Gość ojciec też jest winny Napisano Luty 5, 2012 pewnie, jest dziwnie spokojny:(, czuję ,że on jest mózgiem tragedii, matka jest świrnięta, dziewczynka mogłaby wychować się w innej rodzinie,żeby nie wyrosła na wariatkę, niewiadomo czy ta mała też kiedyś nie skrzywdziłaby tak samo dziecko, może mieć to w genach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
axxk 0 Napisano Luty 5, 2012 to co dziisaj dziewczeta kombinujcie na obiad. podpowiedzcie cos z pieczarkami w roli głownej:) moze byc z filetem z kurczaka:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
śliczniotka 0 Napisano Luty 5, 2012 http://www.mojegotowanie.pl/przepisy/obiady/filety_kurczaka_z_pieczarkami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa, 33 1 Napisano Luty 5, 2012 ja miałam wczorajszy bigos z purre i szczypiorkiem i gotuję pomidorówkę na jutro i pojutrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mi mała 320 Napisano Luty 5, 2012 ja dzisiaj resztka kurczaka pieczonego i do tego makaron tagliatelle pełnoziarnisty wymieszany z pesto i czerwoną fasolą. dałam dużo czosnku, bo mąż ma grypę, biedak:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mi mała 320 Napisano Luty 5, 2012 a muszli w koncu nie zjedliśmy na kolację, bo poszliśmy do znajomych i całkiem zapomnieliśmy o nich. na obiad wczoraj zrobiłam smażoną wątróbkę jagnięcą z cebulą, plus ziemniaki i mizeria. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mała mi robilas lasagne Napisano Luty 5, 2012 ? możesz dać mi przepis. mieszkam w uk takze możesz podawać tutejsze produkty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
śliczniotka 0 Napisano Luty 6, 2012 Rosół, schab pieczony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja mam dzisiaj barszcz Napisano Luty 6, 2012 ukraiński i krokiety z mięsem ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość super, pyszna zupa Napisano Luty 6, 2012 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a to ladnie bo ja mam dzis Napisano Luty 6, 2012 barszczyk, poduszeczki z ciasta francuskeigo ze szpinakiem spaghetti z miesem wieprzowym i sernik z wisniami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mi mała z domu Napisano Luty 6, 2012 ja dziś miałam na szybko: łosoś grillowany w kawałkach, do tego warzywa na patelnię (ziemniaki w plasterkach, brokuły, fasolka, kukurydza, papryka, cebula, czosnek, marchewka), z oliwą i ziołami prowansalskimi. a jutro chyba rosół ugotuję... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
śliczniotka 0 Napisano Luty 7, 2012 Żurek z jajkiem, spaghetii z czosnkiem , pietruszką i oliwą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa, 33 1 Napisano Luty 8, 2012 a mnie wczoraj naszło na gotowanie i mam dzisiaj tak: resztka pomidorowej reszteczka bigosu nowe udka duszone a'la potrawka nowe gołabki bez kapusty do weekendu nie gotuję :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jak bez kapusty to nie Napisano Luty 8, 2012 gołąbki :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość malwaa48 Napisano Luty 8, 2012 u mnie dzis pulpety w sosie pieczarkowym z kasza gryczana. Jutro w planach gołąbki ale w kapuście i mam pytanie, ile wyjdzie mniej wiecej golabkow z glowki kapusty włoskiej i 0,5kg miesa? Na pol kg miesa ile ryżu? szklanka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa, 33 1 Napisano Luty 8, 2012 ile ryżu i ile mięsa - to wg wlasnych upodobań jedni dają pół na pół, inni prawie wcale ryżu, jeszcze inni, oszczędniejsi, 3/4 ryżu, reszta mielone mi z pół kilo mielonego wyszło 9 gołabkow - ale to też zalezy od ich wielkości kuchnia to nie apteka, że wszystko w gramach wyliczone musisz sobie sama wypracowac metodę - jakie gołabki będa ci najlepiej pasować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mi mala z pracy Napisano Luty 8, 2012 ja wczoraj ugotowalam na szybko zupe jarzynowo-koperkowa zabielana, z ziemniakami w kostke. rozgrzewajaca, chlopina dalej ostro choruje:o a dzisiaj planuje zrobic gulasz drobiowy z pieczarkami, z makaronem, do tego ogorek kiszony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
śliczniotka 0 Napisano Luty 8, 2012 Zupa grysikowa, kotlet mielony, ziemniaki, ogórek konserwowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ewa 33 nie zgadzam Napisano Luty 9, 2012 Sie z toba ze kuchnia to nie apteka. Wielokrotnie pieklam ciasta na oko I porostu nie wychodzily. Teraz po tych doswiadczeniach wiem ze ile maki w przepisie tyle trzeba dac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ewa 33 nie zgadzam Napisano Luty 9, 2012 chuj ci w dupe ewa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ewa 33 nie zgadzam Napisano Luty 9, 2012 Ps. Tak to ja Margolka 66 :0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa, 33 1 Napisano Luty 9, 2012 apteka/nie apteka dotyczy gotowania w pieczeniu ciast faktycznie trzeba sie w miarę trzymac przepisu ale tylko w miarę ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bieliiik Napisano Luty 9, 2012 Ewa 33 nie zgadzam - to chyba normalne, ze jesli chodzi o pieczenie ciast to proporcje sa bardzo wazne, ale nie jest tak w gotowaniu. Niektorzy to nie wiedza nawet ile wody potrzeba do zupy :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
śliczniotka 0 Napisano Luty 9, 2012 Zupa ryżowa, frytki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
atena35 0 Napisano Luty 10, 2012 a ja dzisiaj - baraninka zapiekana z ziemniakami i serem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mi mala z pracy Napisano Luty 10, 2012 Teraz zauwazylam, ze ktos mnie pytal o lasagne. Nie robie generalnie, bo czesto jadam pyszna w pracy w firmowej restauracji, i potem juz mi sie nie chce;) Z miesa mielonego robie roznorakie makarony, zapiekanki, faszerowane warzywa itp, ale nie typowa lasagne. A dzisiaj u mnie resztka potrawki z kurczaka (ale juz chyba maz zjadl), i zupa ogorkowa na zeberku wedzonym. Mam tez pierogi kupne, z kapusta i grzybami... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
śliczniotka 0 Napisano Luty 10, 2012 Zupa z lanymi kluskami , pierogi z mięsem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lasange Napisano Luty 10, 2012 http://www.w-spodnicy.pl/Tekst/Przysmaki/530294,1,Lasagne-ze-szpinakiem--przepis-na-lasagne-ze-szpinakiem.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa, 33 1 Napisano Luty 10, 2012 a myśmy w końcu zmęczyli te kurzęce uda i gołąbki, jutro obiadek u mamci, w niedzielę na roboczo - naleśniki ze szpinakiem, pierogi ruskie i pierogi z kapustą i grzybami (byłam dziś w dobrej garmażerce ;) ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach