Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dorisss26

CHUDNĘ OD ZARAZ !MOTYWUJMY SIĘ NAWZAJEM I CHUDNIJMY

Polecane posty

hejka dziewczyny!!!!!! Jestem już :) W końcu o jakiejś sensownej porze a nie nocą jak to miało miejsce ostatnio:) Jak tam Wasze diety bo ja ostatnio z moim Lukaszem to troche popłynelam ;/ zjadłam ciacho , grzybki a wszystko popiłam winkiem i poszliśmy spac MASAKRACJA jak to mówią moi uczniowie heh

mnie jakos nie ciagnie na razie do takich rzeczy ( chociaz nie powiem - pizze i takie tam kocham bardziej niz slodkie ) na razie musze sie trzymać i nie żreć tego... czyli masz jeszcze mniej niż 1000 kcal? czegoś unikasz w jedzeniu z takich codzienych potraw? ja osobiscie wyeliminowalam slodycze, sery, białe pieczywo, w sumie nie jadam tez dań obiadowych... tylko ewentualnie w weekend...

Hej zebraczku:) Ja jestem skupiona bardziej na rzeźbie :)rzn . moim priorytetem jest stracić jakieś 4 , max 5 kilo :) W tym momencie mam jakieś 56 , 57 na liczniku ale jak widzisz zaliczam drobne wpadki dlatego tez założyłam dla nas ten watek , żebyśmy mogły wzajemnie się wspierać. Kiedyś byłam grubsza ,[ważyłam jakieś 73 kilo] , potem schudłam 19 kilo więc myślę ze jako takie doświadczenie mam . Niestety nie popieram Twoich metod .ja zrzuciłam te kilogramy jedząc regularnie co 3-4 godziny bez żadnych ćwiczeń , a potem jak już miałam fajne ciałko jakoś się tak zbiegło , że kumpela raz mnie zabrała na siłkę i potem już na niej zostałam i tak trwa to około dwóch lat z mniejszymi bądź większymi przerwami bo miedzy czasie i wypadek z kolanem zaliczyłam. To tak pokrótce o mnie :)jeśli będziesz chciała wiedzieć coś więcej to bardzo chętnie odpowiem bo i oczywiście niezależnie od wybranej przez Ciebie metody trzymam kciuki:*:*:*

Ja powiem tylko dobranoc wszystkim PS. Od jutra zaczynam wielką walkę ze samą sobą! Skoro w tamtym roku potrafiłam zrzucić te zbędne kilogramy to teraz tez mi sie uda prawda :D. Właśnie z taką myślą idę już spać! Pa Gwiazdeczki :).

Ceśśśś ;* Zebraaaczku ja unikam tego co Ty plus ryzów, ziemniaków, kasz, gazowanych napojów, herbat i kaw ;) Ale dzis akurat sobie pozwole na kawe bo juz mi sie chce ;)

Hej wam:-) ja już po dwóch kawach z mlekiem a na śniadanie była rybka po grecku. Oj weekend sie zbliża wielkimi krokami:Pmiłego dnia.

Córka ratownika-- witamy w naszym gronie ;) Freska25 ojjjj zbliza sie zbliza :) w sumie to niestety... Boze jak ten czas szybko płynie :( Ja dzis wypiłam troche kawki bo nie miałam jednak na nią smaka i dwie garscie płatków kukurydzianyc zjadłam ;) MMMMM

No pierdołka czas leci a moje kg stoją w miejscu:Poj niech sie cieplej zrobi to na rower wskakuje. Kurde a te weekendy to zmora bo spędzam je głównie u swojego i tam mnie lubią dokarmiać ale na szczescie umiem mówić stanowczo nie dziekuje;-)od dziś już słodyczy nie jem koniec dogadzania bo wczoraj u mojego sie skusiłam na faworki i chipsy chociaż ja praktycznie takich rzeczy unikam. Aaa i za deser też podziekowałam bo akurat galaretka z owocami nie należy do moich ulubionych:Pkurde wszedzie same pokusy. Na obiad mam zupke dietetyczną z wczoraj uf.

