Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NotFatAnymore

Jak najwięcej w 60 dni!!! zaczynam 09.02.2010

Polecane posty

Kompletnie nie wiem jak się za to zabrać. Mam problem z wytrzymaniem na diecie więcej niż 2 dni :O ale muszę, po prostu MUSZĘ schudnąć! Ważę około 85kg przy wzroście 170cm :O Chciałabym przez te 2 miesiące pozbyć się tak z 15 kg... Najbardziej przeraża mnie, że nie tak dawno ważyłam 20 kg mniej i już wtedy uważałam się za wielgachnego walenia :O Już dawno przekroczyłam wszelkie granice dobrego smaku. Koniec z tym!!! Nie wiem jeszcze jak tego dokonać...póki co zapijam się wodą...wczoraj wypiłam 3 litry...dziś póki co około litra i cały czas mnie suszy :) Od jutra jakaś dietka...jeszcze waham się pomiędzy białkową a ONZ Chętne do pomocy? Chętne do przyłączenia? :D

Gość dużaaaaaa
ja od wczoraj zaczęłam dietę proteinową i chętnie się przyłączę .Mam 175 cm i waga 89,8 kg wczoraj .Myślę,że ta dieta jest skuteczna i podchodzę do niej trzeci raz jednak moim dopingiem jest koleżanka,która od lipca schudla już ze 35 kg a może więcej?

ja też zaczynam, po raz -enty. cóż, powodzenia wszystkim i sobie życzę.

Super :D nie będę sama :D podchodzisz do niej bo już coś schudłaś czy tak jak ja masz problem z wytrzymaniem na samym białku? :D

Gość dużaaaaaa
yabuk ,a jaką dietę stosujesz?

Gość dużaaaaaa
yabuk,a jaką dietę stosujesz teraz?

Gość dużaaaaaa
ostatnim razem w trzy tygodnie schudłam 6kg ale przerwalam bo mialam wyjazd.Teraz zaczęlam od nowa bo to dziala i też mam ochotę na 60 dni:)

Gość dużaaaaaa
ale tak naprawdę,to nie ważne jaką dietę stosujemy,ale ważne żeby się wspierać!

Gość KACZUSZKAbez brzuszka
dobra to ja tez ustalam cel - 15 kilo w 60 dni? Razem raźniej?

Gość dużaaaaaa
rażniej ale autorki jakoś nie widać!

Gość libener
Ja też się przyłączam. Każde wsparcie jest ważne. Strasznie nie lubię czuć się źle ze sobą. Kiedyś ważyłam tyle, że mi to odpowiadało a teraz nie wyobrażam sobie, że nadejdzie wiosna, że trzeba będzie zrzucić kurtki a ja będę się zasłaniać szerokimi ubraniami. Koniec! Dieta od jutra i nie ma przeproś! Powodzenia!

jaka diete planujecie?

Gość asssawha
hmm a co sądzicie o tej proteinowej? moja znajoma ładnie schudła.. ale potem minimalne wprowadzenie normalnych nawyków tzn tych sprzed diety powodował skok wagi.. jakos jestem nieco nieufna wobec tej bialkowej diety... ONZ - co to jesT?

Gość dużaaaaaa
ja proteinową bo najszybciej chudnę na niej i to moje podejście trzecie

Gość asssawha
i jesz same produkty białkowe? czy mogłabyś napisać jak wygląda np jeden dzien takiej diety u Ciebie?

Gość dużaaaaaa
na śniadanie jajecznica z dwóch jajek na teflonie i placek z otrąb ,poyem serek wiejski odtłuszczony i jogurt 0% ,na obiad 4 pałki gotowane z kurczaka i kefir a na kolację usmażyłam łososia.Po trzech dniach dołączę warzywa i jest tedy lepiej.Ja zakupilam markecie książkę z przepisami i są naprawdę fajne ,można pojeść.Nie chodzę głodna i to jest najważniejsze!!!

Gość bursztyn 12
Dziewczyny na mnie tematy diety działają w odwrotnym kierunku,jem,jem i jem i nie mogę się zmobilizować!!! Ostatnio wpycham co popadnie,koszmar,nie potrafię przestać!!!

