Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjdklsjdlkjsdljkdlkj

wymioty w drugim trymestrze ciąży?

Polecane posty

powinny byc w Iszym a ja ich nie mialam a teraz od 14 tyg co rano godzine po przebudzeniu.. zakreci mnie zwymiotuje woda.. np herbata i wszystko za 10min jest ok.. nie jest tak zeby mnie tam rwało i zebym rzygała na 8 zagon ale meczy mnie to czy to normalne..?

Gość karmana
A ja miałam wymioty dopiero w III trymestrze w ósmym miesiącu, ale niezbyt często.

Koleżanka miała do końca ciąży przez 9 miesięcy i na porodówce jeszcze wymiotowała, po porodzie następnego dnia rano Alleluja nie ma mdłości:) Ja miałam do końca 12 tygodnia.

koleżanko to zupełnie normalne nie martw się!!!! życzę duzo zdrówka dla ciebie i dzidziusia!!!

Gość fghjk,l.;
Ja przestałam wymiotować w połowie 5 miesiąca :o I to nie z dnia na dzień tylko stopniowo... Wczesniej RZYGAŁAM od rana do nocy !

Gość Ja wymiotowałam całą ciąże,
i to aż żólć ze mnie poleciała. Kompletnie nic nie pomagało. Musisz to przeżyć

ja miałam mdłości jakoś od 15tc do okolic 35tc a wszystko było ok więc się nie stresuj :)

nie zeby to bylo jakies straszne bo tak jak mowie napije sie herbaty z rana i minie 30 min np i mnie zakreci paw i jestem juz gotowa do dzialania.. a powiedzcie mi to normalne ze nie mam apetytu? waze tyle co i przed ciaza nawet schudłam pol kilo.. jadłabym tylko czekolady dropsy i inne pierdulety nic konkretnego.. :/