Ewa333333 8 Napisano Kwiecień 2, 2014 żadnych produktów zakwaszających, czyli przede wszystkim mięsa w ogóle w sumie je tylko warzywa i owoce z wyjątkiem bardzo slodkich i bananów a warzywa też nie wszystkie, np, bez ziemniaków zero tłuszczów jeszcze 2 tygodnie mu zostały Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 2, 2014 a jakie zamienniki miesa sa w tej diecie? soja? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa333333 8 Napisano Kwiecień 2, 2014 żadnych, to jest dieta w sumie bezbialkowa, z tego co zauważyłam to nie jest dieta stała, tylko na 4-6 tygodni, to jakoś przeżyje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 10, 2014 zapiekanka makaronowa zupa krem z pomidora i pora z imbirem i gałką muszkatołową, grzankami ziołowymi sałatka z rukoli z szynką parmeńską lampka wina czerwonego z Hiszpanii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa333333 8 Napisano Kwiecień 15, 2014 "danie francuskie" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa333333 8 Napisano Kwiecień 16, 2014 barszczyk ukraiński Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 17, 2014 Też mam:), na drugie klopsy z ryżem i surówką Ewo co na święta szykujesz? daj ciekawy przepis na pyszną zupę Zdrowych i Pogodnych Świąt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 22, 2014 rosół, karkówka z buraczkami domowymi kaczka z chrzanem i drób z żurawiną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lila08 Napisano Kwiecień 22, 2014 u nas dzisiaj pozostałości świąteczne :) barszcz biały z jajcem i białą kiełbasą,kaczka faszerowana + burakami z chrzanem,kawa i ciacho świąteczne :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 23, 2014 spagheti z goudą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 23, 2014 "Placki z cukini z sosem ogórkowym, ładny zapach" Mogę dostać przepis? Szkoda ze tyle zwierząt jecie :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 26, 2014 penne z pieczarkami , brokułami i serem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 12, 2014 kurczak duszony z warzywami + ziemniaczki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa333333 8 Napisano Maj 13, 2014 żeberka w kapuście jutro fasolówkę robię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 14, 2014 Wczoraj rosół z lanymi kluseczkami oraz leczo z pieczywem. Dzisiaj zupa pieczarkowa z kaszą a na drugie młode ziemniaki, mielone i buraczki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 14, 2014 pieczarkowej z kasza jeszcze nie jadlam. dobra jest? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 21, 2014 http://www.mniammniam.com/Calzone_z_nadzieniem_serowym-1738p.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 21, 2014 http://zmiksowani.pl/przepis,343588,barszcz-z-botwinka.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa333333 8 Napisano Maj 23, 2014 dziś pierwsza w tym roku młoda kapustka duszona z koperkiem, młode ziemniaczki z masełkiem i, powiedzmy, mielone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 24, 2014 nie wiem dlaczego, ale mi kapusta zawsze wychodzi gorzkawa. mozesz podpowiedziec jak Ty ja gotujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa333333 8 Napisano Maj 24, 2014 może to wina kapusty? ja robie najprościej, jak sie da leję trochę oleju na dno garnka, wrzucam posiekaną niezbyt drobno kapustę, dużo świeżego koperku i przyprawy i duszę z 15 minut, potem dolewam śmietany i jeszcze z 10-15 minut duszę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 26, 2014 Ewa co miałaś dzisiaj 26 maja na obiad ? Co masz na jutro w planach ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 27, 2014 dzieki, dopiero sie dzis dogrzebalam do odpowiedzi:) czyli nie dolewasz wody???? ok, sprobuje w ten sposob. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa333333 8 Napisano Maj 27, 2014 oj, sorki, nie dopisałam, dolewam trochę wody, minimalnie, jakieś 3/4 szklanki na gar Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 28, 2014 Mozliwe ze gotujesz kapuste pod przykrywka ,dlatego wychodz gorzka.Ja gotuje zawsze odkryta i jest super.:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa333333 8 Napisano Maj 28, 2014 kluski z truskawkami :) ale leje... a grzmi tak, że nawet koty się pochowały moje koty nieustraszone prawie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do Ewa 33 Napisano Maj 28, 2014 Ewa,jak gotujesz zupę koperkową ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa333333 8 Napisano Maj 28, 2014 nie gotuję wcale ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 29, 2014 dzieki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość holines Napisano Maj 29, 2014 chyba chodzilo o sos koperkowy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach