Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość były romantyk

Dlaczego ładne KOBIETY TO MATERIALISTKI w 90 % bo pozostałe10 to zwykłe dziwki

Polecane posty

Gość rexsio
troche zaokrąglone, trzeba nadmienić ze 0,01% to kobiety ktore wiedza co w zyciu jest wazne.

Gość rexsio
"A te brzydkie muszą być bardziej romantyczne , bo cóż im pozostało , księcia na białym koniu nie znajdą , bo jego już usidlą macki tych ładnych księżniczek ." zapewniam cie że są piękne kobiety (wiele piekniejsze od najladniejszych materialistek) o madrym sposobie myslenia, i to sa wlasnie ksiezniczki - o pieknym wygladzie wewnetrznym i zewnetrznym. one nie zadlawily sie swoja uroda bo mialy od malej wpojone pewne wartosci wazne zyciowe lub same te wartosci odnalazly gdzie ty te ksiezniczki widzisz? ja widze ze wiekszosc materialistek to wlasnie brzydule, sa materialistki ladne ale wiekszosc jest brzydka, nalozy taka zakompleksiona tapete na pysk i juz mysli ze piekna a gowno prawda dalej brzydka, chociaz wielu slepych uwaza za ladne tylko te ktore sa skapo ubrane i wymalowane... piekne sa te ktore nie potrzebuja tapety by ladnie wygladac, te co sie tapetuja sa zakompleksione - czesto mowia ze bez makijazu za nic z domu by nie wyszla ;)

Gość rexsio
" Niestety pieniądze są w życiu, a więc także w związku potrzebne, a żadna kobieta nie chce utrzymywać faceta. Szczerze mówiąc nie spodobałby mi się facet, który nie ma ambicji i jest leniwy, co nie oznacza, że chcę "przyjść na gotowe". Nie mam nic przeciwko temu, żeby facet był dopiero na starcie kariery, ale nie oczekiwał, że wszystko się zrobi samo." facet ma utrzymywać wg ciebie a kobieta ma mu dawać dupy (jako partnerka) by ją utrzymywał? no przecież to działa na tej samej zasadzie co dziwka... ksiezniczka bedzie kochac swego faceta nawet w biedzie - jej to roznicy nie zrobi bo kocha faceta a nie pieniądze. jesli beda razem wspolpracowac to sobie dadza rade.

Gość rexsio
"Pieniądze to przejaw pewnych cech charakteru, choć nie zawsze. Np. zaradność życiowa, pracowitość, charyzma, ambicje, profesjonalizm. Zwyczajnie nie imponują mi leniwi mężczyźni liczący na rodziców albo zasiłek państwowy" milionerzy najczesciej mają tzw "plecy", czyli np tatusia o grubym portfelu ktory to mu wszystkie znajomosci itd wczesniej ulatwi. i takiego nieudacznika siedzacego na dupie nazywasz zaradnym? sa ludzie ktorzy maja ambicje, staja na glowie a nie wychodzi bo realia sa takie jakie sa.

Gość rexsio
miłość do kasy, egoizm - serce do samej siebie ;)

Gość up4
up

Gość temat wczerpany
j.w.

Gość gość
Heh ... Jak ja to czytam to normalnie śmiać mi się chce .. Powiem krótko ja też jestem ładną dziewczyną i mam mniej przystojnego chłopaka o bardzo dobrym charakterze ... bo takiego sobie trzreba w życiu szukać ... a jeżeli chodzi o pieniądze to sami do czegoś w życiu doszliśmy zarabiając razem te pieniądze.. a wy bez sensu opisujecie do kogo jesteście podobne i kogo wy byście chciały mieć ... napewno takie materialistki już u facetów dobrego zdania nie mają .. więc księcia z bajki nie dostaną .. no chyba ewentualnie na ******ie to one są dobre ...