Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NotFatAnymore

Jak najwięcej w 60 dni!!! zaczynam 09.02.2010

Polecane posty

Gość Martuśśka.
Hej dziewczyny dołączam się do wątku! Mój cel to -8kg w 60dni! DAMY RADĘ! Zaczynam od dziś

Hmmm to może też się pokuszę, chciałabym bardzo mieć jakiś fajny odcień brązu bo moje czarne włosy mi się już znudziły :) jak ja bym schudła tak z 10 kg to byłabym bardzo zadowolona :D

Kurde skusiłam sie na kinder bueno... ale ostatnia słodka rzecz na dzisiejszy dzień:( Kurde a już tak było fajnie... hmmm....dzisiaj musze troche poćwiczyć;) albo wiem bieganie po sklepach bo w końcu dzisiaj jest Matki Boskiej Pieniężnej:):)

Karolina podoba mi sie ta pierwsza fryzurka krotka, w ogole tez podoba mi sie bardzo taki platynowy blond, ale to nie dla mnie, bo mam ciemna oprawe oczu, ciemne oczy i karnacje tez raczej ciemna i zalozylam kiedys z ciekawosci blond peruke to.... troche dziwnie wygladalam ;) Te dalsze fotki mi sie nie otwieraja a nie mam teraz czasu majsterkowac w necie, musze wracac do zajec. Ila ma Twoje dziecie? P.s wlasnie zapijam sie druga kawa i ide na zewnatrz zapalic, bo tak mnie cos ciagnie do slodkiego.... :O :P dobrze, ze chlop wyjadl wczoraj na noc wszystkie slodycze a jeszcze nie bylismy na zakupach to lepiej mi bedzie wytrwac :D

Malgosia jedno kinder bueno o tej godzinie to jeszcze dozwolone, gorzej by bylo na wieczor, wiec sie tak nie przejmuj. A w ogole to ja uwielbiam te wszystkie (prawie) produkty ferrero wlasnie.... ostatnio ciagle podskubuje choco fresh :P ubostwiam je! Ale postanawiam sobie tylko raz w tygodniu ze 2-3 takie batoniki, w weekend a w tygodniu nic. Wystarczy, ze podjadam slonecznik i orzechy rozniaste, glownie wloskie, ale ponoc bardzo zdrowe sa, wiec... ;) No lece na razie, zajrze pozniej, fajnie, ze tak czesto sie odzywacie :)

Też bym sobie zapaliła, ale rzuciłam 2 miesiące temu i chce żeby tak zostało ;) a jak się skuszę raz to potem bedzie 2, 3 i poleci z górki :) Dobrze , że mój facet wczoraj zjadł całą paczkę czipsów i wypił colę bo musialabym je schować głęboko :P on w ogóle uważa moje odchudzanie się za fanaberie, bo twierdzi że mam fajną figurę i podobam się mu bardzo i po co chce schudnąc, dlatego muszę znosić widok mojego jedzącego wszystkie te pyszności ... a dzisiaj na obiad co sobie kupi ? pizze a ja co będe jeść? sałatę ;( :(

Ja ogólnie kocham słodycze:) A to super, ze nie jest jeszcze tak zle;) wieczorem obiecuje nic słodkiego nie jeśc;):) Tak mówicie o tej zmianie fryzury że tez przechodzi mi to przez mysl...:)ach

Zrób sobie pysznego omletaz kurczakiem, pomidorkiem, i czym tam chcesz:) Dajesz 3 jaka, ubijasz, do tego 1 łyżka maki pełnoziarnistej, 3 łyżki mleka 0,5% :) Jak pizza;)

Mmm Małgosia narobiłaś mi smaku ;) w takim razie mykam na miasto, w drodze powrotnej kupię sobie kurczaka i będę miała lepszy obiad od niego :P hehe , i owocnych zakupów życzę

OKI dziewczyniki dzisiaj mnie już nie będzie! Więc miłego popołudnia Wam życzę i do jutra:) Trzymajcie sie ciepło i wytrwale:)

30stolatka, mężatka od 5 lat, dziecko 2 latka. 172cm, 67kg :( chcę się pozbyć 7 kg kocham słodycze i jestem uzależniona od pieczywa, jem tylko ciemne, wieloziarniste ale jem go sporo. Kocham kuchnię włoską która to przysparza dodatkowe kg, lubię sport al emam malo czasu aby go uprawiać. Nigdy nie byłam super szczupła ale teraz czas to zmienić i chce sie pozbyć zbędnego balastu!!!!

