Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kwiat_Jaśminu_21

Porozmawiajmy o WSZYSTKIM I O NICZYM :) nudzi mi się ;/

Polecane posty

Gość koles na moto
lizanie piżdziochy , to tego nie wiedziałaś?

Gość przyszla muzulmanka
nolizanie pizdy naprawde

Gość imie i nazwisko
sado maso chyba :D

JUZ WIEM.... Bleeeeh :/ BDSM skrót pochodzący od słów "związanie" i "dyscyplina" (ang. bondage & discipline, B&D), "dominacja" i "uległość" (ang.domination & submission, D&s, D/s) sadyzm i masochizm (ang.sadism & masochism, S&M). Odnosi się do szerokiego spektrum działań i form relacji międzyludzkich, które w wielu przypadkach nie są powszechną praktyką w relacjach seksualnych. Oprócz zachowań z zakresu dominacji, składania, dyscypliny, kar, niewoli, fetyszyzmu znajdują się także te dotyczące pełnego spektrum osobowości i interakcji seksualnej. Mimo, że niektóre działania mają formę przymusu, BDSM nie jest formą molestowania seksualnego, bowiem odbywają się za zgodą zaangażowanych partnerów. Działania i relacje w kontekście BDSM charakteryzuje fakt, że uczestnicy zazwyczaj dzielą się na osoby dominujące i uległe. Poszczególne osoby mogą stale zajmować określoną pozycję lub zmieniać ją w zależności od sytuacji tzw. switches. BDSM jest praktykowany jako odgrywanie konkretnych scen, w których występują odpowiednie rytuały. Należą do nich m.in. odpowiednie sygnały czy kody, a także odgrywanie konkretnej roli. W niektórych wypadkach dochodzi do uwzględnienia BDSM w codziennych aspektach życia.

o w morde! :D:D czemu nie chcesz z nią rozmawiać?dlatego,ze nie wiedziała co to bdsm ? :D

Gość poratujcie zylaka
jasmin - masz 21 lat i nie wiesz co to bdsm?? gdzies ty sie chowala? w puszczy?

też mnie to zdziwiło - ale przecież nie kazdy musi wiedzieć :D

Gość poratujcie zylaka
no to musisz sie podszkolic- chocby teoretycznie, w dzisiejszych wyuzdanych czasach nie wypada nie znac takich podstaw

Gość poratujcie zylaka
a anaL wiesz co to takiego? poczułaś a penis to co to takiego ? wiesz?

Ależ mogę z każdym rozmawiać, ale pomyślałem, że może się mną będzie brzydzić :D Kwiatku Po pięciu latach małżeństwa możesz zacząć się nudzić i wtedy poratuje Cię bARDZO dOBRY sEKS mAŁŻEŃSKI ;)

Gość puk puk puk
:) Kwiat Jaśminu parę lat temu miałam podobną sytuację. Nudziłam się i weszłam na czat. Tam jakiś męski nick spytał mnie czy lubię bdsm. Nie wiedziałam co to za skrót. Nieznany nick cierpliwie wyjaśnił mi o co w tym wszystkim biega ( w dodatku pokazał mi galerię na ten temat baaardzo zaawansowaną - to mogło na początku zrazić). Też pomyślałam, że to be a on to zboczeniec. Ale od tej chwili nie dawało mi to spokoju. Zrozumiałam o co w tym chodzi, głównie emocjonalnie. BDSM oferuje tyle możliwości- dla każdego coś dobrego. Więc nie zrażaj się na początku. Od tej pory nie wiem co to znaczy szarość życia i nuda. Wiodę jakby dwa równolegle życia: jedno zwyczajne- praca, dom i przyziemne sprawy i drugie - to w klimacie. Jest wspaniale. (Dzięki Ci o nieznajomy nicku, który zasiałeś to klimatyczne ziarno we mnie.) Kwiat Jaśminu nie bój się w życiu eksperymentować (nie tylko w łózku) to nadaje prawdziwy smaczek w tej naszej egzystencji.

Gość Wyznawcy BDSM
to po prostu zboczeńcy. Nie słuchaj ich Kwiat Jaśminu, pozostań dziewicą aż do ślubu.

Gość Dzieci to skarb
Kwiat jaśminu uczysz się? Co studiujesz?

Gość tarot allegro!! - Tarocistka
tarot allegro!! - Tarocistka

Gość poratujcie zylaka
pogadajmy o analu

Gość MUBVC
wiesz ze się w Tobie kocham , w realu :)

Gość jajaja4545567
ja mam urooodziny z moimi laskami :D

Gość MUBVC
Jutro zobaczę Cię w szkole

Gość MUBVC
jutro walentynlki ale powiem ci to tutaj dzisiaj: Kocham cie kwiecie jasminu

Gość MUBVC
malutka ja też jestem spięty ;) chętnie ulżyłbym Tobie Baardzo kręca mnie kobitki w szpileczkach to takie seksi