Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podejrzewam ze autorka

CHCIALABY KUPIC UZYWANEGO X-LANDERA ALE JAK PATRZE JAKIE SA CENY TO MI SIE

Polecane posty

oDECHciewa kupna. Jezeli nowy kosztuje 1700zl to uzywany potrafi kosztowac 1300zl :O Kto kupi wozek za taka cene jesli od nowki roznia ja tylko 400zl. Ja bym chciala kupic taki za max 400zl a nie tyle kasy wywalac.

Gość ocet
a ile dałabyś za wozek x lander,gondola plus spacerowka.uzywany ( ale bardzo zadko i w idealnym stanie.tego jestem pewna).na forum mojego miasta wozki ,ktore jako nowe kosztuja ok 2 tys,to juz uzywane sprzedawane sa za 500zl( z tym ze gondola,spacerowka i fotelik).hmm?

juz ci napisalam wczesniej nie wiecej niz 400zl. :)

Gość a sama jakbys chciala kuppicc
jak bys kupila za 2000 zl to bys sprzedala za 400??? wiec nie pierdol

Gość ocet
no wlasnie.nie kupisz wozka za 400 uzywanego ,gdy ktos rok wczesniej wydal na niego 2000 tys.(nowe wozki sa za 1200 ale bez fotelika i model x lander xa). staram sie myslec realnie,ja -jako mama chce kupic w okazyjnej cenie a sprzedajacy nie da sie zrobic w balona,i mysle o cenie jaka ja moge zapoponowac nie osmieszajac sie przy tym.a wiem ,bo widzialam jak zadko wózek był uzywany.i bądż tu czlowieku mądry :)

nigdy nie kupilabym wozka za 2000zl wiec nie mialabym problemu o ktorym piszesz :D Chce kkupic xlander ale za 400zl bo wiecej za wozek nie dam , nia mam ochoty sie lansowac w parku czy na ulicy tak jak to robi wiekszosc mamusiek.

Gość bo tak i już
to czemu koniecznie chcesz xlandera ? inne rodzaje wózków napewno dostepne są za 400 zł.

Gość ocet
kochana,nie rozumiemy sie chyba.ja tez nie mam zamiaru wydawac 2000 tys na wozek,bo po co.ale jezeli mam okazje kupic go za 500zl to ok. ( prawie nowke)jezeli moj sprzedawca zaproponuje mi kwote wyzsza niz 700 zl to pojde do sklepu i kupie inny,nowy wozek.a pytalam sie Ciebie,bo myslalam ze doradzisz mi jaka realna kwote moge podac sprzedajacemu ja.a Ty,jezeli chcesz ten wozek za 400zl to musisz ostro polowac na okazje w necie lub miedzy znajomymi,bo nikt glupi nie jest.chcesz wozek za 400?kup sobie innej firmy.i po problemie

Gość Mauuu
X-landery są w cenie, bo są dobrymi wózkami, sama mam taki wózek i sobie go chwalę. Duże pompowane koła przejadą przez największe zaspy, do tego dobrej jakości materiał i stelaż. Jeżeli nie stać się na używany X-landera to kup innej marki.

Gość grrrrr.............
A ja nigdy nie kupowalabym wozka z mysla ile za niego "odzyskam" .... kupuje sie taki na jaki stac i jakiego nie bedzie zal wyrzucic jak sie "skonczy" :P

bo mi sie x landery podobaja ale nie chce na wozek wydawac wiecej :)

Gość Mauuu
Ty chyba na głowę upadłaś! Jeżeli myślisz że kupisz wózek X-Landera za 400zł. Mam model XA i bardzo sobie chwalę i nie uważam żebym chciała się lansować w parku. Przy kupnie wózka kierowałam się wygodą i jakością wózka a nie wyglądem . Głupich nie sieją sami się rodzą.Kup sobie jakies padło za 400zł

Gość ocet
Mauu

chyba takie padlo jak ty :D

Gość ocet
ucielo mi wyp :( MUua za ile ty bys sprzedala swoj uzywany wozek( pytam orientacyjnie) .bo moze kwota 700 wcale nie jest za wysoka?ja z wozkami mialam do czynienia 5 lat temu,i tez cenie sobie wygode swoja i dziecka dlatego mysle o tym x landerze.

Gość bo tak i już
To chcesz mieć gołebia w garści i kanarka na dachu. :) podejrzewam że sprzedającego mało co obchodzi ze tobie się podoba i chcesz go za 400, on będzie patrzył ile za niego dał i w jakim jest stanie . No i na obecny poziom zainteresowania tym typem wózków. a że xlandery do z reguly dobre wózki więc bedzie cenił produkt a nie sprzedawał go za 20% ceny :) Chyba że poszukasz zniszczonego, zepsutego itp. tu podejżewam jest mozliwość zejścia z ceny :)

Gość ocet
podejrzewam ze autorka

Gość autorko pora pogodzic sie z
tym, ze cie nie stac na wozek jaki ci sie podoba:D nawet na uzywany:D

Gość ocet
nikt nie sprzeda ci mercedesa w cenie malucha autorko ! ( tylko nie czepiajcie sie porownania,chcialam zeby to obrazowo wyszlo.nie twierdze ze xlander to mercedes :P )

Gość ma-ma...
Autorko, jeśli Ci się podoba, a Cię nie stać to musisz się obejść smakiem... Za 400 zł to nawet spacerówki z zeszłorocznej kolekcji nie kupisz! Ja sprzedałam pełny zestaw: gondola, spacerówka, fotelik, torba, parasolka za 1000 zł . Ludzie przyjechali z miasta odległego o 180 km jeszcze w ten sam dzień kiedy się skończyła aukcja - tak się cieszyli, że udało im się tyle zapłacić. Dorzuciłam im pakę ciuszków :) Mój wózek był używany rok. Gondola przez 4 m-ce na zmianę z fotelikiem, a spacerówka 8 m-cy i wyglądał jak nówka! Kupowałam w sklepie i z duperelami typu parasolka, torba wyniosło mnie ponad 2100. Za 400 zł to możesz pomarzyć o X-landerze...

Gość necikowo
oet - masz racje :) miałam x-landera wózek rewelacja ! wart tych pieniędzy

Gość ocet
necikowo ,tak podejrzewałam ze warto i za 700(nawet jak tylko gondola i spacerowka) a tym bardziej ze widzialam w jakim jest stanie ten wozek. dziekuje za odpowiedz :) ufff

stac mnie ale mi szkoda tyle kasy wywalac . :) Nie podniecajcie sie tak. :D

Gość kreeecdik ach jo
A mnie się udało kupić x-landera prawie jak nowego i dałam za niego 480 zł i nie musialam po niego nigdzie jechać bo babka co go sprzedawała była z mojego miasta:) Jak widać można kupić dobrze i tanio:D

Gość autorko pora pogodzic sie z
jakby cie bylo stac to bys kupila. Ludzie, ktorych stac nie maja z tym dylematow zwiazanych i nie musze polowac na okazje, bo ich stac by kupic taki wozek a budzet na tym nie ucerpi.

Gość Mauuu
Ocet Nie zastanawiałam się nad sprzedażą, ponieważ mój syn ma dopiero 2 miesiące i wózek jeszcze trochę nam posłuży.Ale myśle że nie taniej jak 1200-1400 zł( wózek,gondola, spacerówka, fotelik i wszelkie dodatki.)Zapłaciłam za niego 1900 zł

Myślałam, że piszecie o starym jeepie terenowym... Nie ma to jak becikowe, które starcza na 1/2 wózka dziecięcego.