Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olmamia

pijani opiekunowie na obozach

Polecane posty

Gość Olmamia

Witam. Muszę zasięgnąć jakiejś porady :P Jestem matką 14 letniej dziewczynki. Ostatnio była ona na obozie narciarsko-snowboardowym we Włoszech z pewnym biurem podróży. Na tym obozie było dość sporo osób pełnoletnich i moja córka mieszkała z 3 dziewczynami w wieku 18 lat. W czasie tego obozu opiekunowie w godzinach około 23.00 przychodzili do pokoju tych dziewczynek i po prostu upijali się . Byli w posiadaniu wódki, martini, piwa , wina oraz szampana. Potem najczęściej wychodzili gdzieś koło godziny 24 na jakieś dyskoteki itp. Moje córka wróciła oburzona danym zachowaniem (razem z mężem nie przepadamy za alkoholem). Mówi że tam dozwolone było picie i palenie i jakoś żaden z opiekunów nie zwracał na to jakoś szczególnej uwagi. Podobno moja córka była "grzeczna" i ja jej oczywiście wierzę.... ale mam zamiar się tą sprawą zająć . już rozmawiałam z tym biurem podróży, pokazałam im zdjęcia i filmy (moja córka zrobiła) a oni nic sobie z tego nie zrobili. po prostu mnie olali . w takim razie mam zamiar zrobić coś więcej....no właśnie i tu się pojawia ten problem-co ja mogę zrobic? Podać tę sprawę do sądu, do telewizji? Proszę o jakieś pomysły.

Gość no jak to co
do uwagi!!! ryszard cebula sie tym zajmie :)

Gość andrrrr
naprawdę nie macie co robić tylko wymyślać tak durne teksty :O