Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ladny inaczejjjj

kogo lubicie z prawikow na kafe

Polecane posty

Gość ja tez nie moge
"Masz Motylka czy Buleczke :]" kurna ale chamstwo :O takie teksty do dziewczyny 15letniej, zjeby glupie :O podszywie jak tam se chcesz, mi to wisi kto sie pod kogo podszywa, ja wiem tylko ze na pewno zadne z nich nie pisalo o zadnym zwiazku, pisal to Darker i tez nie wiadomo, czy mozna mu wierzyc, bo jak sie ostatnio okazalo lubi on zakladac topiki dla jaj ;) wiec tamta historia tez byc moze byla zmyslona :) a powtarzasz zdaje sie tylko to co Darker pisal kiedys tam na forum, wiec wnioskuje, ze jestes jego wierna fanka :P we wtorek mam egzamin z ekonometrii i kuuur...a czuje ze tego nie zdam 😭 zalamke mam, pocieszcie mnie jakos. chyba pojde juz spac i jutro sie poucze.

Naastoletniaa-Myślę że cię rozgryzłem i zaliczenie cię to jedynie była by kwestia czasu.Ale nie ważne,gdzie tam do nowej soli.Ale ładna dupa z ciebie,to trzeba ci przyznać.Zazdroszczę temu co będzie ci uciskał twoje cycuszki i wsadzał ci pod migdały

Dobra,idę spać do mojej trumny,bo tylko przewietrzyć się wyszedłem

Gość hmmmmmmmmm__________________
Bagno mam do ciebie pytanie - tylko szczerze przyznaj się, czy zanim jeszcze byłeś ''Bagnem'' wstawiałeś tu swoje foto do oceny pod jakimś innym nikiem ? bo ten gość co wtedy wstawiał bardzo pasował do ciebie z wyglądu(tzn. z tego co opisujesz) i miał straaaaaasznie podobny styl pisania do twojego i też pisał że był prawiczkiem w wieku 20-kilku lat i nie miał powodzenia to było jakiś rok, a może i dwa lata temu(?) nie pamiętam dokładnie

ja mu nie zazdroszcze. bo zeby mnie zaciagnac do lozka to nie ma tak od razu. tak wiem , na zadupiu mieszkam, ale chociaz mnie zaden prawiczek nie zgwalci.. Nie zdasz przez mojego formspringa?

Gość hmmmmmmmmm__________________
no więc jak - to ty czy nie ty ?

Gość doBoratka
prawiczki po 20stce to nieudaczniki i kobiety nimi gardza

Gość czytam temat
i pękam ze śmiechu... dobra "lektura" na poprawę nastroju. Nastoletnia jesteś głupiutka jeszcze, przeczytaj kilka tematów z Twoim udziałem to zobaczysz na kogo wychodzisz.. szukaj rówieśnika na podobnym poziomie emocjonalnym bo mając 15 czy 16 lat związek z facetem 10 lat starszym nie wróży nic dobrego, taki ma inne oczekiwania, a Ty? dopiero wszystko przed Tobą. No chyba, że chcesz zostać nastoletnią mamusią.

Gość po prostu hit!
hitem jest ten topik :D jeszcze brakuje tu linkow do zdjec: darkera, zelka, jej kalibaniusia.. no i linkow do tematow gdzie sie zali zelek na kalibana i dowrotnie :D a prawda taka ze najbardziej zal darkera :O

Gość Pech?
Darker ma pecha do kafeteryjnych koleżanek. Wystarczy jakieś nieporozumienie, a już cała historia znajomości opisywana jest na forum.

z tego względu nie ma co za dużo mówić o tym że z kimś się coś pisze/spotyka. Ludzie tu są wredni i wyjątkowo ciekawscy...

ciekawe kto się pod mój nick podszywał w pytaniach do Nastoletniej?

matko jacy wy jesteście ciekawi z tą znajomością Darkera i Nastoletniej. Ich sprawa czemu nie są razem. Nie róbcie z tego mega sensacji.

Gość Pech?
kapselko ale to nie wścibscy rozgłaszali tu sensacyjki tylko rozmówczynie Darkera.

drugi problem chłopaki opanujcie się z tą chętką na Nastoletnią. Szczególnie tyczy się to Bagno, Darker. Ona ma 15 lat to jeszcze dziecko w środku.

Dlatego nie ma co ufać dziewczyną z tego forum. Typowa babska mentalność ploty i jeszcze raz ploty...

Gość darker sam robi z siebie
posmiewisko i sam opisuje na forume swoje kolejne porazki, tak naprawde nikt nie musi mu w tym pomagac

Gość darker jest emocjonalnie 15-la
tkiem. Pasuja do siebie.

Gość przez pol wieczoru
uzala sie ale kto dal pannie nastolatce i pannie zelek prawo do rozpisywania sie i wywlekania o co im poszlo ? cale te ceregiele sa niepotrzebne

Gość enter22
a offerma nie bierze się za żadne laski i jest z tego dumny idzie w ślady prezesa K.

"jakby miał trochę oleju w głowie, to by się w ogóle nie brał za żadne laski." Uwielbiam sobie komplikować życie.

Jakimi historiami? To te jebane pomarańcze wszystko wywlekają!

Gość Poważna rozmowa..
15-letnia Nastoletniaaa ma więcej rozsądku niż podstarzałe prawiki :o

Ciebie nikt o zdanie nie pytał zapchlona pomarańczo.

Gość Poważna rozmowa..
to mnie zapytaj baranie

Gość wojownike al sadra
spokojnie Darker ja się z Tobą umówię. Stracisz w końcu dziewictwo analne;)