Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adele24

W jakim wieku zaczęłyście się starać o dzieci?

Polecane posty

Gość PrrrrrrrrrrrAWDA
Ja zaczęłam się starać o dziecko dopiero jak miałam 31 lat i to po 10 latach stosowania antykoncepcji hormonalnej. Zaszłam w ciążę w szóstym cyklu.

Gość ja pierwsze urodziłam
w wieku 26lat

Gość plaplapla
Ja mam 28,5 i od 3 lat się staramy i nic, a po ślubie jesteśmy 5,5 roku. Gdybym wiedziała jak będzie, to starania zaczęłabym chyba od kiedy się poznaliśmy, czyli jakieś ponad 10 lat temu... Ciężko stwierdzić jaki jest najlepszy wiek na staranka, w zależności czy uda się od razu, czy tak jak w moim przypadku czekam i czekam.....

Gość PrrrrrrrrrrrAWDA
i moje dziecko ma zespół downa więc musi mieszkać w zakładzie na drugim końcu polski więc mogę w spokoju zająć się tym co lubię najbardziej czyli hodowlą skoczków pustynnych i czyszczeniem jamy ustnej farbą emulsyjną o smaku lilii bagiennej oraz wydrapywaniem mężusiowi hemoroidów z rowa za pomocą żywego jeża:)

Gość Sama se ja :)
Kurde gdyby syt mieszkaniowa i z praca byla w miare to ja bym juz zaczela sie starac za rok jak skoncze studia, ale w Polsce czegos sie dorobic.. :|

Gość Sama se ja :)
Do podszywa : kochana/ny chyba rodzice cie nie kochaja .. zycze ci takiego dziecka jakie opisałes, moze wtedy troche zmadrzejesz.

Gość PrrrrrrrrrrrAWDA
Otóż podszywie moje dziecko nie ma zespołu downa, czego z pewnością nie można powiedzieć o tobie.

Gość plaplapla
ja też mówiłam, że jak się dorobimy to sie postaramy. I co? Dorobiliśmy się, dom jest, praca jest, dzidzi niet :( Czasem nie warto tak długo czekać z decyzją o dziecku, bo potem czas szybko ucieka, a latka lecą.

Gość PrrrrrrrrrrrAWDA
nie mniej jednak trzymam je w szafie żeby sąsiedzi nie widzieli bo wstyd

Gość pamelalalal
ja mam 24 zaczne sie starac ok 28-29

Gość sorywinetu
ja się starałem jak miałem 42 lata ale uznałem wtedy że to bez sensu i poczekam aż matka będzie pełnoletnia

Gość Trolling is also a game
WIN

Gość hehehe....................
Ja zaczelam sie starac jakis czas temu . Najpierw jednak ukonczylam szkole srednią zdalam na studia. Ukonczylam studia , zrobilam inny kierunek potem jeszcze jeden. Poznalam swojego obecnego męza, kupillismy dzialke. ZAczelismy budowac nasze wspolne gniazdko, w miedzyczasie jezdzimy po swiecie, bawimy się zeby sie wyszumiec. Aaa i zbieralismy na samochod i to nie byle jaki. Teraz gdy juz mam 50 lat doszlismy do wniosku ze czas na dziecko. Mamy stabilną sytuację finansową , jestesmy wyksztalceni, mam dom, dobry samochód , do szczescia brakuje nam tylko dziecka . Wiec staramy się , mam nadzieję,ze niedługo dowiem się ze zostane mamusia ;) :P

Gość japikolemasakiera
hehehe.................... - piszesz to dla śmiechu, ale tak niestety jest.

Gość hehehe....................
no jest , jest.... i jest to dla mnie bardzo śmieszne :O:O zamiast młode kobiety powinni miec dzieci, to potem do przedszkoli, szkól z dziecmi przychodzą babcie :O Co za czasy , ze priorytetem jest status zawodowy, posiadanie dóbr materialnych a dziecko ? taka zabawaka , ktorej brakuje jeszcze tylko dla rozrywki no i co ludzie powiedza , ...............zenada :O

Gość kiciuorek-ek
a ja sie nie starłam, po prostu jak snończyłam 30lat odstawiłam tabletki( które brałam 10lat). Niby stosowałam kalendarzyk, a zaszłam już w drugim cyklu :) Tak więc nie ma reguły. Teraz dziecko ma 1,5roku. Stać mnie na wiele rzeczy, pracuję- nie wyobrażam sobie wczesniej.

Gość zaczęłam 2 mies przez 20 ur
i równy rok pózniej urodziłam:)

Gość ja jeste czystam pzykładam
a jak ktos nie ma szans na mieszkanie nigdy/??bo tam jest u mnie, to tez, ma sie wyzec dzieci???

Gość w wieku 17 lat z chłopakiem
sie aczelismy starac

Gość ja jak mialam 28 lat, udalo
sie od razu, poronilam niestety, po 3 miesiacach udalo sie od razu, dzis mam 2letnie dziecko i mam 30lat, kiedy drugie? No wlasnie....

Gość ja sie staram
od dwóch lat juz leczymy sie mam 29 lat w tym roku

miałam 23 lata jak wyszłam za mąż, pół roku po ślubie zaczęliśmy starania, udało się dopiero po dwóch latach, właśnie jestem w 23 tygodniu ciąży, jak urodzę będę miała 26 lat :)

Gość yeti123
ja miałam 29 lat jak zaczęłam się starać, w tym roku kończe 34 lata i nic :( mam za sobą 3 inseminacje i jedno nieudane in vitro

Gość Miałam 24 lata jak zapragnęłam
mieć dziecko. Byłam wówczas już po studiach i miałam pracę. 7 miesięcy po ślubie zaczęliśmy starania, udało się w 1 cyklu i mam synka. Obecnie staramy się już 7 cykl, zaczęliśmy się leczyć, bo nie wszystko z hormonami ok. Mam 28 lat. Pozdrawiam

W zadnym :P... w wieku 35 lat odstawialm tabsy a w ieku 36,5 lat zostalam mama :)

pierwszą urodziłam krótko po 30-tce, druga dwa lata później... w sumie bez starań, bo obie poczęte za 1. podejściem :)

Gość lojloj
rocznikowo w wieku 24 lat, a w ciaze zaszlam majac 27,

Gość mam lat 25 i obecnie
zero instynktu macierzyńskiego, jak myślicie kiedy może się pojawić ?

Gość kiedy wam pojawił się
instynkt macierzyński ?