Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pawelwroc3@o2.pl

Wyznanie żonatego mężczyzny.....

Polecane posty

Dobranoc wszystkim mądrym i dojrzałym kobietkom! ( wieku ja tu nie określam, bo można mieć 30, 40, 50 i wzwyż latel) ważne, aby być sobą, zrozumieć druga osobę i nie dac się zdominowac przez głupiutkie malolatki).

Gość taka jedna kobieta idealna
To prawda. Dobranoc wszystkim, miło sie rozmawiało...... moze jeszcze się tu spotkamy ?

Gość piczzz
nie mówię że czas umierać, ale zara będzie 50 :O

Gość Peate
Piczz to nie wiem dlaczego młodsi faceci oglądają się za starszymi doświadczonymi kobietami a nie za siksami heheh

Gość piczzz
żeby im porządnie laske zrobiły :O dlatego

Gość ej,ej zaczekajcie
belladona dobranoc i o jakim zdominowaniu piszesz.Czujesz sie zdominowana?Bo ja teraz czuje ze zyje z moim doswiadczeniem zyciowym i uroda.....Teraz to ja moge krecic facetow,z moim mezem wlacznie,ktory ciagle jest zauroczony mna.Nie wazne ile sie ma lat trzeba miec to cos w sobie a lata nadaja tylko temu mocy :-).

Gość Peate
dokładnie - zgadzam się z Tobą

ludzie umierają mając nawet 30 lat, więc 50 nas nie przestraszysz dziecko. Ty się ucz, żebyś osiągnęla to co my, a jak się już wyuczysz to spójrz prawdzie i zyciu w oczy. Domniemam, że dziś masz 17 lat, więc długa droga do kariery. Ucz się, kochaj i bądź sobą.... tego Ci Zyczę, pomimo Twoich uszczypliwości.

O jakim zdominowamiu? Piszę o zdominowaniu małolatek na forum. Zaglądam tu rzadko, ale jeśli już to ciągle jakies problemy malolatów, albo wyzwiska w ich stylu.

Gość Peate
no niestety mają chyba tylko tyle do powiedzenia a i słownictwo niezbyt bogate więc pisze jak umie hehehe

Widzisz, nic zlego nie zrobiles ze sie odkochales, ja wierze ze milosc i tak na wiecznosc nie trwa, wszystko sie kiedys konczy i uczucia gasna i pragnienia, i szukamy kogos innego. Normalne i naturalne, ja czytalam ze 4 lata to góra na zwiazek potem ludzie sie odkochuja, kazdemu sie moze znudzic w zwiazku. Jestesmy tylko ludzmi ..

Kobietki rozsądne i mojego pokroju zapraszam do meilowej dyskusji , piszcie meile na adres bogna47@o2.pl

to wez sie stary w garsc zabiez zone tu i tam kup jej kwiaty wieczorne spacerki ona niech skoczy na solar do kosmetyczki niech sie yluzuje troszke odprezy i cos w luzeczku zmien wiecej pieszczot i napewno uczucie odbije