Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszla mama..........

co myslicie o imieniu Vivienne?

Polecane posty

Gość przyszla mama..........
myslalam, ze do mnie zostalo skierowane to przeslanie

Gość kaRinKa_
myślę że rodzice nadający takie imię swojemu dziecku mają naprawdę duże kompleksy jak to mówią taka mamusia " wyżej sra niż dupę ma"

Gość ines73
moja coreczka ma na Imie Vivien Libera i nie obchodzi imienin...urodzila sie w Italii i na stale zyjemy w Szwecji-tutaj tez to imie jest oryginalne-za kilka lat juz pewnie tak nie bedzie....

Gość ines73
i...dodam iz nie mysle ze mam kompleksy, ani ja ani nikt z rodziny, imie dostala po mojej tesciowej wiec nic w tym "chorego" droga karinka...a tylek mam na wlasciwym miejscu...

Witam ;) Mam córeczkę o imieniu VIVIENNE . Imie to jest bardzo piękne i ludzkie.... Rozumiem że każdy może mieć swój gust ale nie można mówić ze to imię jest jak dla PSA????! Polskie imiona też można w taki sam sposób określić i tego nikt już nie widzi... Imię Vivienne w Francji, Belgi jest tak jak u nas Marysia Zosia itp. Dużo osób woli Polskie imiona ale trzeba najpierw coś wiedzieć o tym imieniu i dopiero wypowiadać swoje zdanie.... Polecam to imię ! Jest oryginalne i wyjątkowe ;))))))))))))))))))))))))

Gość kryszna
fatalni ludzie zapewne majacy pospolite malo wyraziste imiona i dajcie spokoj z ta zazdroscia zapewne skrzydel wam dodaje pojechanie po kims polaczkowo typowe

Gość cococococococococc
tylko że żadna tępa mamuśka nie pomyślała że jak ta cała vivienne podrośnie i pojdzie na rozmowe kwalifikacyjną to przegra na wstępie ze zwykła Ewa, Marią czy piotrem bo te imiona kojarzą się z sumiennością. a taka vivienne to wygląda jak pseudo panienki z agencji, nikt takiej osoby nie weźmie na poważnie. zresztą kojarzy się z patologią.

Gość Macocha11
Tak przypadkowa zaglądnęłam tutaj i jestem w szoku ile tutaj jest zgorzkniałych zazdrosnych mam szczególnie ta o pseudonimie hhyyymmmmm ty masz kobieto jakieś kompleksy prawdopodobnie masz na imię Genowefa i należych do fanklubu rydzyka pamiętaj jedno czas się zmienia do przodu ale widać ze nie ty , ty stoisz w miejscu .Kobieta się zapytała tylko kiedy są imieniny dla imienia Vivienne a ty od razu z tekstami ala nisko materialne a może oni maja dużo pieniążków mogą kupić twoja wioskę i zatrudnić cie do zbierania buraków na polu .......!!!!!dziewczyno imię Vivienne jest jak najbardziej fajne a imieniny są 10 marca według francuskiego kalendarza i taka odpowiedz powinna otrzymać a nie głupie wasze o du... rozbić uwagi pozdrawiam normalne mamy i nowoczesne :-)))))

Gość Hania   Osajda
ładne

Gość gość
o niskim wyksztalceniu nie mowi fakt jakie dziecku nada sie imie tylko czy ktos umie odpowiedziec konkretnie na pytanie a nie lac wode i wylewac swoje madrosci. Vivienne ma imieniny 10 marca i 2 grudnia. pozdrawiam

Gość tata Vivienne
hyyyymmmmmmmm .... a ja uważam ze jesteś zdrowo kopnięta i nie do wartościowana hyyyymmmmmmm co ty na to !!!! ciekawe jaki jest twój status już sobie go wyobraziłem hahahahaha......

Gość tata Vivienne
Czytam te negatywne komentarze tych zakompleksionych mam to mi się rzygać chce co was to obchodzi co jak kiedy z kim czy kowalski chore łby jesteście i tyle zwykle śmierdzące trolle i wszystko w temacie !!!!!! było proste i łatwe pytanie ale jak dla was to widzę nie których przerosło masakra z wami .........!!!!!!!