Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość deriqa

25 letnie dziewice co o nich myslicie?

Polecane posty

Gość deriqa

bo ja juz uwazam ze jestem stara panna i przegralam zycie, mam dni kiedy mysle ze juz nc dobrego mnie w zyciu nie spotka...

Gość Matrix...
masz fotę?

Gość inspi
A z wyglądem jak? Miałaś już faceta, całowałaś się? Charakter normalny czy nieśmiała?

mysle ze albo potrzebuja duzo czasu i prawdziwego uczucia zeby pojsc z facetem do lozka i jeszcze na takiego nie trafily albo maja jakies zaburzenia albo poprostu sie nie podobaja i ciezko im kogos poznac

Gość deriqa
w sumie to przyznam sie ze dopiero teraz rozmawiam z facetami... chyba tak chyba to niesmialosc... dodam ze wychowalam sie bez ojca, moze i to ma jakies znaczenie-ogolnie mialam ciezkie dziecinstwo, mlodoasc zreszta tez-radzic musze sobie sama ... z wygladem? hm ciezko mi napisac bo jestem taka krytyczna do siebie...ale dbam o siebie

Tamari ma racje albo są domatorkami i nigdzie nie chodzą a niedługo wiosna okres godowy :D

nic nie myślimy, to one będą myśleć mając 50 lat, dlaczego były takie głupie i przepuściły życie "między palcami" i zmarnowały zielone lata.

a dlaczego zaraz zmarnowały?? lepiej byc panną z dzieckiem albo rozwódką :D

spoko deriqa to otwieraj sie na facetow dalej jeslki juz zaczelas i nie przejmuj sie w koncu kogos fajnego poznasz:)

Gość fersa
mloda jestes znajdziesz!!! nie panikuj

Ja miałem dziewczynę, która miała 25 lat i chciała być dziewicą do ślubu, ale ją w końcu zostawiłem, bo to dziewictwo się brało jedynie z problemów z głową. W łóżku z nią była też generalnie porażka. Lepiej zostawić niż puszczać na boki :) Po moich doświadczeniach uważam, że ktoś taki ma coś nie tak z psychiką, ale ilu ludzi, tyle dziwactw.

bmblondyn lepiej byc dziewica w tym wieku niz rypac sie jak dzisiejsze nastolatki majac 12-13 lat i zachodzic w ciaze z gowniarzem niewiele starszym

Gość Matrix...
autorko a na pewno chcesz miec chlopaka, poczytaj kafe ile z tym samych problemów

laki ale tu jest ta roznica ze ta dziewczyna miala partnera czyli Ciebie a autorka tematu sie z nikim nie zwiazala

Gość deriqa
no wlasnie z NIKIM

Gość arbuz
a mi sie wydaje ze dziewic w tym wieku jest jeszcze duzo....

Gość Matrix...
arbuz a mi sie wydaje ze dziewic w tym wieku jest jeszcze duzo...." gdyby jeszcze pięknych

nie wiem czy duzo porownawczo to raczej niezbyt no ale nie sa na wymarciu ja osobiscie znam jedna ale znalam pare co zrobily to 1 raz pozno

Gość deriqa
mam jeszcze jedno pytanie gdybyscie spotkali ladna dziewczyne w tym wieku i okazaloby sie ze jest dziewica to jaka reakcja? jakie mysli by wam towarzyszyly?

cream badania jakies robiles? to pokolenie teraz sie na maksa spieszy z seksem nasze az tak za tym nie gonilo wiec takie kobiety sa z tym ze nie ma ich jakos duzo i to logiczne

Już taki spokojny charakter widać masz i przez to masz ciężko kogoś poznać :/ to dobrze że powoli otwierasz sie na mężczyzn, może ktoś sie trafi :)

Gość wystaw sie na allegro
może sie ktos trafi i jeszcze zarobisz ; P

Gość Matrix...
deriqa mam jeszcze jedno pytanie gdybyscie spotkali ladna dziewczyne w tym wieku i okazaloby sie ze jest dziewica to jaka reakcja? jakie mysli by wam towarzyszyly?" radość to jak znalezienie trufli w lesie

deriqa faceci sa rozni wiekszosc bedzie zdziwiona beda tacy co sie tym zachwyca ze beda dla Cuebie 1 a beda tez tacy ktorym to pasowac nie bedzie bo beda chcieli kobiete doswiadczona w kazdym razie jeski ktos Cie obdarzy uczuciem to nie bedzie to dla niego mialo wiekszego znaczenia