Go艣膰 mi mala z pracy Napisano Marzec 14, 2012 wczoraj maz gotowal, dzisiaj tez. luzik:) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 mi mala z pracy Napisano Marzec 14, 2012 a ja siedzialam o godz 9:21 na sraczu i sralam maz o godz9:28 wytarl mi dziurke 453listkami papieru toaletowego o kolorze rozowym kupionym na aukcji harytatywnej wystawionej przez Dodzie:) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Kantarella 0 Napisano Marzec 14, 2012 Dzisiaj pitrasze, tak mnie naszla ochota:) Kurczacze nogi pieczone na ziemniakach w ziolach, a wszystko koniecznie w zeliwnym garnku. Do tego gotowana na chrupko marchew i salatka z ... salaty z groszkiem i kukurydza - ladnie wyglada:) Deser: jagody i maliny w sosie waniliowym. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
艣liczniotka 0 Napisano Marzec 14, 2012 Zupa pomidorowa z makaronem, kurczak pieczony natarty oliw膮, papryk膮 i czosnkiem, sa艂atka z por贸w, na deser kisiel wi艣niowo- 偶urawinowy Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Kantarella 0 Napisano Marzec 14, 2012 Kurczaka nacierasz oliwa? Dlaczego? Jak robisz salatke z porow? Bo lubie pory i przydaloby sie jakies urozmaicenie. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 mi mala z nocnika Napisano Marzec 14, 2012 kluski serowe z pestkami wisni, zupka z tresci zoloadkowej sasiada z pod mumeru 3 pierwszego pietra, deser z sarnich bubek Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 mi mala z pracy original Napisano Marzec 14, 2012 mysle ze nietrudno odroznic podszywy;) pozdrawiam pomaranczki Kantarella - moja ulubiona salatka z porow to taka: por drobno skrojony, jablko lub dwa starte na grubych oczkach, 2 lyzki majonezu, pieprz, sol i sok z cytryny do smaku. bardzo prosta i pyszna - mozna dodac tez czerwonej fasoli :) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
艣liczniotka 0 Napisano Marzec 14, 2012 Jest smaczniejszy, sa艂atk臋 z por贸w robi臋 z marchewk膮, bia艂膮 kapust膮 i jab艂kiem Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Kantarella 0 Napisano Marzec 14, 2012 O, i juz jest pomysl. Z samymi jablkami pora jeszcze nie robilam, ale na pewno bedzie pyszne, bo tak robie selera: tre seler i jablka na grubej tarce, troche cukru i soku z cytryny, no i majonez jako lepiszcze. Moge polecic, bo domownicy (i nie tylko) sie zajadaja. Pora robie z jablkiem, ogorkiem kiszonym i groszkiem. Tez smaczny. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ALE si臋 u艣mia艂am :) :) :) Napisano Marzec 14, 2012 mi mala z pracy... to by艂o dobre :) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ALE si臋 u艣mia艂am :) :) :) Napisano Marzec 14, 2012 oczywi艣cie chodzi mi o tw贸j wpis o 10.52 Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Kantarella 0 Napisano Marzec 14, 2012 No to wypada tylko pogratulowac wysublimowanego poczucia humoru. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 grochowka Napisano Marzec 15, 2012 ziemniaki, kotlety mielone i surowka z kiszonej kapusty z cytryna Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 u nas dzis kotlety z piersi Napisano Marzec 15, 2012 z kurczaka z ziemniakami i buraczkami :) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Kantarella 0 Napisano Marzec 15, 2012 Pizza - zakupiona na wynos i skonsumowana w pracy w towarzystwie kolezenstwa. Jakos dzisiaj bylo wyjatkowo wesolo na przerwie lunchowej, a i pizza (La Bomba) smakowala lepiej niz zwykle. W sumie nie przepadam, ale lepsze to niz hamburgery. Rodzinka przygotowuje sobie wlasnie kolacje. Zawolaja czy nie? