Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NASZJONAL DŻEOGRAFIK ŁAJLD

POWIEM WAM PRAWICZKI DLACZEGO JESTEŚCIE TACY JACY JESTEŚCIE...

Polecane posty

kazdy ma w głowie to samo czyli mózg ale was juz nie interesuje czy ktos go urzywa czy nie :D jakie to wszystko zakłamane

Gość Autor ma racje, osoby brzydkie
dilanda Ale ja juz mam tego wszystkiego po ludzku dosyc. Przez cale zycie bylem fatalnie traktowany, a wszelkie "poszukiwania milosci" konczyly sie zalamka.[ Trzeba sie pogodzic z tym, ze bycie dobrym czlowikeim, nie powoduje tego, ze ktokolwiek Cie pokocha. Nie spotkalem nigdy kogos kto mialby podobnie do mnie.

Gość mintai
lski to hipokrytki bo lecą na debili co maja mózgi jak orzeszki ziemne, olewaja typów któzy mze nie mają wyglądu Adonisa ale mają inne pożadane cechy.Opiekunczość, poswięcenie. Niektóre potem narzekają że zle wybrały bo mięśniak okazał się debilem co bije ją kaloryferem:D

A ja mam gdzieś dobór naturalny. I mam gdzieś tak zwanych przystojniaków. Bo tacy, których większość uważa za przystojnych to najczęściej gejopodobne albo łyse po solarce i napakowane cholera wie czym. Koleżanka ostatnio poznała kogoś i tak się zachwycała. Pokazała mi zdjęcie a tu jakiś łysy steryd z twarzą jakich pełno w każdej siłowni. Ale podobno przystojny.

"Trzeba sie pogodzic z tym, ze bycie dobrym czlowikeim, nie powoduje tego, ze ktokolwiek Cie pokocha." Powinni tego uczyć w szkole. :D

Autor ma racje, osoby brzydkie dilanda Ale ja juz mam tego wszystkiego po ludzku dosyc. Przez cale zycie bylem fatalnie traktowany, a wszelkie "poszukiwania milosci" konczyly sie zalamka.[ Trzeba sie pogodzic z tym, ze bycie dobrym czlowikeim, nie powoduje tego, ze ktokolwiek Cie pokocha. Nie spotkalem nigdy kogos kto mialby podobnie do mnie. jak będziesz chciał pgadać na priv to daj znać

Gość mintai
wiesz co ziom? może to brutalnie napisałes ale taka prawda:D Dobór naturalny, naturalna selekcja wg. teorii Darwina to podstawa wiązania się ludzi w związki. Niestety , wpierw chemia i biologia, potem psychika.

Nie bede marnowal Twojego czasu. Doceniam to, ze chcesz pomoc, ale ja juz nie potrafie uwierzyc w zadne pocieszanie typu :"znajdziesz milosc tylko na nia czekaj" to wszystko zawsze weryfikowala rzeczywistosc. Zycie to ne bajka, ja sie juz pogodzilem z tym. jedna ma to zalete, ludzie, ktorzy maja przesrane, umierajac nie beda tesknic za zyciem.

Gość Hasselhoof
Ja mówiąc szczerze ma na laski, nawet te najladniejsze po prostu wyjebane. Związek to jak dla mnie za duży stres i odpowiedzialność. wolę samotność bo jest mniej stresująca - szkoda tylko ze laski nie mają takiego podejścia, na zasadzie, pouprawiajmy seks bez zobowiązan" itp. One zaraz chcą za raczkę i zycie w związku, dorabianie całej tej chorej ideologii .

''może to brutalnie napisałes ale taka prawda'' Napisane delikatnie byłoby tak jak chciałbyś usunąć rdze ze śruby szczotką do butów zamiast szczotką drucianą. Żeby to opisać trzeba chłodnego podejścia do sprawy. A ten temat również nawiązuje do mojej pracy doktoranckiej z antropologii.

Autor ma racje, osoby brzydkie Nie bede marnowal Twojego czasu . Doceniam to, ze chcesz pomoc, ale ja juz nie potrafie uwierzyc w zadne pocieszanie typu :"znajdziesz milosc tylko na nia czekaj" to wszystko zawsze weryfikowala rzeczywistosc. Zycie to ne bajka, ja sie juz pogodzilem z tym. jedna ma to zalete, ludzie, ktorzy maja przesrane, umierajac nie beda tesknic za zyciem. :( :( smutne co piszesz, ale rozumiem to się moze pociesz tym że pustych kretynek zapatrzonych w ładną buźkę nie chcesz :) bo w głowie takie coś ma siano i wiele w życiu nie myśli życie z taką to męka a gdyby jakiś przystojniak nagle zbrzydł (kwas, wypadek) to by go taka pewnie zostawila - ehh szkoda gadać

"jak będziesz chciał pgadać na priv to daj znać" Teraz widzisz co trzeba pisać aby na forum panny się Tobą interesowały.