Gość asssawha
ja mam tak przed okresem:D wciagam wszystko jak odkurzacz i konca nie widac moja zmora jest oponka cwicze cwicze i nic, macie jakies rady?

Gość dużaaaaaa
ja też lubię pojeść i do tego kalorycznie,czyli pizza,KFC,chipsy,orzeszki a masła na białej bułce to tona,jednak lustro mówi prawdę i załamka.Coś muszę zrobić bo latem będzie depresja jak zwykle.Proteinową wybrałam,bo nie chodzę głodna.

Gość gruby benek
grubaski lubią kielbaski potem maja wielkie dupy nic nie trzyma sie kupy zamiast pisac gupoty bierzcie sie do roboty cwiczyc tanczyc biegac a nie siedziec przed kompem

Gość duritarta
mamsik, spadaj na swój topik i tam się wypowiadaj

Ja cisne Master Cleanse przez 10 dni, potem wegetariańska przez 10 I wchodze na proteinowa. Delikatne cwiczenia codziennie

Gość klaudia xx
Mam pytanie do dużżżżej Co jadłaś w jakich odstępach że w 3tygodnie schudłaś 6kg ?? Jak mogła byś napisz mi jak najwięcej

witajcie kochane, szukam jakiejś dobrej duszy do kontaktu gg [na żywo] z którą mogłabym dyskutować, wspierać się i omawiać sprawy diet, jadłospisów i tego wszyskiego z czym sama mam problem :] najlepiej kogoś z wiedzą kogo można by się było poradzić też czyli kogoś takiego jak ja sama mieszkam w Anglii, mam 29 lat i 15 kg do zrzucenia [w porywie 20] zapraszam chętne

Gość dużaaaaaa
Witajcie dziewczyny! Klaudio,wiem,że może Cię dziwić ten spadek wagi ale mi się wydawało,że to mało he he.Ja wypróbowałam większość diet na sobie i różnych specyfików.Nigdy nie wracałam drugi raz do tej samej diety ,bo wiedziałam jakie katusze mnie czekają i zwyczajnie nie mialam już siły.Sport,owszem był ale kiedyś,bo grałam w kosza i teraz mam pozrywane praktycznie wszystkie więzadła w kolanach i aktywność sportowa odpada.No,chyba,że na platformie wibracyjnej ha ha.Ta dieta,po namowie koleżanki,która schudła bardzo dużo jest dla mnie ok.Jednak nie bardzo w nią wierzyłam jak opowiadała.Od poniedziałku podchodzę trzeci raz,bo wiem,że głodna nie będę i bardziej umiem przydotowywać potrawy.To naprawdę dziala!Przez pięć dni byłam na białku i jadłam dużo ryb bo lubię ,praktycznie jak byłam głodna to zaraz jakaś makrela czy łosoś wędzony,dużo serków wiejskich odtłuszczonych,drób ale to mi jakoś...Potem jak są warzywa jest łatwiej,bo można zupkę zrobić,sałatki...Myślę,że tą dietę będę stosować już zawsze,tzn.jak trochę zgrzeszę to znów do niej wróce!Dziewczyna,kupcie sobie książkę,bo mimo,że można ściągnąć z internetu,to ja cały czas ją mam przy sobie i czytam i ciagle coś nowego doczytuję i te obrazki z przepisami...aż chce się eksperymentować.

Gość dużaaaaaa
mąż to się śmieje,że jem i chudnę.On chyba też się skusi! COCCO,ja chętnie mogę Cię wspierać ale nie mam gg,ot stara data...ale jak nikt nie będzie chciał Ci pomóc to założę i do dzieła!

Gość dużaaaaaa
a tak prawdę mówiąc,to ja zbyt krótko byłam na diecie aby być pomocną.Są dziewczyny,które już kilka miesięcy walczą i chylę im czoła!Ja to sama potrzebuję kopa do działania,mimo,że waga spada to są pokusy i to duże.Jednak zawzięłam się bo jak miło kupować spodnie w rozmiarze 42!!!! Chociaż ktoś może wyśmiać,że to ogromny rozmiar bo znajdą się takie żmije:)