Gość pełen relaks Napisano Maj 30, 2013 Jutro chcę zrobić pieczone ziemniaki, takie pokrojone w ćwiartki, otoczone w ziołach, robiłam parę razy, ale nigdy nie mają takiej fajnej skórki, jak je przyrządzić, by były z wierzchu przypieczone na brązowo, a w środku miękkie? Na pewno macie jakiś patent :) poradzicie? Dziś był rosół, a na drugie udka z rosołu w panierce i surówka z pora. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 30, 2013 optocz w mące te ziemniaki-spr i potwierdzone. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 30, 2013 optocz w mące te ziemniaki-spr i potwierdzone. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pełen relaks Napisano Maj 31, 2013 dzięki! tak zrobię :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Maj 31, 2013 jednak były zeberka a nie pulpety, moze dziś pulpety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 31, 2013 co do ziemniaków - ja najpier obgotowuję ogk 10 min, potem kroję na połówki, osypuję ziolami, smaruję oliwą i piekę około kwadransa w piekarniku 200 stopni z termoobiegiem. Pięknie się rumienią, polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MOJA FANTAZIA 0 Napisano Maj 31, 2013 Naleśniki z truskawkami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa, 33 1 Napisano Maj 31, 2013 ogórkowa z ryżem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pomidorowa , mięso wieprzow Napisano Czerwiec 2, 2013 e z szynki z cebulą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa, 33 1 Napisano Czerwiec 3, 2013 pieczone udka kurczacze i pieczone warzywa 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa, 33 1 Napisano Czerwiec 3, 2013 pieczone udka kurczacze i pieczone warzywa 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Czerwiec 3, 2013 kurczacze?:D to smacznego u mnei pewnie pomidorowa z wczorajszego rosolu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pomidorowa z ryżem, gulasz Napisano Czerwiec 3, 2013 z papryką i cebulą truskawki z jogurtem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa, 33 1 Napisano Czerwiec 4, 2013 :) na jutro i pojutrze gulasz z dużą ilością papryki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość barszcz , frytki i kefir Napisano Czerwiec 5, 2013 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 5, 2013 http://polakpotrafi.pl/projekt/wodka-w-woreczkach-foliowych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa, 33 1 Napisano Czerwiec 6, 2013 gulasz dziś sie skończy i będzie botwinka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 6, 2013 fajne zastepstwo gulasz botwinką :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa, 33 1 Napisano Czerwiec 6, 2013 nie mogę się zabrac do tej zupy, ale cza snajwyższy, bo mnei noc zastanie przy tych buraczanych ogonkach... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość w buraczanych ogonkach Napisano Czerwiec 6, 2013 :D jak kopciuszek łuskający groch Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa, 33 1 Napisano Czerwiec 6, 2013 :) jakoś sie uporałam, obiadek na 2 dni z głowy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 7, 2013 czy jesteś bezrobotna, czy masz dzieci, gdzie mieszkasz - ciekawi mnie czy osoba która tak gotuje ma czas i jak to organizuje, ja tez jestem Ewa ale 34 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szparagi z bułeczką, Napisano Czerwiec 7, 2013 pomidory z bazylią, krem z pieczarek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kucharzenie Napisano Czerwiec 7, 2013 http://mojekucharzenie.blox.pl/2009/06/Szparagi-z-maslem-i-bulka-tarta.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kucharzenie Napisano Czerwiec 7, 2013 http://w-spodnicy.ofeminin.pl/Tekst/Przysmaki/533495,1,Krem-z-pieczarek--krem-z-pieczarek-przepisy.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kucharzenie Napisano Czerwiec 7, 2013 http://delektujsie.blogspot.com/2011/12/zupa-krem-z-pieczarek.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kucharzenie Napisano Czerwiec 7, 2013 http://swiatklementyny.blogspot.com/2013/05/pomidory-z-bazylia-i-serem-mozarella.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa, 33 1 Napisano Czerwiec 7, 2013 pracuję, dzieci nie mam, nie gotuję jakiś wymyślnych dwudaniowych obiadów codziennie innych, da sie to spokojnie ogarnąć, nawet w wieku 42 lat :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa, 33 1 Napisano Czerwiec 7, 2013 pracuję, dzieci nie mam, nie gotuję jakiś wymyślnych dwudaniowych obiadów codziennie innych, da sie to spokojnie ogarnąć, nawet w wieku 42 lat :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość o matkoooooooooo Napisano Czerwiec 7, 2013 "czy jesteś bezrobotna, czy masz dzieci, gdzie mieszkasz - ciekawi mnie czy osoba która tak gotuje ma czas i jak to organizuje, ja tez jestem Ewa ale 34" Taaa, ugotowanie byle zupy na 2 dni to rzeczywiście dobra organizacja i powód do zachwytu :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach