Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mnmnmnmnmnm

Chłop bez auta to jak chłop bez nogi...

Polecane posty

Gość Wy nieroby!!!!!!!!!!!!!
ania_ania - nie twój biznes czy pracuję w PL czy UK, czy ujeżdżam słonie w Afryce. Na pewno uczciwie pracuję i wszystko co mam, mam WYŁĄCZNIE dzięki sobie!!!

Gość racja dla mojej przedmówczyni
do wy nieroby Ja cię nie oceniam ani nie podliczam, każdy ma prawo do swojego stylu życia, zresztą nie taki był temat. Mówimy, czy normalny, zdrowy dobrze sytuowany mężczyzna, który nie posiada samochodu nadal, jest zdrowy i normalny, czy też traci na wartości jak uważa nasza założycielka tematu. Z twoich wypowiedzi wynika, że popierasz tego pustaka, dlatego też się dziwię, że taka obrotna babka ma takie zdanie :) i tyle...

Gość ania__ania
"ania_ania - nie twój biznes czy pracuję w PL czy UK, czy ujeżdżam słonie w Afryce. Na pewno uczciwie pracuję i wszystko co mam, mam WYŁĄCZNIE dzięki sobie!!! " Zdania nie zmienie jeżeli w uk zarobiłaś to co ja wpolsce to kiepsko zaradna z ciebie dziewczyna. A jeśli swoją ułomną zaradnośc zaraz wytłumaczysz że robiłam w burdelu to ulżyj sobie jak ci pasuje.

a co ci faceta auto lepiej miec swoje, a jak nie masz auta, to siedz cicho taka sama pozycje pokazujesz co ten facet,lepiej facet bez auta niz z autem za kredyt, lub rodzicow, ty wybierasz,wybierasz faceta z autem, ale lysego bandyte niz dobrego faceta bez auta,widac na co lecisz na lakier na aucie, tanie laski tak robia bez klasy,oby wam nie wyszlo on nie zasluguje na ciebie za tania jestes

Nie wiem jakiego pustaka popieram. To co piszę, to wyłącznie moja opinia, a jak widzisz podobieństwo do czyjejś, to już Twoja sprawa. ania_ania - po czym wnioskujesz że jesteś lepsza że dorobiłaś się w PL, a nie w UK, ja poradziłam sobie ze wszystkim w znacznie trudniejszych warunkach niż Ty, bo musiałam szybko nauczyć się władać innym językiem, który znałam tylko teoretycznie. Nie wiem po czym wnioskujesz że jesteś lepsza. To ciekawe założenie.

Gość ania__ania
"Nie wiem po czym wnioskujesz że jesteś lepsza. To ciekawe założenie." Wnioskuję na podstawie twojego złożenia że w polsce nie możliwe jest zarobienie tego co ty w UK. Jeśli więc dokonałam tego co dla ciebie jest nie możliwe to jednak jestem lepsza. :)

Gość PrrrrrrrrrrrAWDA
To chyba nam jasno pokazuje jaka jest ania_ania, czuje się lepsza bo jest w Polsce, hahahahaha Co za żałosna blachara

Zanając polskie realia - wiem, że nie mogłaś zwyczajnie osiągnąć TYLE co ja przez tak krótki czas w UK Jeśli musiałaś utrzymywać w międzyczasie swoich rodziców i zdobyłaś to co masz w PL, to nigdy ci nie uwierzę, za dobrze znam życie.

patrząc na temat topicu to znacznie od niego odbiegacie. PS. Jesli ania w polsce np, skonczyla dobre studia i ma teraz dobrą pracę, typu prawnik, lekarz, architekt, to porównując ją z tobą, gdzie sorry - ale angielski to podstawa w tych czasach - to rzeczywiście kiepsko na jej tle wypadasz, z tym dorabianiem w UK ;/ ale to tylko teoretycznie, przypominam - nie taki był temat topicu!

Gość Prawdziwa Tap madl
Daj sobie spokój. aniusia żeruje na starych w ciepłym pokoiku i kupiła sobie auto, pewnie starzy jej jeszcze dołożyli, o czym tu gadać. Bezczelna smarukla bredzi przed kompem opłaconym przez swoich starych. To bije od niej na kilometr

Gość dkonraaad
" Zanając polskie realia - wiem, że nie mogłaś zwyczajnie osiągnąć TYLE co ja przez tak krótki czas w UK Jeśli musiałaś utrzymywać w międzyczasie swoich rodziców i zdobyłaś to co masz w PL, to nigdy ci nie uwierzę, za dobrze znam życie. " Powiem ci krótko to ty kiepsko znasz życie....

racja dla mojej przedmówczyni, użyj mózgu - każdy ma inną sytuację rodzinną!!! Jeden ma wsparcie, drugi jak ja - zero wsparcia a na barkach jeszcze rodzice...

dkonraaad - dawaj argumenty, a nie pieprzysz bez sensu.

popieram przdmówcę - mogła zarobić, są zawody które są na prawdę bardzo dobrze płatne i zmywak w Anglii może się schować :)

Jeśli dziewczyna dobrze zarabia w UK to dlatego, że daje dupy za przysługi. Myślicie, że na szmacie można wiele zarobić? Na dyrektora jej na pewno nie wzięli :D Znalazła sponsora a że nikt jej tam nie pilnował to szła na całość.

popieram przdmówcę - mogła zarobić, są zawody które są na prawdę bardzo dobrze płatne i zmywak w Anglii może się schować Po pierwsze naucz się języka polskiego - POLAKU od siedmiu boleści. Piszemy "naprawdę", a nie "na prawdę". Ale rozumiem że w karierze sprzątaczki/sprzątacza taka wiedza jest Ci zbędna. Po drugie wg. ciebie jaki dobrze płatny zawód miałabym po LO wykonywać w PL? Moich rodziców było stać na to aby zapłacić za jakieś kursy itp. Po samym LO nie zdołałabym spłacić (nie swoich) kredytów, kupić auto, zarobić na prawko i odkładać na studia aby móc się edukować i mieć do czynienia z takimi ludźmi którzy robią tak podstawowe błędy jak ty.

Słuchaj gwiazdo z UK, Ja również przez całe 6 lat studiów utrzymywałam się sama. Nie pomagali mi rodzice, nikt - ale dałam radę, i teraz uwierz mi, że zarabiam na prawdę dużo - o wiele więcej niż ty w UK. Aaa i zapomniałabym - dla twojego info - używam mózgu, tego się ode mnie wymaga, myśleć, myśleć i jeszcze raz myśleć, tak się czasem zdarza kiedy jest się odpowiedzialnym za czyjeś życie.

moich rodziców NIE BYŁO STAĆ*

kochana - o jakiś studiach piszesz? Wróć do SP i naucz się pisać po polsku, potem bredź na forum o jakichś studiach :D

"jaki dobrze płatny zawód miałabym po LO wykonywać w PL?" A po co w PL? Do UK i pracując na zmywaku dawać dupy za pieniądze. To nie wstyd. Wstyd tylko innym dowalać i nazywać się zaradną.

Gość Prawdziwa Tap madl
hahahahahaha ona studiowała 6 lat konserwację powierzchni płaskich :P

Gość ęąę
pewnie skończyła histerię:P

Magnat nierobie, zejdź z forum i wio do roboty.

Ooo przepraszam, za to na prawdę - mój błąd. A sprzątaczką nigdy nie byłam i nie będę. Choć na co dzień chodzę w fartuchu :0 wożę swojego mężczyznę moim własnym autem - tak masz rację jestem beznadziejna, ech, jak mi szkoda ludzi takich jak ty, ale cóż życzę powodzenia - obyś nigdy nie trafiła na mój oddział ;) Życzę powodzenia na zmywaku :)

Gość Prawdziwa Tap madl
magnacik, mięknie ci gnacik że ty nie masz nic? Hahaha, kolejny zahukany prawiczek bez wizji na przyszłość.

Gość ęąę
pewnie w psychiatryku robi za siostrę miłosierdzia i doktora z nadwagą:):D:P

Gość Prawdziwa Tap madl
Hahaha, leżysz w psychiatryku? Może tam cię nauczą jeżyka polskiego lebiego.

Gość jhjhfgfgfghhhhhhhhhhh
jestem kobietą, mam auto i własne mieszkanie i oczywiście autorkę topiku popieram jak najbardziej. W dzisiejszych czasach to nie problem mieć samochód.

Btw. w medycynie językiem wyjściowym jest łacina, oj przepraszam, ale z ortografii nigdy nie byłam dobra :)

Gość Puch
siostro basen!!!