Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NASZJONAL DŻEOGRAFIK ŁAJLD

POWIEM WAM PRAWICZKI DLACZEGO JESTEŚCIE TACY JACY JESTEŚCIE...

Polecane posty

Gość Autor ma racje, osoby brzydkie
haha za pare lat bedziesz tu siedzial i dalej sie wywyzszal. Nadal sam.

''Psychicznie chory to ty jesteś i nie wiem czemu "lekarze" pozwolili na ten poród. Ja będę miał żonę i córkę i będziemy szczęśliwi a wy będziecie bić pianę z zazdrości'' Tu nie o to chodzi że będziemy się wyzywać. Faith spójrz na siebie i powiedz Ile miałeś kontaktów z dziewczynami? Ile razy się całowałeś z dziewczyną? Masz chociaż koleżanki? A ubzuranie sobie że znajdzie się jakąś kobiete w określonej dacie i porze roku jest juz naprawde szczytem desperacji.

Faith Hope Glory; będziesz sam do usranej śmierci. Nie dość, że masz gębę jak surowe mięso to jeszcze pusty łeb.

Jego cyganka na Sopockim molo zaczepiła i takich bzdur nagadała: że pozna, że niech czeka :D

Jasne, że ma rację. Widać ile warte jest "otwieranie się nieśmiałych" :D

Z nikim nie będziesz. Żadna Cię nie zechce bo jesteś zbyt popierdolony.

Darker Jasne, że ma rację. Widać ile warte jest "otwieranie się nieśmiałych" a Darker znowu swoje :(

"A pierwszy pocałunek jest przede mną" A jak się nie zgodzi to siekierą ją! Siekierą! :D

Są oczywiście przypadki prawictwa ze wstydu, np. jeśli ktoś cierpi na różne choroby, są z bardzo dużej nieśmiałości lub innych przyczyn, ale to są przypadki marginalne. Ale i tak kobiety się tobą interesują a ty się od nich izolujesz. Czasem jedna konkretna cecha wyklucza u większości kobiet. Np. ktos ma buźke modela, ale zaniedbanie (porządnie) uzębienie wyklucza go totalnie. Wtedy wystarcza, tylko poprawić kilka tych defektów i jest w porządku. Najgorzej jednak, gdy ktoś jest jakto się mówi ''paszczurem'', no to nie ma na co liczyć.

"a Darker znowu swoje" Sama sobie zaprzeczyłaś zgadzając się z autorem.

Jestes kretynem, nie potrafisz pogodzic sie ze swoim osem wiec robisz wszystko dla bezsensownej nadziei, a jak nie znajdziesz tej kobiety to sie chyba powiesisz. Ja sie pogodzilem, z tym, jaki jestem, juz w szkole mi to wytykali, nie bylo milo. Nie bede sie jednak emocjonowal na forum, ze mam dobre serce itd, bo to nic ni da. Najwyzej zostane obrazony tak samo tu jak i w realu, po co mi to.

dilanda Natura to nie komunistka.

" NASZJONAL DŻEOGRAFIK ŁAJLD ''Ale brednie .Moje powodzenie cały czas rośnie'' A więc widocznie nie jesteś taki brzydki" Brzydki nie jestem ale przyczyna jest inna:classic_cool:.Po prostu mam coraz mniej konkurencji u rówieśników:classic_cool:.

Faith Hope Glory Serio ? A to autor wierzy w jakies pieprzone wrozby?

Darker "a Darker znowu swoje" Sama sobie zaprzeczyłaś zgadzając się z autorem. nie zaprzeczyłam, bo napisałam PRAWIE większość ludzi kierue się wyglądem, ale nie 100% nawet jakaś kobitka pisała, że jest już 10 lat w małżeństwie z brzydkim facetem bo się wzakochała w jego wnętrzu więc można i tak

FHG wejdzie w związek z własną mamą. Jedyna kobieta która się go nie boi :D

''inna sprawa, ze to jest cholerrnie niesprawiedliwe'' No niestety to nie jest sprawiedliwe, ale właśnie tak każe natura. Faith nie chce cie obrażać, po prostu stwierdzam fakt i nie jestem ''tipsiarą bez mózgu''. Jestem z zawodu antropologiem.

Gość Mój facet był prawiczkiem,
i nie mam żadnych zastrzeżeń co do jego urody. :) Nie ma to jak być tą pierwszą.

Autor ma racje, osoby brzydkie dilanda Natura to nie komunistka. no jasne, ale mamy rozum, który jednak nas odróżnia od zwierząt

"nie zaprzeczyłam, bo napisałam PRAWIE" A to rzeczywiście... Wielka różnica :D "Większość ludzi kieruje się wyglądem, ale nie 100%" Każdy kieruje się wyglądem. To się nazywa pierwsze wrażenie w ciągu chwili jesteśmy w stanie zweryfikować czy dana osoba spełnia standardy czy nie. Nie twierdzę, że ktoś nie może nam się spodobać mimo, że pierwsze wrażenie zrobił nie najlepsze ale do tego potrzeba i czasu i co najważniejsze obopólnej chęci.

dilanda Jasne, ze mamy, ale partnera seksualnego wybieramy w pewien sposob podswiadomie, instynkt itd.

to działa też w drugą stronę - super przystojny i miły z bużki moze sie okazać gburem, prostakiem itp.