Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna biednego chlopaka

On chce bysmy zamieszkali razem a nie ma pieniedzy!

Polecane posty

ale jak mam sie z nim dzielic? Skoro ja powiedzmy ja kupie na miesiac jedzenie za 1200zl (a i tak to malutko) i bede kazala na pol, a on nie bedzie mial z czego oddac? Przeciez go wtedy nie zmusze:D

Gość ljnlkmlk
biedek spierdalaj cioto.

wiem co pisze kretynie. nie napisalam ''zwiazek na probe'' tylko WSPOLNE ZAMIESZKANIE NA PROBE. dalej nie widzisz roznicy?? nawet jesli widzisz to bedziesz sie klocil byleby wyszlo na twoje.

Gość biedak23
ta napewno 4 stówy na osobe nie wystarczy co ty pierdolisz mieszkasz w Tokyo ? widać, że jesteś ostro jebniętą materialistką.

Gość a moim zdaniem....
to on cie chce sprawdzic :O Czy kochasz go na tyle aby w takich "niesprzyjajacych" warunkach go przyjac i byc z nim. Potem sie okaze ze ma prace na caly etat i to niezle platna :D a ty wyjdziesz na materialistke.

Gość biedak23
wydajeszs 1200 na żarcie dla siebie ? to pewnie wpierdalasz tyle, że jesteś gruba wpizdu ciesz sie wogule, że cie chce gruby paszczurze.

Gość ljnlkmlk
viviana weź nie pierdol, głupia jesteś jak but, masz tutaj ciote-biedaka, to wysyłaj mu kase na utrzymanie. ale z was matoły

brak ci argumentow to zaczynasz wyzywac- typowe dla pustakow. fakt 1200 to troche sporo na jedzenie dla 1 osoby. no ale moze w duzych miastach jest drogo...

Gość biedak23
ljnlkmlk nie kozacz tutaj na forum głupia pizdo bo gówno wiesz i gówno wnosisz swoimi postami zasrana cioto.

Gość biedak23
żarcie wszędzie kosztuje tyle samo, a nawet taniej w większym mieście bo jest zbyt większy, a koszt transportu przy wiekszych ilościach jest taki sam jak przy mniejszych i nie kozacz ze jesteś z dużego miasta bo to nie ma nic do rzeczy.

duzo nie jem, ale nie zaopatruje sie w dyskontach:D i lubie czasem zjesc na miescie. Jesli mnie sprawdza to mi sie nie podoba, bo nie raz go zapraszalam do kina czy tez jakies wspolne wyjscie to jestem chetna by pokryc swoj rachunek

aha czyli rozumiem ze ty z tych ktorzy jedza ''zdrowo'' zadne mc donaldy, slodycze i tlustosci :D

Gość biedak23
zaproś go do maca teraz są kupony to cie wyjdzie że płacisz tylko za siebie :) weźcie cyfre plus i płać swoją połowę , zawsze możecie w macu zjeść 4 four 2 :)

ma do rzeczy, bo np. u mojej mamy w mniejszym miescie kilo miesa mielonego wieprzowego kosztuje 9,80zl, a u mnie 11.90zl:P I mowie o tej samej sieci sklepow. Podobnie z serem, chlebem, mlekiem czy warzywami

Gość podstępna kuciapa
Ja jestem z duzego miasta i Ci powiem, ze koszty utrzymania sa jednak wyzsze. Wiec ma do rzeczy :/

lubie sporo jeść baleronik, salceson, smalec, żre na potęge gruba nie jestem, waże 95kg, ale mam niezłą figurę i tego nie widać.

i wiadomo, ze chodzi mi tez o wyjscia jakies na drinka czy kolacje. Wiadomo raz ja postawie, raz za to wypadaloby by on. I dodam, ze pali i z tych 400zl, ktore mu zostanie po oplatach to nie tylko na jedzenie bedzie ale tez na papierosy dla niego

Gość biedak23
kogo ty chcesz pouczać grubasie ? hahaha 95 kg tłusta świnia jesteś

juz sie biedny podszyl:D Nie lubie baleronu itd. a waze 48 kg:D

Gość biedak23
chyba do końca życia nie będzie tyle zarabiał ? a ty traktujesz jakby miał tam siedzieć całe życie.

Wy idiotki!! a jeśli przytrafiłaby się sytuacja, że mieszkają już razem i ona straciłaby pracę to on miałby jej powiedzieć wypierdalaj, znajdz pracę i jak trochę odłożysz to wróc?! skoro go kocha niech mu pomoże!! czy to kurwa działa tylko w jedną strone?!!

Gość biedak23
kobiety myślą tylko jednostronnie - o sobie.

Gość biedak23
jestescie pierdolone materialistki i tyle mam do powiedzenia szmaty !

a jakbys nie pracowała i spotykała sie ze swoim chłopakiem powiedzmy już 2 lata i miałabys piekło w domu rodzinnym i kazaliby Ci sie wyprowadzic to on miałby Cię przygarnąć bo inaczej byłby chamem?! Czy miałby Ci kazac isc najpierw zarobić?!?!

Nie ma kasy i się do niej wprasza. Może też nie tyle co ją kocha, co leci na jej mieszkanie. Poza tym potem trudno takiego wyprowadzić. Odpowiedzialny facet nawet nie wychodziłby z taką propozycją.