Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Julka wodna

Miłosnicy jednośladów

Polecane posty

Czasem jeżdżę i brak prawka mi w tym nie przeszkadza :P Nie robię bo po prostu mi się nie chce dla tych kilku przejażdżek raz na jakiś czas ;) Ale jakbym np miała jeździć kiedyś do pracy czy coś to bym zrobiła żeby mandatów nie dostawać hehe. Puki co to tylko turystycznie jeździmy z facetem to i tak razem więc wystarczy jego prawko ;) Osobiście musiałabym chyba zmienić motor żeby jeździć na stałe bo na tym moim bym nie wyrobiła. Nie wiem no niby daje sobie radę z jazdą ale jak mam go postawić to tragedia :O Facet mówi że muszę wyrobić technikę ale pierdolę - za ciężkie to dla mnie :P

Ja Ci powiem, ze ja nigdy na motorze wczesniej nie jezdzilam... wsiadłam i poprostu pojechałam :-) Nie rozumiem Twojej wypowidzi, tzn chcesz napisać, że jezdzisz poki co jako pasażer tak?

No jak "gdzieś" jedziemy to tak, jako pasażer - nigdy jeszcze nie jechałam w trasę jako kierowca czy sama. Ale np jak mój facet pracował na terenie giełdy to "po pracy" jeździliśmy tam motorem w celu "bez celowej" jazdy i tam sobie jeździłam sama dla zabawy i kilka jeszcze właśnie takich przykładów żeby sobie pojeździć a nie zrobić nikomu ewentualnie krzywdy ( bo jakby nie było to samouk jestem) czy narazić się na kontakt z policją ... nie robię więc prawka bo po co? Z motoru facet korzysta w sezonie żeby ominąć korki na trasie praca-dom, ja nie mam gdzie jeździć sama bo jadąc do galerii czy coś to wolę wziąć auto ;) Może gdybym teraz pracowała i miała chęć jeździć motorem to bym zrobiła prawko - a tak szkoda mi kasy na ten papierek ;) Jeździmy razem czysto turystycznie to w tedy wystarczy mi bycie pasażerem

Aha a przed tym motorem mieliśmy MZ i na niej też jeździłam - ona lekka to fajnie było. Ten ciężki to jednak przyznaje że nie jest to komfortowe dla mnie ;) A kiedyś za małolaty to chyba na jakiejś wsk uczyłam się jeździć, jeszcze pamiętam koledzy mieli jakieś komarki to też się jeździło ;) Ale nie ma co porównywać komarka do motoru :P

Gość Julka Wodna:)
Hejak :) ja też kiedyś miałam MZ starą .. szkoda że ją sprzedałam .. teraz byhłoby na czym jeździć .. Szykuję sobie kupić Hondę .. może mi ktoś doradzi jaką ?

Hej :) A ja mam firmę zajmującą się jednośladami i nie tylko ... :) Ale reklamy sobie robić tu nie chcę :)

TaMia Nic nie sykodzi że masz swoją firmę, nikt tu autoreklamy nie robi . To jest tylko topik o miłośnikach jednośladów

Dobry wieczór :) Przyszłam tylko złożyć życzenia Wszystkim osobom którzy odwiedzaja ten topik Wielkanoc to czas otuchy i nadziei. Czas odradzania się wiary w siłę Chrystusa i drugiego człowieka. Życzę, aby Święta Wielkanocne przyniosły radość oraz wzajemną życzliwość. By stały się źródłem wzmacniania ducha. Niech Zmartwychwstanie które niesie odrodzenie napełni Was pokojem i wiarą, niech da siłę w pokonywaniu trudności i pozwoli z ufnością patrzeć w przyszłość.. Do zobaczenia 🌼

Jula ejjjj ;) , czemu nie wpadasz juz , przpraszam za tam to :( Bez Ciebie smutno jest , jeszcze taka muzyczke puszczasz , nie daj sie prosic :)

Witaj Deadman :) Ja też lubię rowery i wycieczki rowerowe na nich Sebastian Wiesz dlaczego , nie chcę robić z siebie pośmiewiska:(

A tak przy okazji Julka chce Tobie złożyć Życzenia bo kojarze Ciebie z topiku Sebastosa :) Mimo że nigdy nie mieliśmy przyjemności rozmawiać to chce złożyć Tobie Życzenia bo nie wypada tego nie zrobić :D Koszyczki pełne pisanek, koszyczki kolorowe takie już od soboty wielkiej, czekają na Zmartwychwstanie. A od rana samego w niedzielny poranek serca się radują, ze Zmartwychwstania Pańskiego. I przy tym wielkanocnym stole, Dzieląc się jajeczkiem, solą i chlebem Składamy sobie życzenia Wesołego Alleluja!!! 🌼🌼🌼

Deadman Dziękuję , wzajemnie ,[kwiatek Miłych i pogodnych Świąt Wielkanocnych w gronie przyjaciół i rodziny :)

Ja wprost uwielbiam jeździć na rowerze i robie to codziennie nawet w zime jesli mrozu duzego nie ma chociaz tez sie zdarza na mrozie jezdzic :D do tego mp3 na uszy i śmigam po mieście jak oszalały ale oczywiście skoncentrowany i uwaznie bo to podstawa a szczegolnie w miescie ;)

Niestety niedługo mój ukochany rower bedzie szedł na emeryture i bede musial kupić sobie nowy rower :(