Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama malejjjj oliweczkii

co zrobić by 6 miesieczne dziecko przespało całą noc?

Polecane posty

co zrobic by moja 6miesieczna corka przespala całą noc??? po kąpaniiu o 19l30 dostaje 120-150ml mleka z 2 lyzeczkami kaszki ryzowej malinowej, probowalam tez dawac do mleka kleik ryzowy bezsmakowy, ale i tak budzi sie ok.1wszej lub 2giej na karmienie... potem o 4 i o 6.... co robic????

dodam że w dzein śpi tylko 1 raz od 10 do 12stej.......... wiecej nie śpui w dzien bo nie chce, no chyba ze jeszcze na spacerku godzinke, dwie.... na noc o 19;l30 daje jej mleko, ooo i zanim ja jeszcze zasne to o 22giej tez jej dam 120ml, wiecej nie chce, zje to wszystko i i tak budzi sie w nocy,.

Gość anabetta
Moja córcia dopiero jak skończyła roczek zaczęła przesypiać noce, chociaż jeszcze czasami zdarza jej się budzić w środku nocy. W tym wieku dziecku zaczynają rosnąć ząbki i to powoduje też problemy ze snem. Po prostu musisz to przetrwać.

Dodam jeszcze że moje dziecko jest upośledzone . Ma Fas bo strasznie piłam w ciazy.

Gość misia1111111111111111111111
moja w styczniu skończyła rok i budzi się do tej pory musisz to przetrwać

Gość hej:)mój mały przesypia noc
bez karmienia jak skończył 4 miesiące a poprostu w dzien zjada tyle ze w nocy nie budzi sie na jedzenie i przed snem zjada 240ml mleka z kleikiem teraz ma 6,5 miesiaca a moze zamiast jedzenia jak sie obudzi podawaj mu herbatke albo smoczka???mój mały budzi sie raz czy dwa w nocy ale wtedy biore go do nas do łózka i spimy dalej:)daje mu jesz o 19 a potem dopiero 6-7 rano

Gość taka malinowka
moje dziecko ma 10 miesiecy i juz sie nie budzi.I tak samo jak ty sie martwilam,jak sobie z tym poradzic.I nagle z dnia na dzien problem sie sam rozwiazal

Gość taka malinowka
do hej moj maly to twoj syn sie w koncu budzi czy nie budzi w nocy????

Gość Lutowa Mamusia
Do wszystkich Mam...........znalazłam tu bardzo dużo wspaniałych porad: http://tnijurl.com/9f224fbb8e17/ także na temat snu naszych pociech (patrz spis treści). Za parę chwil możesz to mieć w domu.....pozdrawiam

Gość solona bułeczka
dzięki za link