Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszla synowaaaaaaaaa

Troche mnie denerwuje jego mama-znowu chce zeby gdzies po nia jechac

Polecane posty

no wlasnie moglaby chocaz poczekac az skonczymy imprezowac ale jak slysze jak dzwoni do mojego narzeczonego i mowi "No??I jak tam?? bo ja juz chce wracac bo jutro do pracy musze" to mi sie odechciewa wszystkeigo...

Gość Nie mylę się
Ale pewnie synuś ja wozi jej własnym samochodem, co? I benzynę leje do baku tez za jej kasę?

Gość Nie mylę się
Ale pewnie synuś ja wozi jej własnym samochodem, co? I benzynę leje do baku też za jej kasę?

Gość Nie mylę się
Ale pewnie synuś ja wozi jej własnym samochodem, co? I benzynę leje do baku też za kasę mamuśki?

no niby tak, ale to on nim jeździ no ze mną oczywiście

ale z Ciebie tępa dzida autorko:O:O kobieta dzwoni z pytaniem, więc skoro się zgadzacie, to chyba nie możesz miec do nikogo pretensji robi to raz na jakis czas, a nie notorycznie Twój facet jest jedynakiem więc opiekuje się matką i zawsze tak będzie , bo ona ma tylko jego

skoro to jego samochod, on placi za benzyne to nic ci do tego kogo wozi:D kup sobie wlasny i wtedy sie oburzaj jak ktos cie poprosi o podwiezenie

samochod jest jego i to on placi za benzyne

a powiedzialabym nawet ze ten samochod jest w polowie moj...bo to ja wylozylam polowe kasy za niego bo narzeczony wtedy nie mial a jeszcze mi nie oddal...

no to mu powiedz by ci oddal kase bo nie zyczysz sobie by przyszla tesciowa jezdzila twoja polowa samochodu:D

Przeciez jak jestescie np u znajomych to chlopak moze wyskoczyc na te pol godzinki czy nawet godzinke, zawiezc mame do domu i wrocic i wtedy sie napic. Mysle, ze robisz problem tam gdzie go nie ma.

sama mnie w zyciu nie zostawi u znajomych...zawsze jest tak ze poprostu juz jedziemy po mame i jedziemy do domu bo juz nam nie oplaca sie dziesiec razy jezdzic w rozne miejsca...wiec wracamy do domu

moze jezdza daleko na te imprezy i dlatego im sie juz potem wracac nie oplaca? nikt o tym nie pomyslal? jak tam autorko? dzis tesciowka tez idzie do znajomych? :D:D