Hm Tak mysle żeby jutro zrobić taki jeden lekki dzień oczyszczający na warzywach i co nieco owoca?co wy na to? Ps.później musze poćwiczyć bo dwa dni opusciłam eh:-/

Nie martw sie Freska moje kg tez stoją w miejscu a najgorsze jest to ze nie widze zeby moj brzuch sie zminiejszam wrrrrr... Na dodatek mój mężus mi wczoraj powiedzial że on nie widze zebym chudła to juz w ogole dół na maksa... Czy faceci nie zauważają takich rzeczy? Maskra... Ale dzis mam nową siłe i motywacje ;););) Freska taki dzien oczyszczający jest dobry ja sobie robie taki dzis dlatego jeszcze mnie czeka jogurt i koniec :) Fajnie sie potem człowiek czuje ;) taki lekki hihihiihih ;););) Mam do was pytanko czy znaacie jakies skuteczne cwwiczenia na tzn "oponke" czyli tłuszcz wylewający sie po bokach ze spodni hihihih? i na dolną pratie brzucha bo brzuszki mi chyba nie wystarczają :( Jak tak to prosze o jakies rady

Pierdołka no na oponke to chyba najlepiej działa unikanie chleba,słodyczy. Ja mam też troche smalcu na brzuchu ale najbardziej mnie wkurzają pulchne uda i troche dupeczka a na udach najcieżej schudnąć. Dobra to ja dziś reszte dnia też poszcze zupą:-) bo to racją że po takim dniu sie czujemy leciutko:Da mężem sie nie przejmuj:Pw końcu zauważy. Postanowiłam w weekend nie grzeszyć a teraz sie biore za odkurzanie(rozgrzewka około 20min)a potem walne 200brzuszków ,wymachy nóg itp koniec dobrego bo czas leci!

No kurde wlasnie nie jem i nie widze zeby sie cos zmieniszyło... Ja sie pocieszam tym ze jak z kims mieszkasz to ten ktos widzi Cie ma codzien i wiesz nie zauważa Ehhh... Ja tez mam duze uda ;/ ale ja mam takie zawsze, nigdy nie moge ich wycwiczyc czy zmniejszyc ja sie srasznei zapusciałam na brzuchu :( Ja oglądam zdjęcia z przed 3 lat a tam stoje i widac mi kosci biodrowe wystające to teraz łapie zonka jak mogłam sie dopuscic do takiego stanu heheheh ;P Dobrze Freska to dawaj wycisk ;)

No kurde wlasnie nie jem i nie widze zeby sie cos zmieniszyło... Ja sie pocieszam tym ze jak z kims mieszkasz to ten ktos widzi Cie ma codzien i wiesz nie zauważa Ehhh... Ja tez mam duze uda ;/ ale ja mam takie zawsze, nigdy nie moge ich wycwiczyc czy zmniejszyc ja sie srasznei zapusciałam na brzuchu :( Ja oglądam zdjęcia z przed 3 lat a tam stoje i widac mi kosci biodrowe wystające to teraz łapie zonka jak mogłam sie dopuscic do takiego stanu heheheh ;P Dobrze Freska to dawaj wycisk ;)

hej, w tamtym roku schudlam przed wakacjami ale pojechalam na wyjazd z serii "all" i znowu przytylam, w ogole ostatni zauwazylam ze znowu zaczelam zrc czekolady za duzo i te ciasteczka, , tydzien temu powiedzialm stop i wrocilam do poprzedniej diety oraz wspomagam sie slimcoffi z apteki , wyliczylam ze 1 szt ok 2 zl to zamiast batonika, a jesc sie tak nie chce, wrocilam do domowgo masazu na celluit i skore oraz zabiegow typy body wrap ,troche pracochlonne ale w tamtym roku okazaly sie super, teraz kupilam kilka surowcow do skory http://www.estien.pl/algi-slim-p-1.html min korund do peelingu i roznego rodzaju algi swietnie dziala jak sie zawine folia i po 15 minutach zaczne masaz odkurzaczem:) z taka koncowka nierowna zeby mial powierze i sie nie zatarl, w tamtym roku sosowalam i efekty byly super, moja kolezanka stosuje tez banke chinska, czasem na folie czesem przed algami, kupila razm ze mna taki olejek z wyciagiem z alg wtedy nie trzebba sie tyle owijac http://www.estien.pl/olej-alg-p-98.html , Czy stosowalyscie masaze i dkurzacz co o tym sadzicie, moim zdaniem to tansza wersja urzdzenia typu body help

