Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Iukasz kafeteria

czego się te głupie baby tak przejmują tym Kubicą?

Polecane posty

Gość kubifanka
sam jesteś głupi kubica młody sam i do tego z kasą nie jedna by chciała być pielęgniarką przy nim masować całować i wspierać to facet na poziomie z pasją który do czegoś w życiu doszedł

Gość kubifanka
nie ma co żeczywiście masz coś z głową weź się za konkretną robotę pajacu bo bez kasy żadna cię nawet nie tknie hahahahhah ja bym nawet kijem nie tkneła za samą formę wypowiedzi co za niski gościu i jeszcze zakompleksiony i zazdrosny widzisz kubicy nawet jak będzie bez ręki i nogi to się znajdze stado kobiet do dupczenie a ty cztery kończyny i co brak jaj hahahahahhahahhha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

podniecacie się nim a on ma 170 cm i wygląda jak żyd z urody i ten orli nos.... ale wy baby puste to nawet jak widzicie małysza pryszcza i jego kasę to wam suty stają dęba :o

Gość fnientendo tojf
kubifanka nie ma co żeczywiście masz coś z głową weź się za konkretną robotę pajacu bo bez kasy żadna cię nawet nie tknie hahahahhah ja bym nawet kijem nie tkneła za samą formę wypowiedzi co za niski gościu i jeszcze zakompleksiony i zazdrosny widzisz kubicy nawet jak będzie bez ręki i nogi to się znajdze stado kobiet do dupczenie a ty cztery kończyny i co brak jaj hahahahahhahahhha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! O to wlasnie poziom wielbicielek Kubicy :classic_cool: Dysklektyczka, wulgarna ("dupczenie") , materialistka... Polskie kobiety duma narodu

Gość Vinga35
nie chce byc okrutna i nikomu nigdy źle nie zycze, ale mnie akurat ta absencja Kubicy w wyścigach jest bardzo na rekę, przez jakiś czas nie będe musiała walczyc z M o tv, będziemy oglądac Premiership :)

Gość IMO13246
Żadna sie nie przyzna bo wiekszosć to zakłamane suki i na płytkie krowy nie chcą wyjść publicznie. A tak naprawdę to podniecają sie nim bo POSIADA WYPCHANE KONTO! Ale pieprzyć bedą, że wartościowy facet, chociaz osobiście go nie znają i nigdy nie poznają...

Gość się wie
nie użalam się nad nim ,nie upłakuję w topicach ,tylko chłopaka po prostu szkoda :) tak samo gdyby wam chłopcy stało się coś takiego bądź inny wypadek, zawsze jakaś litość człowieka bierze :) Szkoda go nie dlatego ,że ma kasę ,nie dlatego ,że jest ładny bo nie oszukujmy się urody mu bozia pożałowała ,ale chłopak jest mądry ,stanowczy i nie bez przyczyny jeździ w F1:) dobry z niego kierowca a niestety jeśli ręka nie będzie super zrehabilitowana to możemy zapomnieć ,że kiedykolwiek jakiś polak będzie jeździł w F1

Gość golciaa
na onecie pisali że Kubic jest gay ;) że pytał o gerberkiego po obudzenia i czy mu sie nic nie stało, jakie to slodkie!! 😍

Gość Vinga35
nareszcie mój M nie bedzie miał wymówki i bedzie musiał ruchać mnie w moją zagrzybiałą walącą dorszem pochwe. Może przy dobrych lotach zafasolokuje :)

Gość o infantyle kozy nie trudno
zawsze się znajdą jakies nawiedzone infantylne kozy!

Gość gfuyfygbyh
ja tam mam kubice głeboko w dupie. nie wiem nawet jak wyglada i nawet nie chce wiedziec