Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stan demoralizacji

Kobiety mają gdzieś czekania z seksem na związek

Polecane posty

Gość Stan demoralizacji

Jak poznają jakiegoś nowego faceta to tylko myślą, żeby jak najszybciej znaleźć się z nim w łóżku

Gość Zgrywus :)
Co to się porobiło ;) Żeby faceci narzekali na takie sprawy ;)

Gość fgvsbhdfgnb
słuchaj ja miałam przypadek teraz że poznałam faceta,i nic po 1,5msc trafilismy do łóżka byłam za nim głupia a w łóżku czar prysł...3minuty i w dodatku mały i cienki!po prostu tragedia!Teraz postanowiłam że nie bede marnowac czasu tylko od razu sprawdze jaki facet jest w łóżku bo nie mam zamiaru znów takiego rozczarowania przezyć,a nie udawajmy dla wiekszości z nas seks ma bardzo duze znaczenie,dla mnie bynajmnie ogromne!

Gość fgvsbhdfgnb
dlatego kiedy chwilowo nie mam partnera pokaźnych rozmiarów ogóras gości w mojej dupie non stoper !!!

Gość tłumaczka snów
ale jak to? :D tak normalnie chłopaka po pytongu zmacasz i oszacujesz czy warto chodzić na randki? :D

Gość fgvsbhdfgnb
marny podszyw... Nie no na 3 spotkaniu pójde z nim do łóżka dla sprawdzenia i tyle,powiem wam że strasznie sie rozczarowałam,i strasznie sie tym przejęłam.pierwszy raz miałam taka sytuacje i wgl tragedia poważnie,a kurcze tak dobrze sie dogadywalismy,wszystko było ok a tu takie rozczrowanie

Gość Matrix..
tzn. ile miał na oko? ze takie rozczarowanie

Gość potszyff
dlaczego marny ? :O to co w takim razie robisz jak seks jest dla ciebie najważniejszy?

Gość fgvsbhdfgnb
9cm i cieniutki,ale juz mniejsza z rozmiarem ale pierwszy raz miałam faceta który wytrzymał nawet nie trzy minuty.A do pani wyzej nie wiem czy ze mnie są moi partnerzy zadowoleni,jak na razie to to pierwszy związek który rozpadł sie przez sex,nie narzekali nigdy,nie mówie że ze mnie jakas swietna kochanka ale to tym razem było przegięcie

Gość Matrix..
9 cm w wzwodzie?

Gość kubusiamisia
fgvsbhdfgnb właśnie co robisz jak nie masz faceta ? umierasz?? :D

Gość fgvsbhdfgnb
tak w wzwodzie.Nie nie umieram ,teraz to był mój pierwszy partner od sierpnia zeszłego roku,moze i dlatego tak na to zareagowałam.i chodzi mi o to ze w zwiazku sex jest dla mnie bardzo ważny a nie ogółem.

Gość kubusiamisia
już myślałam że kolejna nimfa ;)

Gość Matrix..
czyli go wlasciwie nie poczułas

nie wkurwiaj ludzi. Ja już prawie 1,5roku żyję bez seksu - i chuj mnie strzela ale nic na to nie poradzę, że jak nic nie czuję to nie umiem, chociaż nie raz miałam okazję, nie jeden chciał.

Gość kubusiamisia
zielony to się zdecyduj :O masz okazję ,a narzekasz :O

Gość fgvsbhdfgnb
no nie,gdyby był choc gruby to już by była inna sprawa ale dosłownie jak parówka cienka,i te 3 min mnie najbardziej przeraziły...

seks jest bardzo przyjemny ale nie umiem pójść z pierwszym lepszym do łóżka, czy nawet po kilku spotkaniach, soooory to nie dla mnie. A okazję mam ale wiesz, to nic przyjemnego, gdy spotyka się samych cweli, którym na kilometr widać o co chodzi. Niech sobie w kaloryfer wsadzą. Związku jako takiego mi nie brakuje, bo muszę odpocząć od tego, za to seksu bardzo, tak jak mój kolega kiedyś powiedział "seks jest jak najlepszy narkotyk, jak już raz spróbujesz, to od razu się uzależniasz"

Gość kubusiamisia
no to znajdź sobie zaufanego przyjaciela i tyle jak tak bardzo brakuje