Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mnmnmnmnmnm

Chłop bez auta to jak chłop bez nogi...

Polecane posty

Gość Prawdziwa Tap madl
łacina? ojć, to pewnie kurwami sypiesz nieźle :D

Gość Wy nieroby!!!!!!!!!!!!!
To ja kaczuszkę poproszę pani pielęgniarko. Żeby przez 6 lat uczyli cię kląć... :P

Nie prawiczek bo od dawna w związku i nie biedak bo na kierowniczym stanowisku w Warszawie. Ja nie muszę jeździć i dorabiać na budowie w UK czy na zrywaniu truskawek. Było trzeba się uczyć a nie myśleć o niebieskich migdałach. Nic tak nie procentuje na przyszłość jak inwestycja w siebie samego. Może ja już stary jestem i teraz dziewczyny zamiast chcieć mieć coś dla siebie to szukają zagranicznego aby im to w prezencie dał. Szukajcie. Długo to nie potrwa bo młode i piękne wiecznie nie będziecie.

Gość racja dla mojej przedmówczyni
Odpowiadanie na wasze nędzne komentarze to jedynie zniżanie się do waszego poziomu. Dziękuję inteligentnym kobietom które zawarły swój głos w dyskusji, zanim zdesperowana Pani z Anglii narobiła zamieszania. Dobrego wieczoru ;)

Gość ęąę
pierdoły to każdy może wypisywać pani lekarz od siedmiu boleści:P

Gość Pomożemy
Na prawdę tyle lat się uczyłaś?????????? NA PRAWDĘ??????????????????????????????????? :D :D :D

Magnat, chłopie, - oczywiście że jesteś kierownikiem, a ja jestem gwiazdą TV w UK :) Czyli wychodzi że powodzi nam się świetnie. No comment...

Żegnam magnackich i wszelakich zamotanych prawiczków oraz niedouczone pielęgniarki. Uciekam na pyszną kolację.

Gość ęąę
a moim wujkiem jest sknerus mak kwacz:P

Gość racja dla mojej przedmówczyni
Magnat popieram... poza tym dlaczego myślicie, że jestem pielęgniarką? Pielęgniarki nie studiują 6 lat :) naprawdę żałosna ta wasza forma obrony swojego zdania. Atak - jakież to prymitywne. P.S. podpowiem wam jestem lekarzem, ale ciiii, mogę i być pielęgniarką jak tam wolicie ;) one są takie nie doceniane....

Gość ęąę
boże jaka polska mentalność to żałosna tandeta a to forum to wszystko ukazuje:D

Gość jak nie ma auta to znaczy
ze jest niezaradny bo na jakies stare auto, byleby jezdzilo i za duzo sie do niego nie dokladalo, to kazdy moze zarobic ile to, 3 tysiace i sie ma. odkladac nawet rok i bedzie a jak nie ma, znaczy ze zyciowo niezaradny

Gość Prawdziwa Tap madl
Jak to po czym, po twoich dziecinnych wypowiedziach. Każdy debil wie że studia medyczne trwają 6 lat, po co więc o tym piszesz uważając że tylko ty o tym wiesz. Pewnie dowiedziałaś się o tym dziś z Google i tak się tym chwalisz :P pani "lekarko" od siedmiu boleści! Hahahahaha

Gość ęąę
no na byle wypierdka za trzy kafle to każdy by miał jak by chciał:D

racja dla mojej przedmówczyni - dalej tu siedzisz nieuku? Won do książek i odkurz swój słowniczek ortograficzny, bo kolejnego "bysiora" walnęłaś. Piszemy "niedoceniane" a nie "nie doceniane". Schowaj się już pani "lekarko", bo robisz z siebie pośmiewisko.

Gość ęąę
zapraszam wszystkich do cyrku:D

Gość Puch
Jak widać niektórym wystarczą 4 lata w LO aby nauczyć się poprawnie pisać, a niektórym to i całe życie za mało, a tak łatwo nabijają się z innych.

