Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ladny inaczejjjj

kogo lubicie z prawikow na kafe

Polecane posty

Gość hej mała...
powiem wam ze seks jest do bani.... w ogole nie mam orgazmow..... na dodatek okazalo sie ze Kaliban byl prawiczkiem i nie wiedzial jak sie zabrac do seksu.... porazka na maxa :o no masakra jak tak mozna udawac ruchacza i tak oszukac dziewice.... zawiedziona jestem i wsciekla jak nie wiem co!!!

Nad czym mam sie zastanawiac? Ja wobec darkera jestem w porzadku. Nie bawie sie nim, poznalam go pierwszego dnia na forum. I zaczelam z nim pisac maile. To on chcial zaczac. I ja nie jestem zimną suką. Bez przesady....

Gość hej mała...
bagno na pewno nie.......nie wiem jak reszta kapselko jest w porzo a reszta nie wiem...znam historię D i o nim mówię....nie o innych daj spokój żarty żartami ale co to było wczoraj ta się nie odzywa 8 stron nie chce powiedzieć o co poszło potem ryczy potem się godzi...teraz znowu nie chce z nikim być przecież to obłęd... ten też sie obraza to o co o esemesy oczywiśćie że eski to nie związek ale jest większa szansa niż gdy nie piszesz ich co nie?????? żelek spada...misja niewykonana......:((((( A Kaliban wraca dopiero w środe:((

Gość Giovani Dziadzia
Siemanko, co tam? :D

ja nie odczulam zeby ktos sie mna bawil... Bagno to wiecie sami jaki jest. Kazda rwie i mysli ze jakas sie skusi. Na poczatku to bylo nawet mile.

Gość hej mała...
sluchajcie musze wam cos napisac..... Kaliban wyjechal kilka dni temu i zdazylam juz go zdradzic z jego kumplem, nie chcialam, ale wpadl na wino i tak wyszlo :( teraz mi strasznie smutno i nie wiem, czy mu powiedziec......

Gość Giovanni Dziadzia
Ale macie problemy ;] Opowiedzcie lepiej jakiś dobry kawał ; ]

Gość hej mała...
fajny podszyw z 0.27 Jest bardzo dobry w łóżku....oczywiśćie Kaliban....:))))))) A z Darkerem miałm sie spotkać jak z nim kręćiłam ale tak zwlekał (kilka miesięcy)a Kalibuś go ubiegł... Ach tak nasti jesteś niewinna dobre rozbawiałam sie no pa...to ja żelek.:))

Gość hej mała...
przestań sie podszywac glupia bladzio, to ja jestem prawdziwy zelek i pisze jak jest..... jedna wielka chujoza a nie milosc.... szukam teraz faceta z kutasem 30 cm do mojej rozepchanej...... jest tu taki???????????

Gość hej mała...
spływaj D....... Zajmij sie młodą bo znowu ci ja ktoś sprzatnie sprzed nosa.....:))))))) Najlepszy dowcip jest taki za jaki okres czasu D sie bęzie żalił że nastka go olała A-tydzień B.miesiąc C.rok D.nigdy... odp E ale nie było E..no tak...e to juz jutro:))))))))

Gość hej mała...
oczywiście że ja i Kaliban sa nadal razem i poznaliśmy sie na kafe...i w realu też...było między nami różnie...ale iostatnio jest znowu super....... A Kalibuś czasem jest na ogólnym ale nie za częśto tu rzadziej bywa...... hej.

Gość tak czytam czytam i
ja pierdole... żelek ty naprawdę sądzisz, że nastoletnia chce uwieść wszystkich prawików? wrzuć na luz - ona nie jest taką intrygantką jak ty - nie leci zdesperowana na każdego przygłupiego prawika 15 lat - tak, może i się 'bawi' - ale nie wierzę że robi to świadomie i z premedytacją(w przeciwieństwie do ciebie), za młoda jest na takie rzeczy, wiele nastek tak teraz robi - pisze, żeby popisać, ewentualnie znaleźć jakiegoś znajomego ale szczerze wątpię żeby miała na myśli jakieś miłości, romanse czy uwodzenie etc. bawi się, specjalnie pisze takie bzdury na formspring, zapewne traktuje te forum jako rozrywkę i ma nieraz polew z prawików i może czasem wypowiada się w tematach o których nie wiele wie, a próbuje zgrywać mądrą itd. no ale ma wkońcu 15 lat!!! nie dociera to do was? nie róbcie z niej jakiejś niewiadomo jakiej złej suczy a że prawiki są tak zdesperowane i sfrustrowane iż wszystko odbierają na poważnie to już odmienna sprawa i w sumie tylko ich problem

Gość hej mała...
Witaj darker jak zawsze miły i dżentelmen..... Kalibus lepszy No darker ruszaj na nasto-korzystaj z życia bo cię ubiegnie inny prawik choćby kapselko też leciał na nasti.....ale Marzenka lepsza

Gdybym mieszkala w jednym miescie z darkerem to bym sie z nim umowila. a tak to nie. a ja mu wspolczuje znajomosci z taka jak ty...

