze jezeli zmienie sposob myslenia i podejscie do jedzenia nie beda mi potrzebne diety na swiecie zyja miliony ludzi ktorzy jedza normalnie i sa szczupli niestosuja diety 1000kal itp ja przez wiekszosc zycia zycia bylam szczupla i jadlam wszystko co myslisz na podst.twoich doswiadczen na ten temat musze znalezc chwile i poczytac polecane stronki i jeszcze jedno pytanie gdzie moge znalezc audiobuki z afirmacjami bardzo ci dziekuje za wszystkie wskazowki

Gość Popieram Cię!!
To dobrze że nie chcesz stosować zadnych diet :) ja tez chce schudnąć jakieś 3-4 kg jak załatwie najważniejsze dla mnie sprawy, chce zdrowiej i mniej jeść i do tego ruch no i pozytywne myślenie :) Wpisz w google "louise hay mp3 chomikuj" ja mam wykład o samouzdrawianiu, jak siebie pokochać, 101 myśli mocy. Mozesz tez w google wpisac "leszek żądło mp3 chomikuj" tylko żeby pobrać pliki które mają więcej niż 1mb trzeba mieć założone konto. Darmowego transferu jest chyba 50mb co tydzień ale można dokupić go sobie okolo 2.44zl za jeden albo dwa gigabajty bodajże...

Gość Monika 383
myslisz ze to mozliwe schudnac dzieki afirmacjom

Gość Monika 383
nie jest to wszystko takie proste zle mysli ciagle wkradaja mi sie do glowy staram sie nie dawac i myslec pozytywnie

To ja. :) mowie Ci wpadnij na topic o którym Ci pisalam, jak poczytasz zrobi Ci się razniej że nie tylko Ty masz trudności w osiąganiu celów :). Na początku drogi Pm nie jest łatwo ale jak juz byc moze kiedyś bedziesz miala np roczne albo kilkuletnie doświadczenie i odblokujesz zakładki, tzw. blokady podświadomości to poleci prawie jak z górki :) mowie Ci, teraz pozytywne myślenie jest dla mnie nawykiem, a gdy trafi się kilka gorszych myśli to w chwili w ktorej się na nich przyłapiesz od razu powiedz w myślach "STOP! " a po chwili dodaj "Wybaczam sobie", żebyś nie psuła sobie nastroju tym że miałaś kilka gorszych myśli bo każdemu moze się zdarzyc i no nie od razu Rzym zbudowano. :) To stop i wybaczenie sobie jest jak pisanie pamiętnika : Po zapisaniu strony trzeba postawić kropkę, przewrócić kartkę i zacząć pisać od nowa. Nie wazne co było przed momentem, teraz zaczyna się nowa chwila i tylko od Ciebie zależy czy wykorzystasz ją na rozpamiętywanie przeszłości czy na sprawienie aby przyszlosc stała się lepsza :) to kilka najważniejszych rad dotyczących Pm i jego związku z osiąganiem celów (np odchudzania) :) życzę sukcesów i przesyłam Ci wielką kulę pozytywnej energii (to taki zwyczaj pm-owców żeby dodać komuś otuchy) :):) 🌼

Gość www.sukcesstart.pl
Do schudnięcia trzeba mieć sporą motywacje. Polecam filmik Pana Grzesia, który z grubego nieporadnego faceta stał się wzorem: -----------www.sukcesstart.pl/motywacja/ ------------ Na tej stronie znajdziecie też Afirmacje:-------------------http://www.sukcesstart.pl/tag/afirmacje/

witaj happiness zagladsz jeszcze na forum? ja pragne dokonac dokladnie tego czego i TY czyli pokochac siebie bo wiem ze wtedy wszytsko sie zmienia. probuje juz 4 miesiace, pracuje nad soba czasem i kilka godzin dziennie, stosuje hoponopono, eft, oczyszcam sie, afirmuje kocham i akceptuje siebie i wiele wiele innych rezcy. ale wciaz sie nie udalo:-( bylam w zlej sytuacji kiedy zaczelam(depresja, rozstanie) tak wiec jak i Ty nie mam nic do stracenia i nie mam zamiaru rezygnowac, ale moze cos mi podpowiesz? jak Ty tego dokonalas?