Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkkkaaassssiiiffgdgghgfh

Uprawiałam wczoraj sex bez miłosci i wiecie co .................____-----___

Polecane posty

nie mam zadnych wyzutów sumienia chociaz tego chłopaka nic a nic nie kocham , nawet nie chce z nim byc ..... wlasciwie to sie ciesze ze było nawet fajnie. (to moj drugi partner dopiero z pierwszym chodzilam 4 lata ) zaczyna mnie to przerazac czy to normalne ??????

Gość ccccccccccpppp
dziwka z ciebie nie długo staniesz się nimfomanką i wylądujesz na ulicy

ale ja napisałam ze zaczyna mnie to niepokoic bo facet nawet mi sie nie podoba zrobilam to tylko po to by sie zazspokoic ...a on jeszcze do mnie z tekstem ze sie zakochal ...:O

"jeszcze do mnie z tekstem ze sie zakochal" albo lepiej wybieraj partnerów albo... to podle wykorzystaj

Gość ustal stawkę za godzinę
albo za numerek i KARIERA PRZED TOBĄ :P

no to troche wykorzystuje bo sobie na imprezy jeszcze za darmo , moge pic co mi sie podoba on zawsze za to placi , itd. w sumie to znamy sie juz z 4 miesiace ale ja wiem ze ja sie w nim nie zakocham ... a widac ze facet wrazliwy ;) wczoraj po tym wszystkim prawie sie nie rozplakalam jak opowiadal mi o tym jak mu zwiazki nie wychodzily ;) i ten tekst : ja sie w tobie zakochałem ...

no to troche wykorzystuje bo sobie na imprezy jeszcze za darmo , moge pic co mi sie podoba on zawsze za to placi , itd. w sumie to znamy sie juz z 4 miesiace ale ja wiem ze ja sie w nim nie zakocham ... a widac ze facet wrazliwy ... wczoraj po tym wszystkim prawie sie nie rozplakalam jak opowiadal mi o tym jak mu zwiazki nie wychodzily ;) i ten tekst : ja sie w tobie zakochałem ... w sumie to za wczorajsza noc ma + bo było super ;)

Gość miriam46
dziwka z ciebie