Gość hej mała...
pomarańczo powiedz to Darkerowi.....jak najeżdżal na baby wczoraj na kafe........i dlaczego bo sie nasti na niego obraziła... To że sobie oba robi jajka jak każda młoda gupia z gimgówna ok,jej sprawa ale on jest jak pelikan łyka wszystko w dobrej wierze i nma nadzieje ..... A poza tym co tej młodej tak bronicie płaci wam czy co? fakt ale sam sobie nbęzie winny darker bo nie ma dystansu so siebie i młodej...........zal stary a głupi.

Gość tak czytam czytam i
choć powiem że ta desperacja prawików momentami naprawdę przeraża, mam wrażenie że nawet jakby miała 13 lat niektórzy nie dawaliby jej spokoju

wiesz... ty masz w sobie strasznie dużo jadu, jakieś pretensje do darkera że za toba nie placze. Ja mam dopiero naście lat, darker to wie. I ja mu powiedzialam na co moze liczyc a na co nie.

Gość kaliban to typ machooo
żelek ty lepiej uważaj na kalibana, chwalił się na forum że tyyyyyyle miał w łóżku, chyba nie myślisz, że będziesz ostatnią ? :D

Gość hej mała...
A ja mu współczuję znajomośći z tobą gimgówno......ale cóż sie można po tobie spodziewać tyle.....a umówić sie nie możesz bo mamusia poza nowa sól nie puśći......ech żalosna gimguwienko liczy na coś.... Wiesz co wychasz darkra i rozprawiczi kopnij w tyłek..... niech bezie 4 z kolei...choć wiesz on i tak kocha tę ze studiów nadal tyle lat nie moze jej zapomnieć...nawet ja nie dałam rady.....i chyba dlatego Kaliban wygrał nie on......

Gość dajcie spokoj to przeciez
nie prawdziwy zelek pisze, ona miala zupelnie inny styl pisania, w kazdym razie nie walila tylu kropek i znakow zapytania. a ta historia z nia i kalibanem to przeciez taka sama sciema jak z darkerem i nastoletnia chociaz jak widac sporo osob sie na takie cos nabiera i potem przezywaja ze inni maja wielce szczesliwe zycie, a to g... prawda, kalibana jakis czas temu widzialem na kafe i nic o swojej niby milosci nie pisal ;p poza tym mam wrazenie, ze sa tu osoby ktore non stop tu siedza i śledza wszystkie topiki, ja tak az bardzo na biezaco nie jestem ale co do niektorych rzeczy mozna na bank wywniosowac ze to sciema. juz sie na zaden kafeteryjny romans nie nabiore ;p

nie musisz mnie wyzywac. nie pluj jadem tak. ja nie bede z darkerem. wow, nawet wiesz gdzie mieszkam. a to dziwne bo mamusia puszcza mnie do szkoly poza nowa sol. no pech.

Gość dajcie spokoj to przeciez
a sorry ludzie, pamietam romans sami i altera :) ale to bylo kupe czasu temu, ze 3 lata moze? ale dokladnie nie pamietam, w sumie na kafe siedze tylko jak mi sie nudzi na nockach. ale sami tu juz chyba nie pisze i alter tez, chociaz im nie wyszlo z tego co pamietam i potem po sobie jechali publicznie, cos ja wy tutaj ;p

Gość Stulejek
siema co tam?:)

Gość hej mała...
on był miom pierwszym...a ja jego nie wiem o tym i co??żyję.... JAdu nie jest dużo tylko wiem że się bawisz ludżmi młoda.....pamiętaj to się mści.......niestety wiem to po sobie .......dlatego chce ci dać dobrą rade przemyśl to sobie wszystko czy warto być z kimś dla kogo nie masz czasu i uczucia...... A dla wiadomośći tęsknił za mną Darker ...nie tak długo ale jednak.....ale kocha nadal te ze studiów..a A na ciebie ma chętkę bos młoda ładna i dziewica...a on takie lubi inne są be....a ja już z KAlibusiem::)))))

skad wiesz ze ja ladna? widzialas mnie wgl? Ja nie klamie mu. Nie wciskam mu miłosnego kitu. Miłosci nie ma.

Gość hej mała...
ale tys żalosna no pewnie żem styl zmieniła nawet Darker się poznał.....ze to ja..... A tak Kaliban kiedys sie skarzył na ogolnym mieliśmy kryzys ale jest juz ok.....wraca pojutrze,,hurra.. tak wiem młoda jezdzisz do ZG do muzycznej i co.... Zazdrosna o D?jakby było o kogo..... o jego prawictwo chyba tylko tak o jego prawictwo tylko ejstem zadrosna..