Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .smutno.

Jędrzej, imię dla chłopczyka

Polecane posty

Gość .smutno.

Cześć, niedługo urodzę synka. Chcemy dać mu na imię Jędrzej. Jest mi bardzo przykro, bo nikomu (prócz rodziny m, bo nie komentowali) nie podoba się to imię. Moja mama wczoraj rzuciła tekstem: aleś wymyśliła! Jest mi strasznie przykro. Córka jest zachwycona tym imieniem, mówi do brzuszka Jędruś, Jędrek, nie kop mamy, idź już spać. Ostatnio tak poważnie powiedziała, mamo a Jędrzejowi to się spodoba? Córka ma dopiero 5 lat i podchodzi do tego z większym rozsądkiem i radością niż niektórzy dorośli. czy to imię jest jakieś dziwne? brzydkie? Nie chcę aby mój syn był kolejnym Kubą/Kacprem/Filipem/Alanem w przedszkolu.

Gość ołjeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Nie podoba mi się to imię... Ale to Twoja i męża decyzja

Gość mama julkiiiiiiiiiii
ja bym tak nie dała bo mi sie nie podoba

Gość bukaa
Bardziej podoba mi się Andrzej, na którego też często mówi się Jędrzej lub Jędruś, ale nie jest aż takie złe, aby wszyscy je krytykowali.

To imię jest genialne :):):) Znałam jednego Jędrka... Był bardzo dobrym i porządnym chłopcem... Niestety nie dożył matury :( Do tej pory serce wszystkich ściska, bo był cudowny!!! Sama bym tak syna nazwała ;)

Gość Georgina25
Super imie, naprawde :) Na tle tych wszystkich oliwierów i fabianów z patologicznych rodzin, jedrzej brzmi naprawde dostojnie :)) Ewentualnie Jerzyk jest jeszcze fajne :)

Gość .smutno.
Właśnie Jędrzej pochodzi od Andrzeja, zaś niektórzy słusznie/niesłusznie Jędrek mówią na Andrzeja. Andrzej mi się nie podoba. Jędrek, Jędruś słodkie dla chłopca, a Jędrzej dla faceta odpowiednie. Dziękuję za opinie. Wczoraj po slowach mojej mamy troszkę się podłamałam. Nawet gdybym synka nazwała Władzio, Hektor, czy jak kolwiek inaczej - to jak można tak powiedzieć? Nie wiem, może chciała kolejnego Kubę w rodzinie? Nie mówię, że Kuba/Kacper..../Alan to imiona brzydkie, ale jest ich tak strasznie dużo.

Gość .smutno.
Georgina, Jurka mamy po sąsiedzku :) Też mi się podoba.

Gość Georgina25
więc rzucaj moneta ;)

Gość bukaa
Jerzy też mi się podoba, wydaje mi się takie eleganckie, ale Jurek już nie. Wszystko jest kwestią gustu, bo właśnie dla mnie Andrzej jest pięknym imieniem, nawet brałam takie pod uwagę dla syna, zwłasza że miałam termin na 30 listopada.

Gość piękne imię
Naprawdę piekne. W zdrobnieniach i bez. Rewelacyjne. mam nadzieję, ze pasuje również do waszego nazwiska. Pozdrawiam

Gość najlepiej nie mówić jak
chce się dać dziecku na imię bo zawsze ktoś będzie marudził, moja siostra dopiero po urodzeniu powiedziała że da małej na imię Anastazja, nasza mama przez jeden dzień pomarudziła a na drugi dziecko było już w urzędzie zameldowane i tyle :p

Gość no własnie komu
mnie tez się podoba, Jędrek bardzo ładnie:) Jędruś,

Gość jjcoco
Moim zdaniem nie ma ładniejszego męskiego imienia. Samo to imie znaczy męszczyzna męski jest to osoba twardo stąpająca po ziemi itp. Zajebiste imie polecam ;)

Gość gość
Jędrzej to naprawdę piękne imię. Jędrek, Jędruś :) mój chłopak ma tak na imię :p

Gość gość
Mnie się podoba to imię a jeszcze bardziej podoba mi się imię Jerzy. Super, takie eleganckie i dostojne, a zdrobnienie Jurek zadziorne.

Gość gość
dla mnie to jedno z ładniejszych imion dla chłopca-mężczyzny. Mój Jędruś urodzi się za 4 miesiące

Gość ewrw
imię po h*ju

Gość gość
raczej lipa

Gość gość
Nasz synek właśnie tak będzie miał na imię:)Nie jest oklepane i nam się podoba,reszcie nie musi:)

Gość gość
Bardzo fajne imię. Kojarzy mi sie z samymi super chłopakami. Mam kolegę Jedrka i jest on nie tylko przystojny ale rodzinny i pracowity. No i sympatyczny.

Gość gość
dawno nie słyszałam, ale mi się podoba, to chyba Oleńka do Kmicica mówiła Jędruś jam ran twoich nie godna całować, muszę sprawdzić jak Kmicic miał na imię.

Gość gość
Kmicic co prawda to byl Andrzej, ale Jedrek tez super.

Gość Milaka
Mój synek ma na imię Jędruś :)

Gość Fochakocha
To nie innym ma się podobać lecz tobie. Każdy ma inny gust. Dla mnie to imię nie jest zbyt fajne ale dlatego że mam poprostu inny gust. Niewazne że inni będą krytykować bo przecież niektórym może sie podobać. Nie przejmuj się.

Gość gość
Dla mnie.niefajne,ale jezeli sie podoba...