Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NASZJONAL DŻEOGRAFIK ŁAJLD

POWIEM WAM PRAWICZKI DLACZEGO JESTEŚCIE TACY JACY JESTEŚCIE...

Polecane posty

"to działa też w drugą stronę - super przystojny i miły z bużki moze sie okazać gburem, prostakiem itp." Może ale jak pokazuje życie to już w związku a nie przed.

Autor ma racje, osoby brzydkie dilanda Jasne, ze mamy, ale partnera seksualnego wybieramy w pewien sposob podswiadomie, instynkt itd. no czy ja wiem... to oczarowanie zawsze mija, liczy sie co kto ma w głowie

Gość grga
Co wy ku*va chcecie od tych prawików oO... kazdy facet kiedyś nim był. Na jednego czas przychodzi wcześniej, drugi musi troche poczekac...

" to działa też w drugą stronę - super przystojny i miły z bużki moze sie okazać gburem, prostakiem itp. " no i co z tego nawet jak bedzie bił kobiety to bedzie miał branie patrz na tommyego lee lał pamele ale na brak zainteresowan innych lasek nie narzeka

Może ale jak pokazuje życie to już w związku a nie przed. no sorry, jak ktos się z kimś wiąże z tak durnego powodu jak uroda, to nie moja wina, że potem są rozwody i jakieś patologie nie każdy jest pozbawiony rozumu

''nawet jakaś kobitka pisała, że jest już 10 lat w małżeństwie z brzydkim facetem bo się wzakochała w jego wnętrzu'' Nie mówie że to twarda reguła, zawsze są wyjątki. Czasem tez np. zamiast wyglądu kobieta wybiera tzw. przez niektórych samca alfa, czyli kogoś o wysokim statucie społecznym. Nie na darmo nawet w bajkach ksiaże przyjeżdzał na BIAŁYM KONIU, do swej PIĘKNEJ księżniczki. Oczywiście nie mówie tu o tzw. blacharach i galeriankach bo to skarajny materializm.

cream** " to działa też w drugą stronę - super przystojny i miły z bużki moze sie okazać gburem, prostakiem itp. " no i co z tego nawet jak bedzie bił kobiety to bedzie miał branie patrz na tommyego lee lał pamele ale na brak zainteresowan innych lasek nie narzeka czyli waszą grupą docelową są kobiety pozbawione mózgu...

Gość Juuuuuuuuulitka
a ta obciągara znowu miesza...

nie ale na takich co wymieniłem lecą i mądre i głupie czyli wszystkie

NASZJONAL DŻEOGRAFIK ŁAJLD Nie na darmo nawet w bajkach ksiaże przyjeżdzał na BIAŁYM KONIU, do swej PIĘKNEJ księżniczki. Oczywiście nie mówie tu o tzw. blacharach i galeriankach bo to skarajny materializm. to jest akurat bardzo ciekawe :)

Gość Autor ma racje, osoby brzydkie
Autor ma racje, osoby brzydkie dilanda Jasne, ze mamy, ale partnera seksualnego wybieramy w pewien sposob podswiadomie, instynkt itd. no czy ja wiem... to oczarowanie zawsze mija, liczy sie co kto ma w głowie Serio ? To dlaczego kobiety mnie olewaja zanim zdarze pokazac, co mam w glowie ? Ja sie zludzen pozbylem, wiem, ze bede sam.

"no sorry, jak ktos się z kimś wiąże z tak durnego powodu jak uroda, to nie moja wina, że potem są rozwody i jakieś patologie nie każdy jest pozbawiony rozumu" Uroda to tylko początek. Jak nam się osoba podoba to wszystko jest interpretowane na jej.jego korzyść. Lubi wypić i w mordę przyłożyć? To takie męskie.

Gość mintai
mnie też to w laskach wkurwia bo tak naprawdę marzą o wielkich twardych fiutach ale kłamią że nie , ze charakter itepe buhahahahaha jaaaaaaasne:D

nie ale na takich co wymieniłem lecą i mądre i głupie czyli wszystkie jeśli baba leci na faceta, który ją bije i ona jest z nim bo jest przystojny, to ja bym jej mądrą nie nazwała...

