Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mnmnmnmnmnm

Chłop bez auta to jak chłop bez nogi...

Polecane posty

Gość mnmnmnmnmnm

Ostatnio mialam sie umowic z pewnym przystojnym 30 latkiem, ale gdy ustalaliśmy miejsce spotkania, a on powiedział, ze przyjedzie autobusem-zamilkłam...

Gość hermantoja
masz swieta racje ja od 19 roku zycia mam autko. innej opcji nie przewiduje

Gość dfffdfdfdfdf
Może ma firmę przewozową...?

Gość 6.39
autobus to tej pojazd mechaniczny

No jasne, bo auto to wyznacznik męskości w dzisiejszych czasach,,, przynajmniej dla blachar :D

BLE BLE - jeżeli facet nie ma samochodu, to w oczach kobiety wiele traci. Sam wiem z własnego doświadczenia.

skoro u nie ktorych wiele traci to takie kobiety nie sa wiele warte i tyle

Gość pomaranczowa jola
dla mnie facet traci w oczach jak nie ma prawa jazdy, ale samochodu??'

Gość sekspistols?>
do mezczyzn , naprawde zalezy wam na kobietach ktore leca na auta ?

Gość Franek Strzelba
słuszna uwaga sexpistols

Gość racja dla mojej przedmówczyni
ile dla mężczyzn są warte dziewczyny które lecą na auta??? Jak mi się chłopak podobał to nie pytałam go czy ma samochód tylko zaczęliśmy się spotykać. I zwisa mi to, że podjeżdża do mnie rowerem, inna sprawa, że ma prawo jazdy tylko nie ma pieniędzy na kupno auta, także to czy mężczyna ma samochód czy nie, w ogóle nie świadczy o tym jakim jest człowiekiem :)

Gość mmmmmm...
A co to za facet który w wieku 30 lat mieszka z rodzicami, nie ma auta (juz nie mowię o jakimś wypasionym bo takie nie musi byc-wystarczy jakie male skromne, przeciez to nie jest az tak duzy wydatek)...

Gość dfsfdfdsdfd
mmmm- a ty masz auto i własne mieszkanie? jak nie masz to stoisz na tym samym co taki facet a szukasz jedynie gościa który by to miał a ty byś mogła się wprowadzić do niego - na gotowca, nie robiąc nic.

Gość dfsfdfdsdfd
jakie male skromne, przeciez to nie jest az tak duzy wydatek )... -> chya nienormalna jesteś jak myślisz że to nie taki duży wydatek.

Jeśli posiadanie przez faceta auta jest dla ciebie takie ważne to sobie takiego poszukaj. Niektórzy nie potrzebują samochodu, a to że mieszka z rodzicami, tak bywa.

Gość Franek Strzelba
a jak by podjechał Cinquecento albo Tico to dopiero byłoby jęczenie :)... ło matko i córko! czym on przyjechał??? o_0 :)

Gość pełnomocnik zioma
czy autorka tematu to głupia blachara?

Gość dfsfdfdsdfd
hahaha.. no niektóre młode laski są po prostu głupie jeszcze. dla nich to ważna jest fura, skóra i komóra hahahaha... nie liczy się człowiek, miłość, tylko dobre ustawienie się w życiu - jak pasożyt.

Gość mmmmmm...
Mam swoje mieszkanie, prawo jazdy, auto planuję kupić...

Gość kondensatorium
Temat założony przez dziecko aka gimgówno, a wy się tu produkujecie :D

Gość mmmmmm...
nie liczy się człowiek, miłość, tylko dobre ustawienie się w życiu - jak pasożyt No coż takie zycie... Nie tylko żyje się miłością...

Gość Franek Strzelba
to mnmnmnnmnmjak sobie kupisz własne cztery kółka to zobaczysz jakie to są wydatki ... paliwo, ubezpieczenia, części zamienne, czasem jakiś płyn do spryskiwaczy itd itd... nie każdego stać na auto

Gość mmmmmm...
Franek Strzelba Akurat tego faceta z którym miałam się spotkać stać by było na utrzymanie auta, ale on woli non stop kupować markowe ciuchy, siłownia, dieta itd...

Gość racja dla mojej przedmówczyni
No to co za problem skoro planujesz kupić samochód? To ty będziesz go woziła :) Ja mojego bojfrenda też wożę gdyż od niedawna jestem posiadaczem wspaniałego auta i wiesz jakie to jest fajne? Jak mogę po niego podjechać i porwać gdzieś z domu, w ogóle nie widzę problemu. A mój men też to lubi, mówi ze go rajcuje laska za kierownicą. Ja nie wiem babki, ale wy stwarzacie sobie niepotrzebne problemy... jak chce się z kimś być to nawet gdyby miał hulajnogą przyjeżdżać to nie powinno być problemu. No coments

Gość fsfsddsssfsf
"Franek Strzelba Akurat tego faceta z którym miałam się spotkać stać by było na utrzymanie auta, ale on woli non stop kupować markowe ciuchy, siłownia, dieta itd..." Jego wybór. Ale jak dla ciebie w miłości liczy się samochód i mieszkanie. To znajdź sobie takiego co ma mieszkanie i samochód i się z nim umów... nie widzę problemu... Chociaż ja ostatnio tak spławiłem kobietę. Powiedziałem jej, że pracuje jako kasjer i jeżdżę rowerem :D < Skuteczny sposób na spławianie materialistek :D

Gość mmmmmm...
racja dla mojej przedmówczyni No skoro jesteś frajerką to możesz robić za jego szofera :))

Gość fsfsddsssfsf
"No skoro jesteś frajerką to możesz robić za jego szofera " A facet który robi za szofera kobiecie nie jest frajerem??

Gość mmmmmm...
A facet który robi za szofera kobiecie nie jest frajerem?? Facet miałby za dobrze, gdybym jeszcze ja go woziła- takie desperatki mogę mieć takich facetów i ich wozić, ja nie muszę;))