Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NASZJONAL DŻEOGRAFIK ŁAJLD

POWIEM WAM PRAWICZKI DLACZEGO JESTEŚCIE TACY JACY JESTEŚCIE...

Polecane posty

Gość Ajkimajkisrajki
"dla was tylko d**a i cycki" najważniejszy jest dla nas człowiek :D

Gość Zniesmaczonyfhui
Naszjonal, pisałes doktorat o tym, że najważniejsza jest kasa i wygląd? Koorva, kto dopuscił do tego, ze na nowo odkryłes koło? Pewnie jeszcze stype za to pobierałes. :o

Gość hirłigoł
wszyscy któzy tu siedzą widać że są żałośnie samotni i swoje frustracje wylewają na forum:D Do roboty jak chcecie coś zmienic , każdy jest kowalem swego losu. samo się nie zrobi.

''Takie pieprzenie to tylko na kafeterii A jeszcze są idioci którzy w to wierzą'' PRZEPRASZAM CIE FAITH, ale to Ty jesteś idiotą który ubzdurał sobie wyimaginowaną dziewczyne którą pozna na wycieczce latem 2012 roku. Naprawde powinieneś skontaktować się ze specjalistą. Znam doskonałych psychiatrów i psychoterapeutów w 3mieście. To żaden wstyd Tomaszu, jeśli coś jest chore należy to leczyć, by nie zachorować jeszcze bardziej. Lepiej to zrobić kiedy jest jeszcze wcześnie.

Gość manfredzik zgredzik
jak słucham tego żałosnego skamlenia równie żałosnych samotnych frajerów nie dziwię się laskom że was olewają. ciepłe kluchy niech lepiej planują już wyjazd pod ziemie bo dziewczyna nigdy na takiego cieniasa nie poleci.

najważniejszy jest dla nas człowiek hasło niczym "Polska jest najważniejsza" i też tyle samo warte :D wszyscy któzy tu siedzą widać że są żałośnie samotni i swoje frustracje wylewają na forum Do roboty jak chcecie coś zmienic , każdy jest kowalem swego losu. samo się nie zrobi. szkoda tylko że nie wszyscy mają takie same możliwości na starcie " niektórzy rodzą sie od razu z całym wyposażeniem kuźni"

pierwsze na co się zwraca uwagę to wygląd. Ludzie są wzrokowcami nie ważne czy facet czy kobieta. Jak się z kimś chce być to musi wyglądem pasować.

Gość dfjfgsu54eu5e
"hasło niczym "Polska jest najważniejsza" i też tyle samo warte" nie-e, bo bez czlowieka nie ma Polski, zatem oczywiste jest to, że człowiek jest wazniejszy od Polski, więc haslo jest więcej warte.

Gość manfredzik zgredzik
z tym wyglądem to byłbym ostrozny. bo co po łądnym opakowaniu jak w sroku pusto. No sory, ale tak rozumują nastolatki - ludzie dorośli trochę już inaczej. Wygląd i kasa wiele ułątwia ale gdyby to determinowało działanie ludzi to 3/4 populacji nikogo by nie miało bo ile osób ma tak naprawde wygląd gwiazd holiłudu?

wszyscy któzy tu siedzą widać że są żałośnie samotni i swoje frustracje wylewają na forum Do roboty jak chcecie coś zmienic , każdy jest kowalem swego losu. samo się nie zrobi. Nie ma to jak głupie gadanie. Myślisz że zmiany wprowadzisz jednym pstryknięciem palców. Negatywne nastawienie prawiczków mierze się z tego że niektórzy próbowali coś zmienić ale raz drugi trzeci się nie udało. Człówiek wtedy sobie daje spokój.

No dobra ale jest wygląd ok zagada do faceta dziewczyna ma szansę. A w przypadku brzydkiego nawet swoich 5 minut nie ma bo jest skreślony na starcie. W późniejszym wieku na więcej spraw się patrzy. Są tzw związki z rozsądku.

Gość manfredzik zgredzik
trzeba próbować do skutku, na tym polega zycie ze się nieustannie próbuje. nie ma że łątwo ani nic za darmo. takie to trudne do pojęcia?