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Ewa, 33 1 Napisano Marzec 15, 2012 jutro jeszcze pomidor贸wka kupi艂am w臋dlinki i og贸rki kiszone - na sobot臋 b臋dzie forszmak teraz tylko czekam na koniec wiadomo艣ci, bo nie chc臋 ha艂asowa膰 - i robi臋 tiramisu :) ale chyba zostawi臋 w lod贸wce do jutra, a dzisiaj dojem sobie mozzarell膮 z pomidorkiem, jak to cz臋sto czyni臋 Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 yhyhyhy Napisano Marzec 15, 2012 boze ja nie wiem jak mo偶na je艣膰 zup臋 pomidorow膮 przez 3 dni :O Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Ewa, 33 1 Napisano Marzec 16, 2012 o bo偶e, no faktycznie, wyczyn roku przyjed藕 do mnie, to ci poka偶臋, jak mo偶na je艣膰 zup臋 pomidorow膮 3 dni :) nie wspomne o tych, co maj膮 jakei艣 diety np. kapu艣ciana i jedz膮 to samo prezez 14 dni to jest dopiero wyczyn, nie? ty by艣 pewnie umar艂a od tego :) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Ewa a mam pytanie Napisano Marzec 16, 2012 Ale zupe艂nie niez艂o艣liwie.. nie denerwuj si臋. czy Ty jeste艣 zupe艂nie zdrowa? tzn. w sensie fizycznym? Nic ni nie dolega, jakie艣 choroby, dolegliwo艣ci, kt贸re musisz stale kontrolowa膰? pytam tak z czystej ciekawo艣ci, bo nigdy o tym nie piszesz :) rzecz jasna, licz臋 si臋 z tym, ze nie odpowiesz :) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Ewa, 33 1 Napisano Marzec 16, 2012 dobre :) ale odpowiem, w sumie to nic wstydliwego jak dla mnie tak, jestem zupe艂nie zdrowa ma艂o tego, zamierzam doci膮gn膮膰 do setki w niegorszym zdrowiu, niz obecnie jedyne, co mi dolega, to b贸le kolan przy zwi臋kszonym wysi艂ku, ale 偶e nie toleruj臋 lekarzy, to jako艣 nie moge sie do tego zabra膰 tyle Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Ewa, 33 1 Napisano Marzec 16, 2012 a 偶e nie pisz臋? raz, 偶e nie ma specjalnie o czym, dwa - 偶e temat jest o obiadach a nie moich dolegliwo艣ciach :) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 zupa paprykowa i Napisano Marzec 16, 2012 艂azanki :) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 a mnie nasz艂o na placki Napisano Marzec 16, 2012 ziemniaczane i nic mnie nie cofnie przed ich wykonaniem i spo偶yciem :) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
艣liczniotka 0 Napisano Marzec 16, 2012 Zupa og贸rkowa , kotlet z kurczaka, ziemniaki, 膰wik艂a Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
mi ma艂a 320 Napisano Marzec 18, 2012 a podnios臋;) dawno o gotowaniu nie by艂o u mnie dzisiaj ros贸艂 z kury karmionej kukurydz膮 (pyszny i 偶贸艂ciutki), a oko艂o 6 wypasiony podwieczorek ze znajomymi. postanowi艂am przygotowa膰 co艣 艂atwego i ulubionego: cheese board w wersji w艂oskiej, a do tego talerz w臋dlin, w tym chorizo w plastrach, prosciutto i salami. plus oczywi艣cie winogrona, chleb farmerski z orzechami, pomidorki koktajlowe i por w s艂upkach do przegryzania z krakersami. i butelka wina, a jak偶e, sycylijskiego... na deser (dzi臋ki Kantarella!) jab艂ka pod kruszonk膮, cala wielka blacha, z lodami waniliowymi i rodzynkami. mam nadziej臋, 偶e b臋dzie smakowa膰:) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ma艂a mi ja kiedy艣kupi艂am Napisano Marzec 18, 2012 kurczaka kt贸ry karmioony by艂 kukurydza i masakra nie dalo sie zjesc bo o ile lubie kukurydze to kurczaka o jej smaku nie trawie. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
艣liczniotka 0 Napisano Marzec 18, 2012 Zupa ry偶owa, racuchy Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Kantarella 0 Napisano Marzec 18, 2012 Dzisiaj byly sznycle z czosnkiem i ziolami. Do tego brokuly i marchewka w sosie beszamelowym. I kasza gryczana, a na deser ... cukierki:) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Ewa, 33 1 Napisano Marzec 19, 2012 piecze艅 rzymska ale troche inaczej - z jajkiem jak zwykle i kie艂bas膮 surow膮 w 艣rodku, w jakiej艣 gazecie zobaczy艂am i fajnie to wyglada艂o :) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 MALA MI ALE ZES WYEJCHALA Napisano Marzec 19, 2012 z tym kurczakiem karmionym kukurydza:D Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach