Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mahda

kiedy pierwsze pranie nowych ubranek?

Polecane posty

Gość mahda

Dziewczyny kiedy przed porodem prałyście ubranka dla dziecka? Mam termin na połowę marca i tak myślę czy by już nie wyprać bo się chwile z prasowaniem zejdzie... Ale z drugiej strony jak czyste mają leżeć jeszcze miesiąc?! Jak było u Was?

Gość 1!!!Problem z dupy !!!
Ja rodzilam w styczniu a wszystko mialam poprane w sierpniu i poprasowane !

nauczona doświadczeniem z córką - prałam i prasowałam już po porodzie (córa w 33tc postanowiła wyjść na świat) jak mała leżała w szpitalu przy synu wszystko miałam poprane i poprasowane jakoś we wrześniu czyli 2 miesiące przed porodem :) a z tym prasowaniem to też nie przesadzałam i nadal nie przesadzam syn ma prasowane tylko pieluchy tetrowe :P

Gość szalona wariatka
popierz na spokojnie teraz, lepiej niech czyste poleza, niż później prać na gwałt

rodzilam poczatkiem grudnia a wszystko gotowe mialam we wrzesniu - ubranka super schly na dworze i moglam prac hurtowo:) Prasowac lubie ale w 8-9 miesiacu to ciezko mi bylo nawet wlasna koszulke i dzinsy wyprasowac- tak ciezko sie stało:P

ja urodziłam w grudniu a poprałam i poprasowałam ubranka w sierpniu.Przecież nic się im nie stanie w szafie.

Gość ja też polowa marca
mam termin też na marzec i wlasnie zabieram sie do prasowania he he troche mi zeszlo z tym

Ja mam terminy na drugą połowę lutego a za ubranka wzięłam się gdzieś tak ze 2 tygodnie temu, w jeden dzień pranie, w drugi prasowanie, wczoraj takie rzeczy jak pościel, pieluszki tetrowe czy rożek i jeszcze pod koniec tygodnia wypiorę kocyki i wszystko będzie czekać na malucha. Nie widziałam potrzeby brać się za to wcześniej, bo szyjka ładnie trzymała i nie byłam zagrożona wcześniejszym porodem, a teraz to już po prostu najwyzszy czas, ale dzięki temu jakoś czas leci w tym "najdłuższym" miesiącu;)

Gość szczoorkowa
Mam termin na 22 lutego, tak z tydzień temu poprałam to wszystko. Prasować nie będę, nie chce mi sie i nie widze potrzeby

Gość też mam na połowę marca..
poprałam już sobie wszystko w styczniu jak juz miałam wszystko co trzeba pokupione, teraz juz na spokojnie czekam na przyjście na świat bobaska

Gość mamamamamam26
ja miałam termin na listopad - w sierpniu - wrześniu prałam i prasowałam i całe szczęscie bo maluch się ur w październiku