Związek to jak dla mnie za duży stres i odpowiedzialność. wolę samotność bo jest mniej stresująca dziwne... a ja myślałąm ,że jak się jest z kimś kogo się kocha, to ten ktoś jest wsparciem, przyjacielem, a nie źródłem stresu

Darker "jak będziesz chciał pgadać na priv to daj znać" Teraz widzisz co trzeba pisać aby na forum panny się Tobą interesowały. :D no co takiego?

Ja sie tym nie pocieszam, nie mam powodow do usmiechu. Jak umra moi rodzice to nie bede juz w ogole mial potrzeby egzystowania na tym swiie, bo i dla kogo ?

"no co takiego?" :D Sama widzisz. Ależ Ty skora do kontaktu z innymi na forum jesteś :D

''a gdyby jakiś przystojniak nagle zbrzydł (kwas, wypadek) to by go taka pewnie zostawila - ehh szkoda gadać'' Nie zawsze. Czasem my jak również słonie mamy tzw. przywiązanie. Ale chodzi o inny przypadek na przykład nie kwas, czy coś. Ale czy któraś z was będąć w krótkim związku, gdyby jej partner uległ takiemu wypadkowi, że byłby kaleką, zajmowała by się nim? Często nawet małżeństwa się wtedy rozpadają. Ale oczywiście to też nie reguła, bo zawsze są wyjątki.

Gość Hasselhoof
to siedzenie na forum kafeterii ci w tym nie pomże. Chyba do żródeł tych wypowiedzi nie dasz? W Polsce jest pojebane podejście do samotności - osoby samotne są dyskryminowane przez tych żyjących w związkach. To głupie bo jak ktoś kogoś ma to raczej nie powinien być wypełniony negatywnymi emocjami do osoby która miałą mniej szczęścia. to chyba tylko dowodzi że związek tej pierwszej osoby jest iluzją. Na Zachodzie ludziom nie przeszkadza życie w samotności i uprawianie seksu bez zobowiązań. Często model singielstwa własnie wygląda tam w tensposób .W Skatolonej i pełńej hipokryzji Polsce jest wielkie halo jak ktoś jest samotny ( zdania typu że to pewnie pedał).A kogo to powinno obchodzić czy ktoś chce zyc sam czy nie? nie ma musu/ czyżby zadrosć że samotność=wolność?

Darker "no co takiego?" Sama widzisz. Ależ Ty skora do kontaktu z innymi na forum jesteś no co takiego napisał? że jest brzydki? że będzie sam? że nie ma po co życ? i to znaczy że panny już na niego lecą? oj Darker, Darker...

akurat to jest prawda ludzie bez związku są dyskryminowani alatego większosc znajomych mie olała :O

Dilanda partnera na forum szuka. Można i tak...

Darker Dilanda partnera na forum szuka. Można i tak... :D :D :D chciałam chłopaka pocieszyć, bo co nie co wiem na ten temat gdybym szukała partnera przez neta, to moze prędzej sympatia by się do tego nadawala?

Kogos takiego jak Ty w realu spotkac, to by bylo cos ! Niestety, kobiety, ktore spotykam wywoluja u mnie tylko smutek.

:) dzięki za miłe słowa ale uważaj bo Darker czyha i odkryje mój podstęp złapania chłopa na forum :D :D :D

Spoko, wiem, ze ktokolwiek mnie zobaczy, to sie mu odechce zwiazkow :)

Gość lajfer
akurat to jest prawda ludzie bez związku są dyskryminowani alatego większosc znajomych mie olała To gratuluje znajomych, zadawaj sie dalej z samolubami i egoistami to tak bedziesz miał. Raczej cie nie olali tylko mają swoje zycie. A ty się użalasz nad soba, czym tracisz. Problem jest wtedy , kiedy robimy z czegoś problem. Przemyśl to. samotność ma swe plusy, których związek nie wyrówna.

a moze jest tak ze kobiety w młodosci chcą sie wyseksic z tymi co mają branie a potem ułozyc sobie zycie z normalnym