Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawiczy i bezrobotny

Straciłem prawictwo ale w Simsach..to jedyne miejsce w ktorym mam normalne zycie

Polecane posty

a kto sie puszcza he he he z tego co mi wiadomo to jeszcze nie mozna sie puszczac przez internet, tak do przodu to nie jestesmy :)

Gość do nika
bo offerma jest sfrustrowany tym ze przez tyle lat nie zamoczył :D on nie jest ruchaczem to czemu inni mają byc ?:D zostala mu tylko polityka....

offerma dobrze ze nie z politykami :) ani politologami :P Chyba nie moglabym se kochac z murzynem, nie potrafilabym sie skupic :D:D:D jeszcze bym zaczela sie smiac i co wtedy?

Gość kolejna bujdaaaa...
offerma daj juz spokoj , nie kazda leci na murzynow i arabow , mi sie oni nie podobają , obrzydliwi :O nigdy bym nie dotknela brunatnego penisa a to mity ,ze murzyni maja najwieksze to bujda poczytaj w necie , robili badania... kilka plemion ma ponad norme ,i jacys w sudanie - to oni zawyzają srednią.. roznica jest jedynie miedzy białymi a azjatami

Gość simsowa ja tez
Ja też mam fajne życie w Simsach :D gram zarowno kobiętą jak i facetem ...zeby normalne zycie bylo tak latwe ;) zero stresow w pracy , wieczna radocha :D

Gość simsowa ja tez
murzynów nie :P pracowalam kiedys z czarnym i mam uraz :P

jestem , zastanawiam sie co odpisac :D prawicze teorie dot. polek w anglii mnie przerazają :classic_cool:

offerma - obejrzyj dzisiaj rozmowy w toku - będzie taka panna która wydoiła od hindusa w londynie 250 tys euro , bedziesz mial o czym pisac :D

Gość do offermy ;....
i znów zaczyna to samo , ten człowiek nie ma oczym gadac tylko o polityce :O

Gość do offermy ;....
nikt ci nie zabrania pisac o polityce ale co ona ma wspolnego z tematem ? przychodzisz tu , denerwujesz innych i ciagle gadasz jedno i to samo :O

offerma a co mnie obchodzi ta menda i gnój Kaczyński i jego spuscizna. Bardziej mnie interesuja murzynskie penisy.... tyle na ten temat

Gość do offermy ;....
wiekszsc prawiczków na tym forum na niepokolei w glowie Jest tu jeden psychol rasista wystepuje pod roznymi nickami volkista/BSA innym kompletnie wali na mózg jak offermie Cream jest wiecznie pokrzywdzony laczy ich jedno...wszyscy zwalają wine na kobiety , bo jestesmy sukami ,dziwkami, kurwami , szmatami itp i na otoczenie :O