Gość sb4nr
głowa nie przebijesz muru, czasem lepiej się poddać.

takie próbowanie do skutku zalatuje desperacją;) a to raczej odpycha ludzi ...

hasło niczym "Polska jest najważniejsza" i też tyle samo warte" nie-e, bo bez czlowieka nie ma Polski, zatem oczywiste jest to, że człowiek jest wazniejszy od Polski, więc haslo jest więcej warte. chodziło mi o to że usłyszane takie hasło z ust faceta jest tej samej wartości co hasła polityków ( na pokaz zazwyczaj) pierwsze na co się zwraca uwagę to wygląd. Ludzie są wzrokowcami nie ważne czy facet czy kobieta. Jak się z kimś chce być to musi wyglądem pasować. dokładnie tak. Wkurwiające jest jak taki jeden z drugim pisze " mam dobre serce, ale jestem brzydki, kobiety lecą tylko na wygląd" a za chwile pisze że choćby nie wiem co to z brzydką chodził nie bd

Gość reh4yejtm
A ja chciałbym brzydką, ale dobrą i mądrą.

Milena bo człowiek który tego nie przeżył nie zrozumie innych. Do tego wiesz słowa nic nie kosztują. Mówi się piękne slogany i chce się być miłym.

Gość manfredzik zgredzik
a więc dalej się nad sobą żałosnie użalaj w kącie - na pewno kogoś przyciagniesz wtedy:D liczy się nastawienie i Twoja psychika - jak to szwankuje - to odpadasz.

Gość manfredzik zgredzik
Idioto jest jeszcze coś takiego jak wychowanie. Ja od dziecka byłem chorobliwie niesmiały i nietowarzyski. To była moja wina? Co takiego zrobiły inne dzieci, że z tym problemu nie miały? A kurwa czyja? Pani bozi? Jak byłes niesmiały to trzeba coś z tym było robic - kto ci broni wychodzic do ludzi i gadać z nimi? Jak wolisz ssac paluszka i płakac w kącie twoja sprawa. tylko nie licz ze ktos cię stamtąd wyciągnie jak sam nie bedziesz umiał.

ależ w większości my tu stwierdzamy fakty a nie sie użalamy, ja mam dobre nastawienie :D

Gość aaaaaaaaaaaa_
Idioto jest jeszcze coś takiego jak wychowanie. Ja od dziecka byłem chorobliwie niesmiały i nietowarzyski. To była moja wina? Co takiego zrobiły inne dzieci, że z tym problemu nie miały? wina rodziców,moze za mało cię mobilizowali,chwalili?byłes zamkniętym dzieckiem,a nikt nie mial ochoty,odwagi,czasu by do ciebie dotrzeć?

Gość manfredzik zgredzik
buhahahah ja z bogatej rodziny?:D Nawet mnie nie znasz a skad wiesz ze mam dzianych starych. Jestem z normalnej, średniozamożnej rodziny - w domu nigdy biedy nie było, ale super kasy to tez nie miałem. ale w przeciwieństwie do takiej kluchy jak ty nie użalam się żałosnie nad sobą i nie zwalam wszystko na rzeczy dookoła.90 proc tego co mamy w zyciu zdobywamy sami i nikt powtaram nikt nam za darmo nic nie daje. im wczesniej to skumasz tym lepiej dla ciebie - jak nie to cięzko ci bedzie:D Jak w dziecinstwie byłes niesmiały to ok, ale jako dorosły masz juz szanse aby nad tym popracowac. po prostu przestan kurwa myslec o tym co było, mysl o tym co teraz. Ja pierdole czy to takie trudne. nie dziwiesie ze laski cie zlewają - pipa jesteś i tyle.

Gość dnde5jd5
u manfredzika kuleje czytanie ze zrozumieniem. :o

Gość manfredzik zgredzik
kolejna żałosna klucha co płacze nad soba lol. A wystarczy tylko wyjść na dwór między ludzi.

Wiara to koles na poziomie i dobrze pisze a inni tu wciskają ludziom ciemnote bo prawda jest tylko jedna

Gość manfredzik zgredzik
wtakim razie też jesteś popychadłem. szkoda że na forum cioto jestes taki hardy a w realu jesteś zwykłą cipa z którego panieny mają fazę bo jesteś cipą a nie facetem. Żałosne:D

Gość manfredzik zgredzik
to do prawiczka bez wiary - nick adekwantny do osoby. Frustracja od nieruchania rozpierdala ci głowę:D Współczuję:D

Gość bydlaq
przecież rucha renię rączkowską. przynajmniej jest wierna. :)