Gość jasny gwint
Nie ufaj kobiecie, gdy mówi, że liczy się przede wszystkim charakter!

"Serio ? To dlaczego kobiety mnie olewaja zanim zdarze pokazac, co mam w glowie ?" Bo to kobiet nie interesuje. Masz sobą wywołać kisiel w ich majtkach i masz na to ograniczony czas.

Serio ? To dlaczego kobiety mnie olewaja zanim zdarze pokazac, co mam w glowie ? Ja sie zludzen pozbylem, wiem, ze bede sam. trafiasz na głupie i puste, a takich w społeczeństwie nie brakuje

jasny gwint Nie ufaj kobiecie, gdy mówi, że liczy się przede wszystkim charakter! to nie ufaj, nikt cię nie zmusza tylko nie narzekaj że jesteś sam

"trafiasz na głupie i puste, a takich w społeczeństwie nie brakuje" Chyba najwyższy czas szukać na Ukrainie.

Bo to kobiet nie interesuje. Masz sobą wywołać kisiel w ich majtkach i masz na to ograniczony czas. Wiem i wiem jednoczesnie, ze tego nie zrobie. Jak tu siedzialem majac 17-18 lat od razu mnie zaczeto pocieszac, ze znajde kogos napewno, bo jestem fajny itepe itede, mam 22, a nadal kobiety mnie olewaja. Pogodzilem sie z tym.

Gość fałszywy altruista
to już było na Kafe wałkowane setki razy - kobieta nie ma z twojego powodu mokro w gaciach? nie licz na to, że na ciebie poleci.

"to nie ufaj, nikt cię nie zmusza tylko nie narzekaj że jesteś sam" On ufał i się na tym przejechał. Sam charakter nie wystarczy. Trzeba być fajnym, atrakcyjnym. O to mu zapewne chodziło.

**cream** dilanda..jasne wychodzi ze takie są wszystkie WSZYYSTKIE??? no to gratulacje! kiedy i jak udało ci się poznać WSZYSTKIE Polki i przekonać się że każda jest głupią materialistką?

trafiasz na głupie i puste, a takich w społeczeństwie nie brakuje To musialoby oznaczac, ze wlasciwie nigdy w zyciu nie spotkalem zadnej dziewczyny, ktora by nie byla pusta ani glupia. W szkole bylem traktowany fatalnie, wszsytkie dziewczyny mowily mi, ze jestem brzydki, teraz tez tak jest.

"kiedy i jak udało ci się poznać WSZYSTKIE Polki i przekonać się że każda jest głupią materialistką?" A po co mu wszystkie? Jedną niech ma i będzie szczęśliwy. On przebierać nie musi.

"To musialoby oznaczac, ze wlasciwie nigdy w zyciu nie spotkalem zadnej dziewczyny, ktora by nie byla pusta ani glupia. " Zapamiętaj; ideały kobiecości marnują czas na forum :D

To musialoby oznaczac, ze wlasciwie nigdy w zyciu nie spotkalem zadnej dziewczyny, ktora by nie byla pusta ani glupia. W szkole bylem traktowany fatalnie, wszsytkie dziewczyny mowily mi, ze jestem brzydki, teraz tez tak jest. :(:(:( wiesz, mozesz być zrozumiany przez kogoś kto miał podobnie reszta będzie okrutna i bezmyślnie podążac za tłumem

nie kooniecznie jedna mi wystarczy ale chciałbym miec chociaz mały wybór a nie odrazu z p[ierwszą leciec do ołtarza :O

A po co mu wszystkie? Jedną niech ma i będzie szczęśliwy. On przebierać nie musi. oj Darker znowu nie rozumiesz jak on moze mówić ze wszystkie są be, skoro nie ma 2 identycznych osób, każdy ma co innego w głowie