Gość fortuśka
haj dziewczynki.....dla zainteresowanych podaję przepis na bułeczki... laseczka... karolinka....:) zapisujcie:) ubić pianę z 3 białek 200d chudego twarogu ] 9 łyżek otrębów owsianych ] 1)3 łyżeczki proszku do pieczenia ]-- zmiksować razem 3 żółtka ] Do masy serowej dodać ubitą pianę, wymieszać na małych obrotach. Na papierze do pieczenia wyłożyć 9 placuszków i piec 30-40 min w temp 150-160 .

Gość fortuśka
odnośnie ciemnego chlebka....oglądałam ostatnio w tv style program o chlebie....do większości ciemnego producent dodaje karmel...czyli dosładza.....trzeba wybierać tylko te pełnoziarniste...najlepiej żytnie, a o takie ciężko. Trzeba czytać skład na metce....in więcej składników tym gorszy chleb. Ja zrezygnowałam całkowicie z chleba, ziemniaków, makaronu, ryżu... Moj cel 3-4kg....polecam róznego rodzaju sałatki....pekińska, lodowa....plus pomidorki, ogórki, oliwki....troszkę fety i filet z kurczaka pokrojony w kostkę ( podsmażony na teflonie) Fajnie pasuje do tego łyżka musztardy francuskiej....takie kuleczki gorczycy

A ja zjadłam właśnie pyszny obiadek :) mięsko uduszone z papryką a do tego sałata lodowa , pomidor, ogórek, feta, kukurydza :) mniaaaam a wieczorkiem ćwiczę na nowym hula hoop :D

fortuśka, dzięki za przepis. Ja postanowiłam ,że dosc z urodzinowymi ciasteczkami i odpuszczaniem na małe conieco od czasu do czasu, w ten sposób nigdy nie schudnę :( Tak więc dziś rano dwie kanapaczki z chleba pełnoziarnistego, wędlinka, sałata, ogóreczek, szczypior:) do pracy wzięłam owoce i na obiad pierś gotowana na parze i do tego sałatka :) Idzie weekend będzie cieżko.

Hej dziewczynki :) ja wczoraj po obiadokolacji już nic nie jadłam, poćwiczyłam chwilę na hula hoop i całkiem mi to szło. Zaraz idę zrobić sobie śniadanie , z racji sesji i ostatniego egzaminu poszłam spać o 4 rano i padam ( obowiązkowo kawa) a na dodatek byłam tak głodna, ze myślałam że zwariuje :D Karolinka możesz zawsze zjeść sobie budyń albo kisiel, mają stosunkowo mało ( ok 100 kcal ) a jak zrobisz na mleku 0,5 albo 1.5% to już w ogóle :) ciekawe czy coś mi spadła waga , niestety nie mam w Krakowie , co prawda facet twierdzi że widać minimalny spadek wagi ale ja wolę mieć to udokumentowane :D

Gość fortuśka
witajcie dietowiczki!! Jak śniadanka?? Ja właśnie pochłonęłam musli z jogurtem naturalnym, plus kawka... Na obiadek marynuje mi się filet z kurczaka...plus żurawina ze słoiczka kolacja..tradycyjnie sałatka a"la grecka po mnie efekty już widać:)

Ja dopiero odchudzam się 5 dzień tak więc póki co pewnie zleciała ze mnie woda ;) śniadanie : 2 wasa z pasztetem, 2 mandarynki i szklanka soku Kubuś :) ok 13 zjem sobie sałatkę : sałata, ogórek, pomidor, feta,kukurydza :) a na obiadokolacje nie mam pomysłu ;) może wypije dużą maślankę :) zawsze mam w zamrażarce warzywa , w sumie dobry pomysł : zagotować wodę, wrzucić warzywa, ugotować, wody nie dużo tak żeby zmiksować wszystko w garnku i wychodzi pyszna przecieranka :) mmmm :)

