Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pablinka

ZACZYNAMY STARANIA 2011/2012

Polecane posty

Po pierwsze spierdalaj dzieciaku ??????????????????????? A teraz czesc wszystkim ja niedawno wrocilam ze szkoly... :/ aahh wykonczona jestem... Fistacja bardzo Ci wspołczuje... niestety nie zalamuj sie .. tak juz musialo byc... czekaj na kolejne dni staran.. i oby one byly owocne.... :* Anvers jak zwykle to samo... :] lepiej nie czytac co ona pisze bo tylko sie nakrecamy... Jakbys byla przy mnie to bys musiala zatestowac bo bym Ci zyc nie dala... :)

dziewczyny moje plamienie nadal sie utrzymuje ale jest slabsze niz w ciagu dnia i dalej sluz taki jak plodny koloru brazowego, a sutki straszliwie mnie swedza, okropnie normalnie

a ja wzielam sie teraz za ogladanie "ciazy z zaskoczenia" :-D Znalazlam to tu: http://chomikuj.pl/Tessaa/Filmy+dokumentalne+-+ci*c4*85*c5*bca+z+zaskoczenia wiec jesli ktoras jeszcze nie widziala ale chcialaby, to niech sobie pooglada - co prawda to takie amerykanskie i rozwrzeszczane ale zabawne jest jedno: one to calkowite przeciwienstwo nas :-D My mamy wszedzie symptomy, one - tylko jeden: porod :-D W kazdym razie mnie to pomaga w dystansowaniu sie do wypatrywania objawow, wiec polecam - moze na ktoras z Was to tez tak podziala :-D (????????????? czerpie swoja wiedze z nauk o rodzinie... :-D Ech i wszystko jasne :-) ) Barbera - ale Ty produktywna jestes, ho-ho! Fajnie, ze tak szybko to idzie! Bede trzymac kciuki z calych sil!!!!!!

kinga zatestowalabym, ale jesli to jest plamienie od zagniezdzania to na test za wczesnie

dokladnie Kinga - najlepiej wzielysbysmy anvers razem, NA SILE wycisnely z niej pare kropel siuskow i zatestowaly za nia :-p :-D

moze sie jeszcze inne dziewczyny przylacza? - we 4 latwiej bedzie trzymac, w 5 - trzymac i cisnac :-p :-D

WITAM STARACZYKI :)JA NIEDAWNO WROCILAM Z PRACY. FISTACJA STRASZNIE MI PRZYKRO:( TRZYMAJ SIE KOCHANA JESTESMY Z TOBA. DZIEWCZYNY NIE STRESUJCIE SIE JAKIMIS GLUPIMI WPISAMI, KOMUS SIE NUDZI I TYLE... A MOJA GLOW DALEJ BOLI I CHYBA NIEDLUGO MI PEKNIE:( BRZUCH KLUJE , CYCKI BOLA A MALPA JUZ W PON MA BYC, ALE PLAMIEN PRZED NIE MAM A ZAWSZE OK 3 DNI PRZED MAM WIEC PEWNIE SIE SPOZNI

mongrana no produkcja pełną parą :D ale tak na serio to teraz się modle żeby nie popękały i cały czas winkiem zalewam :D

Anvers Ty sobie uwazaj my juz wszystko mamy zaplanowane... :] billety kupione... :D ;) testy tez... :D haha.. :P uwazaj bo z samego ranca bedziemy :)

o tak, testow ci u nas dostatek :-D Kazda ma swoj zelazny zapas i chetnie go zuzyje na Ciebie anvers :-D barbera - to wesole te Twoje babelki po takim podlewaniu :-D Beda mialy dobre wspomnienia z dziecinstwa :-D

albo mam jeszcze inny pomysl... Anvers zrob tescik... nie patrz na niego zrob mu jakos fotke nam wyslij .. my bedziemy wiedzialy a ty nie.:) :P

(szszszszszszsz... tajny plan: kolega mojego m czesto musi smigac sluzbowo do Beneluxu... Wyslemy goscia, dokona napadu, wezmie co trzeba, czyt. probke, i wysle do nas kurierem :-p Anvers sie nawet nie zorientuje, ze cos jej grozi... - bandy Polek moglaby sie spodziewac ale nie niemieckiego businessmena... A ze gosc ani slowa po polsku, to zadne jej blaganie czy proby przekupstwa go nie przekona - wykona zadanie bez zajakniecia :-D )

o no to rzeczywiscie nie przekonam nie znam niemieckiego:(

To podzielcie się testami,bo ja nie mam ani jedngo.Miałam iśc kupić,ale czasu brakło.Chciałam teraz wyciągnąż męża po test,ale jakoś bez odzewu :/ to ja nieiwiem jak on chce się dowiedzieć czy zostanie ojcem. Mam focha i jestem humorzasta jak przed @,czyli płaczliwa.

moge sie podzielic owulacyjnym jak chcesz, ale ciazowym nie moge, mam tylko jeden na czarna godzinke hehe

O a to bardzo ciekawa i i nteresująca nazwa anver hehe coś mnie mieśnie lewej ogi boli,ciągnie niewiem czemu..

Gość .?????????????????????????????
monograma nie czerpie wiedzy z nauk o rodzinie. wy widać jesteście wybitnie inteligente, mgr językoznawstwa ha ha ha :D :o kinga wiedz "dzieciaku" że w życiu więcej przeżyłam nić ty :o brak słów na waszą głupote :o

wiesz mnie wszystkie miesnie bola, ale to chyba po sprzatanku

hehe ze tez wszystkie objawy maja jakies powiazania z ciaza :P

Gość .?????????????????????????????
jeszcze troche i objawem ciąży u was będzie to,że oddychacie :D:D:D:D:D:D można boki zrywać ze śmiechu :D:D:D:D

najwidoczniej nasza nowa kolezanka ??????????????????? chce sie przylaczyc do nas, a wiec zapraszamy, moze na poczatek powiesz nam cos o sobie??