Dzien dobry dziewczynki:* widze ze wszystkie mamy ten sam problem wszystkie wcinamy to co nalezy by chudnac a tu dupa....ja tez 3dni rano wchodze na wage i co i dupa nadal 63 jejku jak ja bym chciala te 5 na przedzie to by mnie bardzo zmotywowalo:)

witam! ja wlasnie wypilam zielona herbatę w pracy. Zaraz bede za sniadanie się zabierać bo w domu nie zdażylam. (2 kromki chleba razowego z salata i wedlina) mam jeszcze 2 jablka i kiwi. Dziś się ważylam - 67,5 - hmmm - jeszcze sporo do zgubienia.... Dziewczyny ja to chyba wole mniej żreć niżcwiczyć - po prostu mi się nie chce. Czasem wracam z pracy taka wynudzona - i zmeczona jakbym przez 24 h zapier**** w kamieniołomach... esh - gdzie ta wiosna.... Może na wiosne zacznę się ruszać... siłowni nie lubie fitness mnie nudzi... wolalabym jakis rowerek na swiezym powietrzu albo rolki- no ale na razie jeszcze za zimno... pierdolka - moj facet niestety też nie widzi żebym cos zgubila a to juz przeciez ponad 5 kg ;/ co za wredoty z nich.... jak schudne 10 kg to się zdziwi - chyba we mnie nie wierzy....

dorrrisss - jakbym miala tyle kg co ty to bylabym w niebowzięta ;D ale wiesz jak jest - chcialabym szybkich efektow bo jestem niecierpliwa - aha - no i jeszcze leniem niezlym jestem hehe.... powiedzialam sobie na poczatku diety, ze jak nie uda mi się w pierwszym miesiacu zrzucic 5 kg to daje sobie spokoj.... no ale jest dobrze - pare kg za mną... cwiczenia dołączę jak się cieplej zrobi - zaczne jezdzic do pracy rowerem - 3 km :D - przynajmniej mam takie plany - a co z tego wyniknie to zobaczymy.... jak na razie to byle do wiosny....

Zebraczek wredoty z nich straszne mój facet wczoraj obliczył ze jak sie będe dalej tak odchudzac tzn 5kg w tygoniu to za miesiac będe lzejsza o 20 kg hahahahah sobie pomyślałam ze chyba go pogieło ahhh Ci faceci. A co do cwiczen to najlepiej cwiczyc rano, olądałam taki program i tam tak mowili ale nie pamietam dlaczego ;P ja sie waze w sobote ;(;(;( Boje sie.... O ile nie dostane okresu ;/;/;/;/

A mój do mnie mówi malutka. Tak może i przy nim jestem malutka. Własnie dzwoniłam w sprawie pracy ale oczywiscie już nie aktualne.strasznie ciężko teraz z robotą w szczecinie:/ dobra biore sie za brzuszki itp a potem wskakuje do wanny na solidny piling kawowy i masaż gobką. Nie ma roboty to o ciało chociaż zadbam.

Bo jak ćwiczymy na czczo to spalamy zalegający tłuszcz.organizm z niego pobiera energie .ja też wole na czczo no ale dziś już zjadłam a tak zawsze to ćwicze po wypiciu kawy.

Freska nie przejmuj sie teraz z pracą wszędzie cięzko u nas w Bielsku tez jest maskra. A do mnie mój facet mówi Kruszynka ... A za jaką pracą sie rozglądasz??

Szukam pracy na prodkcij,na magazynie,w hurtowni,jakaś administracyjna itp. Sklepy omijam bo nie chce pracować na kasie. No chyba ze w ciuchach albo kosmetykach. Sle pare cv dziennie i cisza.tak ciężko sie przebić. Ale pocieszam sie tym że nie jestem z tym problemem sama.

ja już po pilingu i masażu:) Kawka wypita,mam jeszcze herbate zieloną. o 13 misieczka mojej zupki ,potem o zupa 16 i 18.00 wypije błonnik i koniec. Dziś wole nie przesadzać. przeżyje dziś to i jutro zrobie lekki dzień:)

Cholera jasna... Dostałam Rafaello od klijenta... Chyba sie nad nim zaraz rozpłacze ;( hehehe to sie nazywa trening silnej woli ;)

Cholera jasna... Dostałam Rafaello od klijenta... Chyba sie nad nim zaraz rozpłacze ;( hehehe to sie nazywa trening silnej woli ;)