Gość klaudia xx
Do Dużej Mi dokładnie chodzi o diete którą ty stosujesz ponieważ dużo słyszałam o diecie dukana A twoja dietka bardzo mi pasuje tylko powiedz jak ja mam stosować i co jeść. Jak czytałam w jakiejś odpowiedzi że w krótkim tępie schudłaś 4kg to własnie spodobało mi się a do tego mam wesele kuzynki gdzie jestem świadkową .A wesele 2kwietnia i musze schudnąć po prostu A najbardziej interesowało by mnie ta dieta na której schudłaś 6kg w 3tygodnie

hej dziewczyny:) U mnie śniadanko było o 7- danio waniliowe plus kawa teraz zjadłam jabłko, o 11 zjem jogurt naturalny plus herbatka:) Obiad pewnie sobie odpuszczę bo bede na uczelni i jak przyjadę do domu to zjem delikatna (pewnie sałatka) kolacje:) Nie wiem czy coś po mnie widać czy nie ale czuje się bardzo dobrze:):) Jakie macie dziewczynki plany na weekend?:)

klaudia xx w internecie jest bardzo dużo informacji na temat tej diety dukana. Stosowałam ją przez 2 tygodnie i efekty były rerwelacyjne;) Generalnie jesz samo białko, zero tłuszczu:) W pieszej Fazie: Serki wiejskie, ser, jogurt naturalny, wszystko 0%, szynka drobiowa, piersi z kurczaka, ryby, udka bez skóry oczywiście, jajka itp... nie ma tutaj ograniczeń ilościowych! ważne żebyś nie jadła nic innego:0 Faza 2: czyli tak po 4 dniach, dokładasz warzywa (robisz jeden dzień zwykłej białkowej, a 2 dzień białko+warzywka;)

Plany na weekend ? zakuwanie do egzaminu w poniedziałek :( chce już koniec sesji !! ale za to w poniedziałek idę z facetem wieczorem poszaleć na miasto:) ja bym już chciała 13 bo mam ochotę na sałatkę :D chyba skusze się za godzinkę na jakieś wasa albo grejpfruta :) a Wy co macie w planach weekendowych :) ?

z tym kiślem i budyniem to dobry pomysł. Budyń-zastasuje ! Plany na weekend---hm jakas sala zabaw dla dzieci, chcę spędzić maksymalnie dużo czasu z dzieckiem! Powiem wam ,że ja często chodze do Solo Pizza, nie wiem jak w innych miastach ale w Łodzi jest to sieć i mają tam najlepsze na swiecie sałatki, juz skomponowane i do własnej kompozycji. Mała porcja 10,50 duza około 14 małą spokojnie isę najadam choć duża też już kiedyś zjadłam. Polecam serdecznie. Ja mam po drodze z pracy do domu wiec często zdarza mi się tam jeść :) POLECAM GORĄCO!

Właśnie sprawdzałam i niestety nie ma w Krakowie , aj szkoda szkoda bo jak gdzieś wychodze z moim to wolałabym zjeść coś zdrowego niż np pizze. Muszę coś znaleźć ;)

KUrde u mnie nie ma takiej knajpki z sałatkami, Ale bardzo lubię e KFC sałatkę z kurczakiem, taka s pikantnym sosikiem;) pycha:)

Właśnie mam opory co do pójścia na sałatkę do knajpy , bo zazwyczaj podają ją z mega kalorycznymi sosami , muszę znaleźć jakąś restaurację czy bar typowo sałatkowy :D a dziewczyny powiedzcie mi da się coś zrobić, żebym schudła cała oprócz biustu :D?

Dziewczyny a co myslicie o zupkach chińskich? Sa np te ser w ziołach czy diabloo pomidorowa.. mają około 200kalorii juz po przygotowaniu więc całkiem mało jak na takie jedzenie. Tylko czy One nie tuczą za bardzo?

Gość klaudia xx
Do _MalgosiaGosia_ Mam do Cb pare pytań . Przez ile dni musiała bym jeść same białko czyli jajka , sery , jogurty i maślanki bez warzyw ?? Jak myślisz po ilu dniach schudła bym 5kg ?? Najlepiej by było gdybym schudła w jakieś 3tygodnie . Czy mogła byś mi napisać taki rozkład jedzenia np : śniadanie - płatki z mlekiem 2 śniadanie - bułka z szynką obiad - sałatka podwieczorek jogurt