Gość makaron z pomidorami Napisano Październik 30, 2012 http://domiwkuchni.blox.pl/2012/04/Makaron-z-pomidorami-ale-nie-taki-zwykly.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość PanPieróg Napisano Październik 30, 2012 pierogi z mięsem... i cebulką... i skwarkami :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa, 33 1 Napisano Październik 31, 2012 gulasz 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
śliczniotka 0 Napisano Październik 31, 2012 Ogórkowa i placki ziemniaczane Ewo jaki gulasz robisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa, 33 1 Napisano Październik 31, 2012 z szynki akurat ale róznie robię, co tam mam z mięsa, czasem z papryką, czasem z czyms innym 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Styczniowy przyjaciel 0 Napisano Październik 31, 2012 Tortilla z kurczakiem plus frytki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maggie....32 Napisano Październik 31, 2012 halloweenowo i leniwie. parówki zawijane w ciasto chlebowe. po upieczeniu wyglądają jak mumie. coś jak hot dogi, ale bardziej na wesoło :) możecie tu zdjęcie zobaczyć: http://www.divinedinnerparty.com/halloween-recipes-fun.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Styczniowy przyjaciel 0 Napisano Listopad 1, 2012 Halloween jak na razie spokojnie i leniwie. Czekam na zamówienie od chińczyków i świeczka mi w dyńce zgasła. Idę podpalić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Maggie wypieki super, Napisano Listopad 1, 2012 jak becik wyglądają:) przypomniały mi się kogutki z Kazimierza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa, 33 1 Napisano Listopad 1, 2012 te kogutki jakoś nie kojarzą mi się z żadnym świętem może też dlatego, że, można powiedzieć, mam je na co dzień M. pojechał, ja sobie leniwie odpoczywam, pojadam, popatruję w tv zbieram się w sobie do gotowania krupniku, tak mnie naszło w związku z jesienią 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maggie....32 Napisano Listopad 1, 2012 hehe, rzeczywiście przypominają dawne beciki :) u nas dzisiaj zupa krem z pora + groszek ptysiowy i może jakaś sałatka. Styczniowy, "Halloween" z 2007 dużo lepiej się przyjął i dzisiaj kolejny z 2009 :) wczoraj cukierków nam dla dzieciaków zabrakło, a fajerwerki spać nie dawały ;) u Was tak samo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
śliczniotka 0 Napisano Listopad 1, 2012 Zupa ryżowa, schab, ziemniaki, fasolka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Styczniowy przyjaciel 0 Napisano Listopad 1, 2012 U mnie padało tak po godzinie 18. Dzieciaki chodziły, ale w sumie nie było ich aż tak dużo. Rano poszedłem do parku nakarmić gęsi i kaczki. Co tydzień chodzę i zanoszę im dużą reklamówkę pieczywa. Nauczony jestem żeby pieczywa nie wyrzucać. W domu dzielę chleb czy bagietkę na małe kawałeczki i trzymam w pojemniku. Koło środy najpóźniej w czwartek im zanoszę. Cieszą się i ja jestem zadowolony że mogę im coś dać;-) dziś mnie naszło na wspominanie o dziadkach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość A ja Wlasnie Napisano Listopad 1, 2012 Wlaczylam z chłopakami Halloween 2;dzięki Styczniowy za linki:) a U nas tez padało;dzieciaki były niepocieszone,ale troche cukierków zebrali;) a Mój syn już jeczy:co to za film!?doktor House??rzygac mi się chce!blee:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Styczniowy przyjaciel 0 Napisano Listopad 1, 2012 Fajnie że mogłem pomóc:-) ja kocham serie Halloween ale tą starą. Nowa jakoś nie przemawia do mnie. Meggie się podobało ale każdy woli co innego. Ja jestem starym cwaniakiem i horrory te stare kocham. Na chomikuj powinna być Halloween 1,4,5,6, Halloween 20 lat.. z lektorem lub bez. Ja dziś zobaczyłem na dvd Plagę zombi z 1966 Brytyjskie Kino Grozy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maggie....32 Napisano Listopad 1, 2012 fajnie Styczniowy że dokarmiasz. ja póki co karmnik z szopy wyciągnęłam i już mam tłumy w ogrodzie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość A ja wlasnie Napisano Listopad 2, 2012 Obejrzeliśmy wczoraj ostatecznie Zombieland;śmieszny-poza tym obrzydliwy:P potem zaczęliśmy oglądać coś z bezmozgiem w tytule,zenua:Dskonczylismy na"w pustyni i w puszczy":D a Maggie ty zawsze fajne przepisy wrzucasz,już ci to kiedyś pisałam,bo korzystalam:)szkoda ze zmumyfikowanych ośrodek wcześniej nie widziałam,dzieciaki by miały radoche.ale zestaw kurczaków z iceland'u tez im smakowal:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość A ja wlasnie Napisano Listopad 2, 2012 *parowek:D zamiast ośrodek:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bez przesady.... Napisano Listopad 2, 2012 zawsze możesz powtórkę zrobić, tak jak ja :) taka przekąska dla dzieci to dobry pomysł nie tylko na halloween, a Ewa 33 mówi że na co dzień to ma :) ciasto chlebowe, owijamy paróweczki i do piekarnika. ja wykorzystałam przepis na paluszki z mojego blogu i świetnie wyszło. pozdr :) u mnie dzisiaj zero gotowania - dieta sokowa. a jutro chyba zapiekanka z kurczakiem i warzywami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
śliczniotka 0 Napisano Listopad 2, 2012 Grochówka, schab, ziemniaki, ogórek kiszony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Styczniowy przyjaciel 0 Napisano Listopad 3, 2012 Kupiłem kawałek schabu. Wygląda jak rolada. Czy drogie koleżanki mogą mi powiedzieć jak go zrobić? Jutro na obiad. Coś prostego w przygotowaniu i bardzo dobrego. Później chce go wykorzystać do kanapek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maggie....32 Napisano Listopad 3, 2012 a jaka ang nazwa tego schabu? możesz wykorzystać mój przepis na udźca wieprzowego. w moim przypadku to gammon, czyli solony do namaczania. jak masz nie solonego to dalej jak w przepisie bez namaczania. też do kanapek wykorzystuję - jest super :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość na udziec wieprzowy, Napisano Listopad 4, 2012 a nie na udzca wieprzowego nieuki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość A dlaczego od razu nieuki? Napisano Listopad 4, 2012 Zadnie też się zaczyna z dużej litery chyba... Ale tak to już jest z kotłami.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
śliczniotka 0 Napisano Listopad 4, 2012 Szczawiowa z ryżem, gulasz z makaronem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa, 33 1 Napisano Listopad 4, 2012 ratatuj/a Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa, 33 1 Napisano Listopad 4, 2012 miałam robić jeszcze szarlotkę, bo przywieźliśmy z działki ze 20 kg jabłek, ale wzięliśmy się za przetwarzanie i jeszcze ostatni garnek się dusi, ciasta nie zdążyłam... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maggie....32 Napisano Listopad 4, 2012 nowy wynalazek - pieczeń wieprzowa z bazylią i semoliną. udziec/udźca nie robiłam tym razem ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa, 33 1 Napisano Listopad 6, 2012 nasmażyłam góre naleśników, ale podejrzewam, że i tak na 2 dni nie wystarczy :( 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość naleśniki? Napisano Listopad 6, 2012 naleśniki na obiad? to coś nowego......... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach