Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna biednego chlopaka

On chce bysmy zamieszkali razem a nie ma pieniedzy!

Polecane posty

a pewnie, ze mysle o kasie! Gdybym nie myslala to bym dzis pewnie na bezrobociu siedziala. Ja pracuje, zarabiam to mam. I wolalabym by moj partner takze zarabial. Jasne, ze w zyciu sa rozne sytuacje, ale nie podoba mi sie, ze na starcie juz mialabym go utrzymywac

Tym bardziej, że sama mówi, że ona by nie chciała z nim mieszkać, gdyby nie miała się za co utrzymać. Co innego jakby koleś nie miał domu - wtedy rozumiem, kocha go - niech mieszkają razem. Ale TEN FACET MA SWÓJ DOM.

dziewczyna marzec zaczyna się za dwa tygodnie gdzie ty widzisz problem?! kupowac jedzenie oddzielnie? no to może proszek do prania pastę do zębów i papier toaletowy też oddzielnie?

Gość biedak23
tak tak kupujcie pasty do zębów oddzielnie napiszcie na tubkach która wasza na jedzeniu też sie podpiszcie, które jego, a które twoje, najlepiej założcie odzielne liczniki na prąd takby jednak zamieszkał, oczywiście obiady jedzcie oddzielnie on swój ty swój...

Gość a ty nie możesz sobie znależć
faceta na poziomie równym twojego? A już gadanie poniektórych, że jesteśmy materialistki, bo nie chcemy utrzymywać facetów, to jest poniżej pasa. Jak świat światem to faceci więcej zarabiają od kobiet na tych samych stanowiskach i gdy mają takie samo wykształcenie. I to facet musi się postarać, jeśli chce założyć rodzinę i mieć ją za co utzrymać wspólnie z kobietą. A nie odwrotnie. Jacyś strasznie zniewieścieli ci faceci teraz. Przyjść na gotowe bo on cię kocha i to wystarczy za wszystko...

ten facet nie ma swojego domu. mieszka u starych. a co dziwnego w kupowaniu jedzenia osobno??? no jesli ona np nie je miesa a on tak to mimo to maja sie na nie skladac???? pomyslcie logicznie! dobrze napisala viviana ze jedzenie osobno, przynajmniej kazdy ma dla siebie to co lubi!!!

problem w tym, ze nawet jak zacznie w marcu zarabiac to bede musiala dokladac do jego utrzymania. Przeciez pisalam o tym

a w pascie do zebow co dziwnego??? u mnie np by bylo tak ze on by mial paste dla palaczy a ja swoja taka jak lubie.

jedzenie osobno? Tak jasne, w praktyce to wychodzi inaczej

Gość ljnlkmlk
viviana weź spierdalaj, bo głupia jesteś jak but. Jak w związku maja być osobne półki w lodówce? przecież to chore. albo "związek na próbe" ja pierdole, co to znaczy? weź spierdalaj mądralo bo nic nie wnosisz.

no to kobieto wez ty mu powiedz ze zamieszkacie razem ale tylko wtedy jesli twoje wydatki na tym nie ucierpia! powiedz mu ze dokladac sie nie zamierzasz, ze on placi za siebie ty za siebie.

Gość biedak23
a ile ty zarabiasz, że sie tak panoszysz tutaj ?

Gość ljnlkmlk
Elsa kolejna idiotka, spierdalaj.

sam/a spadaj jak sie nie podoba to nie czytaj. co zlego z osobnych polkach?! przeciez kazdy je to co lubi, ja i moj chlopak mamy inne smaki wiec jakbysmy zamieszkali razem to na bank on by kupowal samo sobie to co lubi a ja sobie to co lubie. i kazdy by mial swoje zarcie takie jak chce.

no wlasnie pytam co byscie zrobily na moim miejscu kiedy mi sie nie usmiecha placic za niego? Po to ten temat.

Gość ljnlkmlk
biedak ciotofacecie wykurwiaj z babskiego forum

hahaha uczepili sie osobnych polek! haha:D no to logiczne jak ktos lubi inne rzeczy to ma swoje jedzenie i nie ma znaczenia czy to zwiazek jest czy nie. kafeteria- nie maja sie czego czepiac czepiaja sie byle czego :D

nie panosze sie tylko pytam. A co cie obchodza moje zarobki? To nie temat o tym ile zarabiamy

ja nie mam nic odnosnie tych nieszczesnych polek:D ale my akurat lubimy to samo nie wszystko ale wiekszosc wiec u nas w praktyce wyszloby inaczej

Gość biedak23
myśle, że to prowo bo ty pierdolisz non stop o tym samym, skoro będzie zarabiał te 700 zł to ci sie dorzuci do rachunków(300zł) i dorzuci ci sie do żarcia (400), a reszte jak mu co bedzie trzeba weźmie od starych tak jak bierze teraz, albo weźmie z oszczędności., a pozatym jesteś tępa jebana dzida.

Gość ljnlkmlk
Viviana bo twoje podejście jest conajmniej jak z podstawówki. Ty i twój facet owszem miałabys co innego miałabys serek, a on szynke. ale chleb, herbatę, cukier, kawę i inne to też osobno? Albo się jest w związku na maxa albo w ogóle. Autorka powinna powiedzieć ze na razie nie chce z nim zamieszkac, najlepiej za rok i koiec tematu. może znajdzie pracę.

no to jesli lubicie jesc to samo to proste. robicie zakupy dzielicie rachunek na pol a cos co kupujesz sama dla siebie ty za to placisz i tak samo on

Gość ljnlkmlk
"no to powiedz mu ze przyjmujesz go na okres probny. i jesli dobrze na tym wyjdziesz tj nie odczujesz roznicy zadnej to niech zostanie" viviana kto to napisał? sama nie wiesz co piszesz idiotko

400zl do zarcia? to chyba twoj wpis jest zartem:D Nie wiem gdzie mieszkasz, ale w duzym miescie 4 stowy na osobe to malo:O I nie wyzywaj mnie tylko dlatego, ze ty jako biedny nie zarabiasz wystarczajaco duzo i frustracja sie z ciebie wylewa

no to chyba pisze wyraznie ze to co jedliby wspolnie sie skladaja! a to co osobno to placi kazde za wsoje. czytac nie umiesz? chyba nie.