Gość ęąę
przecież wiadomo że doktory brzydko piszą:D:P

Gość Puch
hahah, no tak :P Nasza lekareczka zamilkła, boi się że walnie znowu jakiegoś byka, albo napisze tu za godzinę, jak sprawdzi wszystkie słówka w słowniczku :D :P :D

Gość ęąę
chyba topik umiera a szkoda:D:)

Gość Puch
Szkoda, bo tak wesoło było. Sami karierowicze na nim zasiedli :D :D :D

Gość podstępna kuciapa
No tak, umiejętność poprawnego pisania jest niezbędna w każdym zawodzie, a już w ogóle znajomość ortografii świadczy o inteligencji. A jak ktoś zna łacinę, to rzeczywiście tylko "koorwami" potrafi rzucać. Przykro się czyta, jak Polak opluwa drugiego Polaka, tylko dlatego, że zapracował na swój sukces... :( Co do tematu: mam gdzieś czy facet ma auto czy nie. Uważam, że są ważniejsze wartości ( o ile posiadanie samochodu można nazwać wartością). Ale to takie niedzisiejsze. PS: Jeszcze studiuję, a już mnie wysłali na projekt za granicę :P I do w cieplejsze rejony:P PPS: Pozdrawiam wszystkich MYŚLĄCYCH. Znajomość ortografii nie jest warunkiem koniecznym:P

Gość podszyf offermy
pewnie poznasz jakiegos ciapatego i bedziesz mu dawala dupy :O

Gość podstępna kuciapa
Mam nadzieję, że to nie do mnie, zresztą ja i tak nie "daję dupy"...

Gość Puch
Kuciapa, nie ortografia świadczy o inteligencji - wiadomo, ale sposób wypowiedzi. Jeśli czyta się co wypisuje rzekoma "lekarka" to od razu widać że to co najwyżej podrzędna pielęgniareczka.

Gość ęąę
Polska to biedny kraj i każdy się patrzy na każdego,dlaczego Polacy traktują samochód jakby to nie wiem co było,przecież to zwykłe dobro materialne jak telewizor,znam sytuacje gdzie chłop se kupił samochód,sąsiad zobaczył i też se strzelił grata" bo jakłon ma to i jo bede mieć" :D

Gość xzxzzzxxx
Każdy ma prawo mieć swoje zdanie, autorce może nie pasować niezaradny facet innym może taki odpowiadać, po co krytykować...

Gość dawid_powie_wam
"Wy nieroby!!!!!!!!!!!!!" odpowiedz mi w jakim w zawodzie pracowałaś w tej UK ?? Popieram ania_ania. Bo wiem z własnego doświadczenia że można w polsce zarobić więcej niż w UK. Moi koledzy są w UK i zarabiają mniej niż ja.. Już w liceum z pasji zajmowałem się programowaniem. A na studiach (zaocznie) pracowałem już w firmie programistycznej. Zarobki były nie małe. Stać mnie było na studia , własny samochód i jeszcze rodziców których także miałem na utrzymaniu. Jeśli ta dziewczyna (ania_ania) zarobiła więcej niż ty w UK to rzeczywiście jest lepsza od ciebie. Nad językiem się tu nie rozczulaj, że ci było ciężko. Ja np w zawodzie programisty też muszę umieć angielski. I uwierz mi, że nauczyć się angielskiego w porównaniu do programowania to PIKUŚ. I ponawiam prośbę odpowiedz mi na pytanie w jakim zawodzie pracowałaś w UK?. Sorry za literówki. A i proszę mniej agresji trochę dziewczyno.. bo swoim zachowaniem potwierdzasz zasadę "tam gdzie kończą się argumenty zaczyna się przemoc "

Gość xzxzzzxxx
dawid_powie_wam po co to licytowanie kto zarobił więcej i gdzie?? Ważne, że dziewczyna pracuje, niejeden facet mógł zrobić to samo i wyjechać za lepszą pracą...

Gość dawid_powie_wam
"po co to licytowanie kto zarobił więcej i gdzie?? Ważne, że dziewczyna pracuje, niejeden facet mógł zrobić to samo i wyjechać za lepszą pracą..." Albo mógł zostać, albo musiał zostać. Dla mnie osoba, która nie potrafi w polsce zarobić dużo jest nieudacznikiem. Przykład mamy tu na forum < to jest mój schemat myślenia. Autorka tematu ma swój, ja mam swój.