Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba mialam racje

Kolezanka chciala odkupic wozek ode mnie i sie obrazila jak podalam cene

Polecane posty

To nie Ty "chcialas zarobic na kolezance"-to raczej kolezanka myslala,ze wykorzysta Wasza znajomosc do tego,zeby na wozku zaoszczedzic.Nie wyszlo jej,wiec walnela focha.Do doopy z takimi kolezankami;)🖐️

Gość No nie przecież...
ciekawska? Mam 35 lat i nie, nie mam wlasnej firmy" To co takiego robisz, że już kupiłaś za swoje domy, mieszkania i 14 wózków? :P Bo nam kupili, oboje mamy po 2 kierunki studiów ukończone, a jeszcze kredyty bierzemy na firmy... i nie wiem, czy będę miała czas wyjechać jednym wózkiem w ogóle.. bo muszę harać... A wy sobie podróżujecie 14 wózkami.. i jeszcze tyle chałup?

Gość No nie przecież...
króleffna - na jasnowidzctwie nie zarobisz ... widzę.. :D

Gość No nie przecież...
kazujoszi funaki rodzice ci studia i dom kupili?? Tozto dopiero powod do dumy" Fakt, wolałabym 14 wózków ... :D

Po pierwsze to nie tyle chalup, tylko mieszkanie, a potem dom. Te 14 wozkow nie mialam w tym samym czasie, wiec nie rozumiem w czym problem. Pracuje w duzej miedzynarodowej firmie ubezpieczeniowej...Zaspokoilam twoja ciekawosc...pewnie i tak nie uwierzysz, ze samemu mozna do czegos dojsc...

Gość kazujoszi funaki
a kto ci kaze harac??Macie ukonczone po dwa kierunki i bierzecie kredyty na firmy? Jakies kiepskie te kierunki chyba

Gość No nie przecież...
ciekawska? - my oboje mamy własne firmy, a jednak musimy jeszcze kredyty brać... To ile tam zarabiasz? Ja to nawet nie mam kiedy zakupów zrobić.. kupuję przez internet.. A ty masz tyle czasu ... zadziwiające..

Gość Posłuchajcie!!!!!!
Wszystkie wózki 3 w 1 mają beznadziejne spacerówki. Wywalacie tyle kasy- a w momencie kiedy dziecko po paru miesiącach zaczyna używać spacerówki - trzeba kupić nowy wózek bo ten od 3 w 1 się nie nadaje

Gość w necie to każdy może miec
chałupę, Ferrarii w garażu i króleffski nik :D

Gość No nie przecież...
kazujoszi funaki a kto ci kaze harac??Macie ukonczone po dwa kierunki i bierzecie kredyty na firmy? Jakies kiepskie te kierunki chyba" Najwidoczniej... Siostra jest dyrektorem banku i też aż tyle nie ma..

Gość No nie przecież...
w necie to każdy może miec chałupę, Ferrarii w garażu i króleffski nik" Wiem, aczkolwiek czekam na dalsze cudowne relacje .. :P :D Posłuchajmy .. :D

Dlatego wlasnie NIE mamy wlasnej firmy, bo trzeba zapieprzac od rana do nocy i na nic czasu nie ma. Nie bede ci pisac ile zarabiam, bo i tak nie uwierzysz. Dzieci spia, maz oglada mecz, a ja klikam...

Gość No nie przecież...
ciekawska? Takie kierunki jakie rodzice kupili" No jasne ... i dlatego jestem tak głupia, że 14 wózków nigdy nie kupię, choćby były w promocji... :D

Gość No nie przecież...
no nie moge hahah - a powinna handlować wózkami? :D

Gość chyba mialam racje
a moj maz firmy nie ma:P ja za to mam, ale nie musze w niej harowac. Pracuje normalnie, obecnie na pol etatu i wiekszosc w domu bo mam dziecko. I nie musielismy po 2 kierunki konczyc. Jeden wystarczyl. Powiedzcie mi prosze, a raczej powiedz czy wozek za 3 tys. to majatek? Bo dla mnie to normalna cena. I dziwie sie, ze dla osoby, ktora szyci sie firmami, domami to jakis majatek. 3 tysiace? No wybacz przesadzasz

Gość No nie przecież...
Swoją drogą widze, że tutaj sami bogacze... Tylko ja taka biedna... :D

Widac rodzice jej nie chca kupic takiego za 3000,- i musi uzbierac ten 1000,-

Gość No nie przecież...
ciekawska? - widocznie lepszy kierunek skończyłaś... Mnie 14 wózków w życiu by do głowy nie przyszło.. Nawet nie mam kiedy o tak materialnym podejściu do wychowania dziecka czasu pomyśleć.. Mam inne priorytety...

Gość No nie przecież...
ciekawska? Widac rodzice jej nie chca kupic takiego za 3000,- i musi uzbierac ten 1000,-" Owszem... nie kupią... bo oni także inwestują w przyszłość ... także wnuków.. na byle co nie wydawają..

Gość chyba mialam racje
chyba tylko wlasnie ty taka bogata majaca dom od rodzicow, firmy a cena wozka za 3000zl cie szokuje. A wiesz ze sa takie 8 tysiecy? Jeju jaki skandal, pewnie ci sie w glowce nie miesci

Gość chyba mialam racje
w glowce takze widze nie miesci sie to, ze kogos moze stac i na inwestowanie w przyszlosc dziecka i na wozek za kwote przecietna.

Gość No nie przecież...
chyba mialam racje - pewnie są.. Tylko co mnie to obchodzi? Płacę tyle, ile uważam, że coś jest warte.. Brzydzę się konsumpcyjnym podejściem do życia.. Za dużo moją rodzinę i mnie kosztowało dojście do tego momemntu, aby wydawać tak bezsensownie pieniądze.

Gość chyba mialam racje
no to pilnuj swoich pieniedzy i nie interesuj sie cudzymi. Bo widze, ze ci po prostu zal kasy i to nie swojej a mojej.

Gość kazujoszi funaki
brzydzisz sie konsumpcyjnym podejsciem do zycia ale harujesz jak wol i bierzesz kolejne kredyty. Sama sobie przeczysz. Po hooj ci te pieniadze skoro na wszystko bedziesz skapic

Gość No nie przecież...
króleffna - robisz tutaj za małpkę? Tylko skaczesz i się cieszysz, a wypowiedzieć to nie bardzo... Atakujesz kogoś, kto w ogóle Cię nie pytał o zdanie.

Gość No nie przecież...
Nie mam..